Sziasztok!

Úgy döntöttem halasztom a Samurai Girls anime bemutatóját viszont amit most mutatok be az hozzá hasonlóan szintén el lett cseszve a sok fölösleg fanservice miatt!

Ez az anime pedig a Kampfer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a Kampfer először  regényként jelent meg 2006-ban ami eddig 13 kötetet ért meg majd 2008 ban kijött a manga is amely még ma is fut,az alkotója pedig Tachibana Yuu. Ez a sorozat pedig 2009-ben készült és 12 rész hosszú! Tudom elsőre nem sok de higgyétek el mire végignézitek még ezt is soknak tartjátok! De akkor vágjunk is bele.

Az anime főhőse egy Senou Natsuru nevű fiú akinek az átlagos élete akkor ér véget amikor egy reggel egy elég furcsa álom után lányként ébred fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És ha ez még nem lenne elég akkor a szobájában talál egy nagyon bizarr plüssállatot aki hirtelen elkezd beszélni.Kiderül hogy ő egy Hírnök a mennyből(hahahahahahahahaha) és Natsuruhoz jött azt közölni vele hogy őt Kampferré választották,vagyis olyan emberré akinek különleges képessége van és a többi Kampfer ellen kell harcolnia.

Viszont csak lányok lehetnek Kampferek ezért Natsu harc közben LÁNNYÁ VÁLTOZIK a karkötője segítségével. Mivel neki kék karkötője van ezért a többi kék karkötőt viselő Kampfer a társa a pirosakat viselők az ellenségei. Még aznap harcba is keveredik egy piros Kampferrel Akanéval akivel később azonban barátok lesznek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a 3. fontosabb szereplője az animének az iskola diáktanácsának az elnöke Shizuku aki szintén Kampfer és ő is vörös  csakhogy erősen biszexuális hiszen Natsu mindkét énjébe szerelmes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És akkor most bemutatnám az anime Tsundere Girl-ét Sakurát(nem az a sakura bár sok különbség nincs köztük). Sakura az iskola legnépszerűbb csaja és Natsu halálosan szerelmes belé és jó barátok, ugyanakkor Natsu lányalakban megmenti Sakurát mire kiderül hogy ő LESZBI és szerelmes a lány Natsuba de erről később inkább kanyarodjunk vissza a történethez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na most a történet szerint a vörös és a kék hajú Kampfereknek harcolniuk kell egymással és amelyik fél győz az lesz a világ megmentője is. A Kampfereket azonban még 3 csoportba lehe sorolni a képpeségeik alapján.

Zauber: Varázslathasználók,Natsu is ilyen.

Gewehr:Lőfegyveres Kampferek,Akane is ilyen.

Schwert:Kardhasználók,Shizuka is ilyen. Inkább a vörös oldalon jellemző.

Úgy nagyvonalakban ennyi a sztori és szerintem csak úgy bűzlik a sablonosságtól és az értelmetlenségtől. Élőszőr is MI A LÓFING FOLYIK ITT? Mi a francért kellet egy fiut lánnyá változtatni csakhogy harcos legyen,akkor már eleve inkább lányt kellet volna választani nem pedig ilyen Sailor Stars szerű hülyesége belerakni alapsztoriként.

Másrészt ami végképp betesz a józan észnek az az hogy ebben az animében AZ ÖSSZES CSAJ LESZBI ÉS VEGYÉTEK KOMOLYAN. Amikor a 3.részben Natsu lányként iratkozik be a suliba az összes csaj rágerjed és olyanokat mondanak neki amiktől nekem a pofám leszakadt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ráadásul itt van még Natsu kinézete ami kísértetiesen hasonlít Kurumora a Rosario Vampire-ből de van benne egy kis Mizore is.

És akkor most vessézzük ki Sakurát! Nem elég hogy rohadt idegesítő még az egész suli elött bevallja a lány Natsunak hogy szerelmes belé és hogy mindenképp összefog jönni vele. A Végén pedig olyan dolgok derülnek ki róla amiktől magatok alá csináltok de inkább nem mondok róluk semmit.

Na de akkor most már jöjjenek a pozitívumok is. Az első ami jó pontot ér az a rajz és a látvány ami nagyon jól meg lett csinálva. Ami a zenéket illeti azok közül csak az Opening re mondható hogy hó,az Ending az kissé idétlen lett.Ráadásul az animében elsütnek néhány mondatot a szereplők szinkronjait illetően sőt a nevüket is kimondják.

Pl: Shizuka állatát Nana Mizuki szinkronizálja és ezt meg is említik az animében úgy hogy: Ha Valaminek olyan a hangja mint Nana Mizukinak akkor csak szép dolgokat mondhat! És ez igaz is.

 

 

 

A Fehér Plüssmacska Nana Mizuki.

 

 

 

 

 

 

De amúgy az összes többi állatka is jó pont bár sok mindent nem csinálnak az animében. Én ezzel el is érkeztem a mondandóm végére,így csak azt tudom mondani hogy a Kampfer nem egy nagyon rossz anime mert kikapcsolásként megéri végignézni de sokat ne várjatok tőle!

[Mangekyo022 véleménye:

 Bivaly jó a látvány! Nekem nagyon tetszett! És Shizuku karaktere szerintem elég jó lett. Viszont ettől a "lánnyá változós" dologtól rosszul lettem, még ha valóban jó poénokat is kitudtak hozni belőle - a mangában -... egyszer nézhető kellemes darab...]

Kampfer

-Idő:2009

-Rendezte: Yasuhiro Kuroda

-Studió:Nomad (Ouran Koukou Host Club,Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan,Rozen Maiden)

-Műfaj:Nagyon Ecchi,Akció,Magical Girl

-Hossz: 12 rész

Tetszett:

-Rajz és látvány

-Zenék

-A Plüssállatok

-Említést tesznek a szinkronokról

-A Harcok is egész jók benne

-Nana Mizuki

Nem Tetszett

-Eszméletlenül Sablonos az egész

-Értelmetlen alapsztori

-Minden csaj vagy leszbi vagy biszex

-Natsu-t Kurumóból és Mizoréból gyurták össze

-A Vége hát....hát....hát.... arra nem lehet mit mondani

-Sakura

Értékelés:

Táblázat Szerint: 23/40-Közepes (Ez szerintem elég korrekt)

Százalék Szerint: 62%

6/10

Ennyi Lettem Volna Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr712654974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlexM1983D 2011.02.12. 10:06:52

Ettől a sok német kifejezés használattól van egy olyan érzésem, hogy ez az anime "Baka to Tesuto to Shôkanjû" perfect kamú németjét próbálja pár helyen felidézni.

AlexM1983D 2011.02.12. 10:08:11

Asszem' a blog-motor ismét toppon van.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.02.12. 11:57:36

Igazi minőségi animének tűnik. :D Szeretem, amikor értelmetlen marhaságokkal akarják megmagyarázni, hogy egy fanservice anime mégiscsak szólt valamiről.

Amire viszont te sem válaszoltál: Kitől akarják megmenteni ezek a világot? Maguktól?

xx18Rolandxx 2011.02.12. 12:13:10

@Member: Nem fogod elhinni Member mester de NEM TUDJUK MEG. én szerintem tényleg maguktól kell megmenteni a világot XD

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2011.02.12. 20:12:49

én szeretem a túlzott ecchihülyeségeket, há ez van:D majd megnézem:)
süti beállítások módosítása