No comment, ezt MUSZÁJ elolvasni!

 

A Black Lagoon mangáról elhíresült Rei Hiroe biztos olvasta Yana Toboso kedves megnyilvánulását, és Twitteren ő is elkezdte regélni, hogy mennyire ellene van az anime, manga, meg úgy általában a kalózkodásnak. Egyetlen, eléggé nagy különbség közöttük, hogy míg Toboso azért tartotta magát, Rei szabályosan a pokolba küldte az olvasóinak egy részét.

A bejegyzéseket lentebb, a SankakuComplex fordítása nyomán olvashatjátok:

Miféle nevelést kaptak ezek a semmirekellők, hogy elkérjék egy manga összes kötetét egy zip fájlban? Ez… Nos… remélem hamarosan hasnyálmirigyrákot, vagy valami más rettenetes betegséget kapnak.

[...]

Remélem azokon a hülyéken, akik istenítik azt a gyenge elméjűt aki ezeket föltölti diagnosztizálnak egy még sosem látott, és soha többé nem látható betegséget, ami a lehető legröhejesebb módon fog velük végezni, szóval csak az orvosi évkönyvben fogunk rájuk emlékezni, és röhögni azon, ahogy meghaltak.

[...]

Remélem hogy az összes idióta, aki isteníti őt egyfolytában azért, amiért feltölti ezeket, egyszer a rendőrök markába kerül – örrömmel nézném ahogy a neten mindenki kárörvend a nyomorult sorsukon.

A Black Lagoon mangája amúgy elérhető Amerikában is, viszont elvileg abbahagyták. Továbbá egyéb országokban is elérhető, és jelenleg is folytatják – ami egyértelmű jele annak, hogy van rá kereslet.

Hogy még ki fog csatlakozni hozzájuk, azt nem tudni, viszont biztos, hogy egyre fölkapottabb ez a „kalózkodás” téma a mangakák körében.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr12253394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2010.08.28. 13:06:45

na ez szép, ha így folytatódik nem lehet majd mangákat olvasni, sőt a külföldi (például: magyar) fordító fan csapatokat is jól meg fogják b@szni
süti beállítások módosítása