Sziasztok! Újabb hentai kritikát mutatok be, ahogy Valentin Napkor szokás. Itt viszont nem egy ponton eltérek az eddigi bemutatóktól (Ráadásul élből kettőt egy említéssel karöltve.). Hiszen, nagyon régen mutattam be mangát (Egy még tervbe is van, ami nem hentai.). Ráadásul, egy teljesen új alágazatot, a Futanarit fogom szemügyre venni. Mi is ez? Ha a szó legegyszerűbb formáját vesszük elő, akkor hermafrodita nőt jelent a hentai iparán belül. Elsőre azt hinnénk, ez a műfaj nem népszerű, de valójában ennek az ellentéte igaz. Tehát az első bemutatott alanyunk a Himitsuna Futari, aminek az angol neve Our Secrets. A másik pedig legal lolicon hentai nem mástól, mint az Ijiranaide, Nagatoro-san alkotójától, Nanashitól (róla később.).

1_5.jpg

A Himitsuna Futari egy négy fejezetes online manga, ami 2022 Novemberének tájékán lett publikálva. Műfaját tekintve futaxgirl (vagyis a futa lány lánnyal tolja.). Története egyszerű, mint a százasszög. Saki elsőre egy átlagos diáklánynak tűnik, ám valójában hermafrodita. Ezzel tinikorszakában merültek fel komolyabb gondok. Mivel ebben a korban tombolnak a hormonok, így a férfiaknál ez a „20 órából 18 fitymacsattogással telik el.” esetét hozza (Igen. Tudjuk honnan van az idézet.), ami alól Saki sem kivétel. Ám amikor élvezné a magányos szerelmet a mosdóban, egy lány kukucskál át slozi elválasztó falának tetejéről. Ő Hikari, a csendes és eléggé önbizalomhiányos lány, akit bezártak oda. Saki kiengedi, amiután meglesz élete első szexuális élménye. Ezekután fokozatosan kerülnek egymáshoz közel nemcsak fizikai értelemben és merülnek bele a különböző szexuális dolgokba. Míg az első fejezetben análszex a fő téma (ami általában olyan, mint az ajándékozás. Jobb adni, mint kapni.), a negyedik fejezetben a szembekötős- nyilvános helyen történős aktusé a főbb szerep.

A történet szimplán ennyi. Ami miatt mégis erre esett a választásom, az a páros közötti dinamika. Saki eleinte keményen ellenáll és mondogatja, hogy nincs benne a perverz dolgokban, de Hikari által jön rá, hogy igenis imádja (ahogy a lányt is.). Emiatt a szerepek is nem egyszer felcserélődnek. Ezen ok miatt élvezetes volt mind a négy fejeztet végigolvasni. Ehhez a rajzolás is segít, ami cenzúrás, de azt meg lehet szokni. Hogy miért nem oltom szét, ha kb. annyi története van, mint a Fuutoko no Guildnek? Mivel ez hentai és nem próbál meg kamuzni azzal, hogy „mély” története van vagy gagyi perverz viccekkel leplezni, hogy „EZ NEM HENTAI!”. Egyszerű, tiszta és angoltudáson felül semmi más nem kell az élvezetéhez. Ám, egyetlen problémám akadt. Ez a négy fejezet kevés és nagyon megvágva érzi magát az ember. Viszont friss darabról van szó, így még látok esélyt arra, hogy valami jó fog ebből kisülni. 8/10. Aki kedvet kapott rá, itt a forrása: 421901. Térjünk át a másik darabra, a Yupiel-sama no Gebokura.

Angol címén Lady Yupiel's Servant 2016-ban jelent meg Nanashi (becsületes neve Yamamoto Souichirou.) keze által. Tény és való, hogy nem egy mangaka hentai írással kezdte, viszont itt annyi pláne, hogy az alkotó mai napig aktív. Főleg a Fate szériához alkot darabokat, de kedvencem tőle még a Attaka Uzumaki kétkötetes mangája, ami nagyon meghitt és aranyos NaruHina darabok. De vissza a témára, a Yupiel műfaja legal loli (kislány alkat, de faja miatt sokkal öregebb.), Vámpír, femdom (ahol a nő irányít.). Története azzal indít, hogy főhősünk, az átlagos irodai munkás egy öreg nyugatias stílusú lakásba érkezik meg üzleti ügyben. Ott várja az ügyfelét, ám csak egy fiatal lány, Yupiel várja, akinek hófehér bőre és játékbabaszerű alkata szinte természetellenes hatást kelt. Emellé nem is szégyenlős, mert rögtön levágja, hogy a srác még szűz. Már éppen smacira kerülne a sor, amikor két fegyveres tör be azzal a szándékkal, hogy kinyírják a lányt. Bele is engednek két tárat, de a majmok a Hellsing óta tudhatják jól, hogy ez vámpír ellen annyit ér, mint erdőtűznek a vízipisztoly. Fel is pattan és szárazra szívja a két tagot. Főhősünknek leesik, hogy ideje eltűnni, mivel nem akar meghalni. Ám alig ér haza és realizálja, hogy nem álom, mikor Yupiel meztelenül előtte terem. A lány poénkodása után neki is lát a férfi szüzességét a két férfi teljes vértartalma után elfogyasztani. A végére a srác nem kerüli el a végzetét, mivel Yupiel vámpírrá teszi.

Ezen a ponton a vak is láthatja, hogy a Nagatoro szerkezetének alapját követi. Van egy névtelen férfi nyápic főhős és egy rámenős és folyton cukkoló lány. Igen, állandóan a srác fejéhez vágja, hogy mennyire gyenge, de legbelül örül ennek (És Yupiel mosolya nettó Nagatorot idézi.). A különbség a szexen kívül az, hogy Yupiel egyszer átadja a vezetői gyeplőt. Azonfelül tényleg semmi extra, de annyira népszerű lett, hogy egy évvel később kapott egy folytatást Yupiel-sama to no Nichijou címen. Itt némi háttérinfót kapunk arról, hogy Yupiel mindenféle ocsmányságok elpusztításával keresi kenyerét és kvázi ereje némileg hasonlít Alucardéhoz. Továbbá, főhősünket a szex mellett a vérbankjának tartja, de ezt a srác nem bánja. Kapcsolatuk már a folytatásban mutatkozik meg igazán.

Szóval ez volna a Lady Yupiel’s Servant. Korrekt hentai darab, egyszer elolvasható, de még annyi extrát sem nyújt, mint az Our Secrets. Szóval 6/10. Akinek kíváncsi rá, annak íme a kódja: 169134. Ha meg a folytatása is érdekel: 192371.

Ennyi volt a bemutatóm mára. Mindenkinek kellemes további Valentin napot. Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr7618049518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása