Szegasztok!

Nem rég találtam rá, hogy mely animék lesznek nyáron (és a tavasz hátralévő idejében), és úgy gondoltam, hogy felrakom nektek ide, és hozzáteszem a véleményemet.

  

Frankón megmondom..... UNALMAS!

Egy olyan anime sincs szinte, ami akár csak egy kicsit is érdekelne. De persze van néhány, amire külön kitérnék:

1.Blade:

Ezt az animét a Madhouse és a Marvel közösen fogják elkészíteni, és a híres Marvel vámpír vadász, Blade életét fogjuk végig kísérni benne.

Gondolom a látvány nagyon szép lesz, mint a Devil May Cry esetében, de nem hiszem, hogy erőltetni kéne ezt a "japánosítást" a klasszikus Marvel képregény hősökkel.

Várható: 2011.07.01.

2.Higurashi No Naki Koro Ni Kirai:

Igen, folytatódik a "rémálom a tsundere utcában", a Studio Deen-nek köszönhetően... Nem elég, hogy van belőle 2 évad plusz X ova, kell MÉG 4 OVA is, hogy a logika teljesen kivesszen belőle! Nem értem, hogy miért nem inkább Umineko No Naku Koro Ni OVA-kat csinálnak, azt még elvezni is leheten...

Várható: 2011.07.21.

3.Kiss X Sis:

Ehhez nincs mit hozzá tennem... Egy, a Feel stúdió által kiadott OVA és normális sorozat, mely mindenáron elakarja érni, hogy az Eiken Club-al egy szintre kerüljön.

Ez tehát az "OVA szériát" fogja gyarapítani, nem pedig a normál sorozatot.

Várható: 2011.06.22.

4.Blood-C:

Hát aki nem szerette Blood-ot, az biztos nem fog bele nézni az új sorozatba (ha igaz, 12 részes lesz ez is).

De hát biztos sikeres a japánoknál, ha megéri a Production I.G.-nek egy új sorozatot készíteni belőle.

Várható: 2011.07.07

5.Manyuu Hikenchou:

Elolvasva az ismertetőjét biztos, hogy a Naruto 1000 évvel későbbi folytatása, mert amekkora agymenéses története van, csak így tudom elképzelni.

Az ismertető szerint: "Egy olyan korban vagyunk, ahol a csöcsök jelentenek mindent... minél nagyobb a csöcsöd, annál hatalmasabb vagy. A gonosz Manyuu klán egy új ninjutsu-t akar létrehozni, mellyel még nagyobb csöcsöket lehet létrehozni. Chifusa viszont elrabolja az új ninjutsu-t tartalmazó tekercset, és szembe szál a gonosz Manyuu klánnal..."

ÖCSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!!! Mibe, hogy a kedves kis Sakura-chan lesz a főmuki?! XD XD XD

Ja, amúgy ezt az anime sorozatot a Hoods Entertainment készíti.

Várható: Valamikor 2011 júliusában.

6.Black Lagoon Roberta's Blood Trail:

Háááát igen, nem tudom, hogy valaki megfogja-e egyáltalán nézni a Madhouse új Black Lagoon-os OVA-ját a "drága mangaka kedves beszólása" után....

Mindenesetre vártható: 2011.06.22.

A többiről nincs véleményem, de egy biztos: hogy egyik sem ad érvet arra, hogy nyáron a strand mellett animét nézzek, az tuti!

Mangekyo022

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr852928190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2011.05.24. 16:27:22

Ha a Penge hasonló színvonalú lesz, mint a mostani X-men anime, akkor érdemes lesz végignézni.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.05.24. 17:18:06

Usagi Drop
Kami-sama no Memo-chou

Részemről.
süti beállítások módosítása