Utálom a yaoit. El nem tudom képzelni, ki az, aki odavan ezért (most Steiner Kristóf nem számít). Már a hentai-ok is elvérzenek, amikor történettel próbálják a párzási tevékenységet megindokolni, és most ezt még képzeljük el csupa búzagyerekkel.
Nem tudom, ki a felelős ezért az agysejtek elleni terrortámadásért, de indokoltnak érzem, hogy Shounen Bat jól fejbe vágja a helyre kis baseballütőjével. A már említett Aarinfantasy (csak azért se linkelem be őket) pedig nagy élvezettel feliratozta ezt a szellemi tortúrát (is).
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eleinte videót akartam erről készíteni a cuccról, de aztán meggondoltam magam, mert bár a Youtube adminok szeretnek "melegedni", amikor a 30 perc műsoridőből 22(!) dugás, akkor azért már van kockázat a dologban, Indavideó pedig azt írja, törölhetik a közízlést sértő videókat. Szerintem ez bőven az a kategória.

Két történetet ölel fel az egyetlen rész, az egyikben két mangaka szövevényes szerelmi életét (értsd: dugnak az ágyban, dugnak a kádban, dugnak reggeli közben/helyett) követhetjük, a másikban pedig egy állítólag hetero állatbébiszittert egy szekrénybe zárt sráchoz hívnak, és ők is majdnem végigqrják saját műsoridejüket (hetero, mi?), aztán a szekrénybe zárt srácot jól szétveri  az ő lelkiismeretes nem tudom kicsodája (ez talán burkolt utalás a melegek társadalmilag hátrányos helyzetére), hogy a végén találkozzanak a suliban, és a parkban is nyomjanak egyet.

Fogalmam sincs, miért kellett ezt megalkotni, nem tudom, ki kíváncsi egy olyan történetre, ahol a műsoridő 75%-a homoszex, ahol a hetero 2 perc alatt lesz csontb*zi, és aminek úgy en bloc semmi értelme. Ráadásul elhangzik benne pár falrengetően gáz mondat (erről Member kolléga itt beszámol), egyszóval kerülendő. Messziről. NAGYON messziről.

Pro:

+ olyan itt nincs

Kontra:

- minden, de mivel yaoi, már alapból nem lehetne jó (ne értsétek félre, tényleg nincs egy élvezhető perce sem)

Értékelés: 2% (Szar, de ha valakit nagyon utálsz, el ne mulaszd ajánlani neki, valamint vallatáshoz is megfelel)

WanGood

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr952083805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2010.06.16. 10:56:49

Egyetlen egy típusú shonen ai-t tudnék elképzelni, ami a jóízlés hátárán belül és a realitás talaján mozoghatna, az pedig egy srác coming out-jáig vezető út. Ez még lehetne tanulságos is, de hogy vki, aki addig hetero-nak vallotta magát, ilyen gyorsan szexuális tárgyat vált, röhej, ahogyan az is, hogy a melegpárokat szexkazánnak állítják be. Vannak homoszexuális és biszexuális ismerőseim is (szerintem mindenkinek, csak nem tud róla), egyik sem igazán illik ebbe a kategóriába.
süti beállítások módosítása