Sziasztok!

Mivel már régen írtam anime filmről ezért most azzal jelentkezem.

Mivel már egy Naruto filmet bemutattam nektek gondoltam hogy akkor már a legelsőt se ártana bemutatni ami abból az időből való amikor a sorozat még jónak számított!

Mai alanyom tehát az 1.Naruto Film!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Film a sorozat kezdete után 2 évvel azaz 2004-ben jött ki.

Na akkor essünk neki!

A Történet nem túl bonyolultan indul, Narutóék azt kapják küldetésüknek hogy menjenek el moziba és nézzék meg a híres színésznő, Yukie Fujizake legújabb filmjét. A Srácok először nem nagyon értik a lényeget azonban később kiderül hogy azért kellet megnézniük mert a valódi küldetésük az lesz hogy megvédjék Yukie-t és a stábot akik a Hó Földjére mennek forgatni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen csakhogy mint kiderül már maga a nő sem egyszerű eset,egy cinikus,részeges "mindenkit leszarok"életvitelű nő mondhatni azt is hogy egy korábbi kiadású Tsunade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azonban mint később kiderül alapos oka van az ilyen viselkedésre ugyanis 10 évvel azelőtt apját aki a Hó Földjének királya volt megölte a saját bátyja Dotou hogy ezáltal megkaparinthassa a kincsit azonban a kulcsot hozzájuk lányának Yukie-nak adta aki Kakashi segítségével tudott csak megszökni.

Dotou most azonban elérkezettnek látja az alkalmat hogy visszaszerezze a kulcsot Yukie-tól ehhez azonban Narutónak is lesz egy-két szava és ütése is mert bár a lány ki nem állhatja őt Narutó azért szereti mint színésznőt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dotou azonban nem totojázik és jégnindzsáiból álló seregével megtámadja a többieket ami elég látványos és hangulatos harcba torkollik. És hogy miként alakulnak a dolgok? Mit titkol a hercegnő még? Happy End lesz a vég? Kiderül az animében!

Többet nem akarok elárulni róla, sztem már így is többet mondtam róla mint amennyit szerettem volna.Na akkor most kezdjük a pozitívumokkal! Az első a történet ami tele van csavarokkal és bonyodalmakkal vmit nagyon jó harcokkal is szóval ez már jó pont.Számomra pozitívumként hatott Dotou is hiszen habár nincs különleges képessége meg ilyenek hanem szimplán egy gonosz ember ezt teszi őt jó karakterré is. További pozitívum a látvány ugyanis habár csak egy minimálisan is de szebb mint maga az anime! Végső pozitívumként ideírnám Yukie-t is hiszen habár néha elviselhetetlen de a flashbackjei nagyon jók és van karakterfejlődése is.

Ja és tom hogy nem nagy pozitívum de van pár nagyon poén rész az animében,a kedvencem az amikor Kakashi a Sharinganjával hipnotizálja Yukie-t hogy el tudják vinni őt a Hó földjére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pozitívumokból ennyi van jöjjenek a negatívumok! Az egyik legnagyobb negativum az hogy Narutóék itt még idegesítőbbek mint az animében. A Másik ami nem tetszett az a befejezése,tudom minden ilyen film jól végződik de azért nem kellet volna ennyire folyós és nyálas befejezést csinálni neki.

Újabb negatívum hogy kevés értékelhető jelenet van a filmben de amik vannak azok is Yukie flashbackjeihez köthetőek. Zenék terén viszont semmi ujjat nem kapunk,ugyanolyan zenék vannak benne mint az animében.

Ráadásul Narutó itt még hülyébb fejeket vág mint az animében.

Végső mondatként csak azt tudom mondani hogy első Narutó filmnek ez pont jó hiszen ekkor még a sorozat sem volt elcseszve,szerintem mindenképp nézzétek meg.

Naruto-Leszámolás a Hó Földjén

-Idő:2004

-Rendezte:Hayato Date, Tensai Okamura

-Studió:Studio Pierrot,Bandai

-Műfaj:Shounen,Akció,Kaland

-Hossz:82 perc

Tetszett:

-Fordulatos,Csavaros Történet

-Dotou szimpatikus főgonosz

-Yukie Flashbackjei

-Rajzolás és Látvány

-Jó és Látványos Harcok

-Kakashi "szemakciója"Yukie-val

Nem Tetszett:

-Narutóék itt még idegesítőbbek mint az animében

-Kevés az értékelhető jelene a filmben

-Zenék

-Narutó még idiótább fejei

-Csöpögős,Nyálas befejezés

Értékelés:

Táblázat szerint:26/40-Jó

Százalék Szerint:80%

8/10

Ennyi lettem volna SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr382616785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.01.27. 14:34:46

Jó régen láttam egy anime conon, szerintem nagyon hollywood-i recept alapján készült. Ha a lány meghal, jóval "viccesebben" hat a végén az üzenet.
süti beállítások módosítása