Szegasztok!

Íme egy másik Top 5-ös listám a 2015-ös évből, ez pedig a Top 5 legjobb opening!

Jó szórakozást!

opening-ribbon_png_10.png

V. Helyezett = Ore Monogatari (TRUSTICK - My Answer)

Az Ore Monogatari openingje amellett, hogy szép zenével rendelkezik, a vizualitás is nagyszerű. Emellett humoros és tartalmazz mindent, amit egy jó romantikus anime opening-jének rendelkeznie kell.

IV. Helyezett = Death Parade (Flyers - BRADIO)

 Habár maga az anime komolyabb, mint az opening, az opening mégis nagyszerű hangulatot képes teremteni a néző számára ahhoz, hogy megnézze magát az animét is. Vizualitása, betétdala és koreográfiája mind nagyszerűek.

III. Helyezett = Hibike! Euphonium (Dream Solister - TRUE)

Aki még emlékszik a Chokito-ra, az tudja, mire számítson... Az első 35 másodpercben semmi különleges, viszont a 35-ik másodperctől olyan szép látványelemeket és vizuális játékot kapunk a mellette futó kellemes és vidám zene mellett, hogy kedvet kaptam az anime megnézéséhez.

II. Helyezett = Gangsta (Renegade - STEREO DIVE FOUNDATION)

 Na ez az opening majdnem első helyezett lett! Kemény és atom jó zenéjével, zseniális látványvilágával és nagyszerű hangulatával remekül érzékelteti a nézővel, hogy milyen animére számítson. Ilyennek kell lennie egy ütős opening-nek!

I. Helyezett = Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider (Talking - Kana Boon)

 Remek zenéje mellett zseniálisan kreatív látványvilága és vizualitása miatt kapta meg tőlem az első helyezést. Látványa és zenéje együtt remek hangulatot teremt az anime megnézésére. Nálam ez az opening vitte a prímet 2015-ben!

Szóval, én szerintem ezek voltak 2015-ös animék legjobb 5 opening-je! S nektek?

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr858337118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kossza 2016.02.02. 18:05:00

Ezek közül még egyet sem láttam, mert előző évben nem sok szezonos animét néztem. A kedvencem a One Punch Man opening volt, de az Ushio to Tora és a Lupin III openingje is tetszett.

xx18Rolandxx 2016.02.02. 19:28:49

@kossza:

Pedig a Death Parade-ot, a Monogatari-t és a Subeta ga F ni Naru-t érdemes megnézni.

OPM opening bitang jó volt talán a legjobb a JAM Project-től eddig.

kossza 2016.02.02. 20:09:41

@xx18Rolandxx: A Death Parade, és az Ore Monogatari is a megnézendők közt van már, de még az Arslan Senki, Gangsta és az Overlord is megnézését is tervezem 2015-ből.
süti beállítások módosítása