Szegasztok megint!

Mint írtam, érdemes sokszor felnézni ma még, hiszen aki nem felejtette el, hogy ma van a Millenáris Parkban az Anime Karácsony és a Hungarocomix, az számíthatott rá, hogy egy élmény beszámolót írok róla (amiről amúgy most jöttem 10 perce).

  

A helyszín ugyanaz volt, mint a 2010-es Budapest Gameshow-nál, annyi különbséggel, hogy ezúttal térdig érő hóban kellett 40-50 kilométert utazni másfél óra alatt. Mire odaértem 15-re, sokan lefényképeztek, és megkérdezték, hogy honnan van ilyen élethű hóember jelmezem...

A jegy viszonylag olcsó volt, 1000 forint személyenként, és ezúttal szerencsére elég jegyet tudtak osztani, szóval nem kellett parázni, hogy nincs jegy - ami általában az animeconoknál elég ritka, hogy még maradjon jegy.

  

Mivel a Mangafan volt az egyik főszervezője a shownak, ezért természetesen az ő standjuknál voltak a legtöbben, ahol a régebbi mangák mellett kiadták végre a Hellsing 10-ik kötetét és a kedvenc mangám, az Árnybíró Gaiden-jét is, amit 4000 forintért vásároltam - és ezzel le is tudtam az aznapi vásárlást is (+ hivatalosan befejeződött manga sorozataim gyűjtése).

Természetesen voltak már standok is, mint a Holdfényteam vagy a Mangattack.

  

A show helyszínén lent voltak a különböző kiadók standjai (Animeland, Mangafan, Mangattack stb...), plusz más egyéb bolt szerűségek, fent voltak a konzol versenyek, kártya versenyek és a büfé is.

  

Természetesen mivel a Hungarocomix az amerikai képregényeket is magába foglalja, ezért rengeteg Star Wars rajongóval találkoztam, köztük magával "Darth Vader"-el is.

A fenti képen mint láthatjátok egy Star Wars játékról tartottak bemutatót a fanoknak, de hogy melyik játék lehetett az, azt sajnos nem tudom, mivel nem sok időm volt ott.

  

Mint említettem, konzol versenyek is voltak, de ezek hidegen hagytak engem a nagyon sok ott játszó gyerek miatt.

Ami viszont eléggé felcsigázott, az a Hatalom Kártya Játék verseny volt. Basszus, ha tudtam volna, hogy még vannak hatalom kártyajátékosok, akkor vittem volna a paklimat is! Természetesen volt Magic Cards és Yugioh versenyek is.

 

A karácsonyi hangulatot a sok beöltözött emberke (cosplay) és egy furcsa karácsonyi dísznek készített gömb csinálás adta meg. Leültem melléjük és el is beszélgettem velük, hogy mennyire nehéz és mennyit készítettek már el amióta ott vannak. Mivel elég béna kezem van, ezért én már abba is beleizzadtam, ahogyan néztem őket csinálni...

  

Sokan olvastak mangákat csoportosan leülve egy sarokban, vagy néztek animéket kis tv-én, én eközben másfelé "kacsingattam"...

  

  

Félreértést elkerülve, már elég sok "dolgot" láttam, de az ilyen cosplay cuccok még belőlem is előhozzák a "pirulást"...

  

Összefoglalva, nem volt rossz (bár közel sem olyan jó, mint a Budapest Gameshow), tetszett is nekem ez a kisebb fajta "con", bárcsak ne havazott volna...

... mert így a nővérem nem vert volna fejbe otthon sikoltozva, hogy beszabadult a "yeti"...

Mangekyo022

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr402524542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2010.12.18. 20:21:05

áááááááááde elmentem volna én is! Mért veszprém megyébe kell laknom és nem pest közelében!

Tamfarkasthegreatelord 2010.12.27. 17:03:03

Én is elmentem volna, mivel én Budán élek. Ott beszereztem volna pár animét és csináltam volna egy-két képet. Meg hát engem ott igen jól ismer az egyik dolgozó.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2010.12.27. 19:05:28

Légyszi-légyszi, ha valaki csinált képeket és felrámolta valahová, plz írjon ide egy linket hozzá!
THX
süti beállítások módosítása