Anime Videó Gammák

2011.07.01. 11:34

Szegasztok!

Mint tudjuk, a "legpopulárisabb" animéknek mindig van videójáték adaptációjuk, és ez az év (vagy következő) sem telhet el anime játék nélkül. Lássuk a kínálatot.

I.Naruto Ultimate Ninja Storm Generations:

 

 

 

Körülbelül 40-50 játszható karakter, történetileg pedig a sima Naruto-tól a "Five Kage Summit Arc" végéig fog menni.

A grafika szép, bár az előző részhez képest nincs túl nagy változás.

Szerintem felesleges, hiszen az Ninja Storm 2 is csak tavaly ősz környékén debütált. Ha meg annyira szerepeltetni akarták Haku-t meg Zabuza-t, akkor miért nem rakták be a Ninja Storm-ba, ahogyan kellett volna? És csak azért készíteni egy játékot, hogy történetileg 1 Arc-ot (mangában ez kb olyan 30-35 fejezet) haladjon a sztori az elődhöz képest (Ninja Storm 2), 2 szó: bőrlehúzás. Pláne, hogy ez már a 32-ik(!!!!) Naruto game.

II.Bleach Resurrecion (PS3 exkluzív)

 

 

Ez egy fokkal komolyabb játéknak néz ki, bár eddig csak demókat mutogattak róla. PS3 exkluzív lesz, és ha minden igaz, már nyáron megjelenik (nálunk csak olyan ősz környékén).

A játékmenet elég Dynasty Warriors szerűnek tűnik, de valamiért kicsit igényesebbnek tűnik annál.

A grafika meg hasonlít a Naruto Ultimate Ninja Storm-éhoz, bár inkább annak szebb a grafikája.

Ha már ezt e kettőt megemlítettem, lenne egy kérdésem: miért nincs One Piece videójáték már 2 éve?

Mangekyo022 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr333029744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2011.07.01. 17:08:19

Csináltak egy One Piece játékot DS kézi konzolra, de bezúzták a Japánt sújtó katasztrófa miatt, ugyanis Fehérbajusz is benne lett volna (aki képes földrengést, meg cunamit okozni)

killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] · http://maximumgames.hu 2011.07.01. 21:42:16

Hát hidd el Mangekyo022 a Bleach játék iszonyat gagyi. Legalábbis ha olyan lesz,mint a japán storeon levő demó volt akkor szégyen lesz ez a game. (én tudom miről beszélek higgyétek el!) Még haverom szerint is szánalmas pedig ő aztán Bleach fan a javából. Akit érdekel gameplay belőle azoknak a következő kommentben lesz link. (nem tom törlik-e miatta a megjegyzésem azért)

killzone2[Maximum Games http://maximumgames.hu] · http://maximumgames.hu 2011.07.01. 21:48:30

Na itt a gagyi game kicsit régebbi demójából egy gameplay, ekkor még Soul Ignitionnek hívták. www.youtube.com/watch?v=Bqqr0vsVN6w
Amúgy remélem jobb lesz, na meg lesz japán hang is,mert irritál Grimmjow-nak az angol hangja. (gondolom,hogy lesz mert a Naruto UNS és UNS2-nél is volt. Szerintem mindannyian jobban járnánk ha a CyberConnect 2 csapata venné át a helyét a mostaninak. Azért a Naruto UNS gamek ott vannak rendesen. (jó a 2-ben az a városos rész ultragagyi)
süti beállítások módosítása