2020 Legjobban Fogyó Mangái

2020.12.05. 20:46

Szegasztok!

Elnézést, hogy majdnem egy hónapig nem adtam magamról hírt, de közbe jött jó sok dolog, ami miatt energiám nem volt. De most már le vannak hála istennek tudva, így megkezdődhet újra a blogolás. Mielőtt újabb animékről és mangákról kezdenék el kritikákat írni, meg kell osztanom véleményemet a 2020-as legjobban fogyó manga eladásairól! Nem lesz hosszú, de lássuk a medvét!

eoa6ovyxmawffor.jpg

 

Akkor lássuk a medvét. Mivel 2018-ban felhagytam a Weekly Shonen Jump cuccokkal, így a nagyjáról nem igazán fogok tudni beszélni most. Habár megvan a véleményem a túlértékelt My Hero Academia "új Naruto-ról" és az ufotable által elkészített anime adaptációig némán hallgató majd annak hatására vulkánként feltörő Kimetsu No Yaiba-ról, így csak annyit tudok mondani, hogy a Jujutsu Kaisen és a The Q Quintuplets kivételével egyik cím sem lepet meg, egyedül azok rangsorbéli hierarchiája. Attack On Titan egy nagyon erős lépést tett afelé, hogy végleg kiérdemelje az elismerésemet. A Kingdom nem lep meg, hogy szeretik, hiszen a "Romance Of Three Kingdom" története mindig is az egyik legkedveltebb történelmi téma volt a második világháború után.

Összefoglalva eme évi eladások sem hoztak lázba. Zárásként Dragon Ball rajongóknak ajánlom Zsolesz cikkét, valamint Tomlion Samurai Cop videóit!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr7116319748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stayhomebrainstorming 2020.12.09. 12:22:10

Ha megkérdezhetem mivel érdemelte ki az Attack on Titan az elismerésedet?

Mangekyo22 2020.12.13. 12:04:37

@Stayhomebrainstorming: Hosszú ideig tartott, pontosabban a külvilágig, hogy végre komolyabban belemenjen a társadalmi különbségek terén, valamint Eren olyan karakterfejlődésen menjen keresztül, ami a csőlátású embereknél elvárt. A legtöbb shonen mangaka nem nagyon engedi meg a főhőseinek, hogy már-már antagonista irányba menjenek, még ha lenne is rá potenciál vagy akár érdekes fordulat is lehetne (lásd Kurosaki Ichigo, Uzumaki Naruto és sorolhatnám akár a többi shonen magazin hőseit).

Persze az "elismerés" nem azt jelenti, hogy máris az univerzum mangája, hanem hogy a mangaka végre elkezdett olyan lépéseket tenni, ami nem csak kozmetikázásnak vannak. Persze ha ez is olyan lesz, mint Uchiha Sasuke "bocsika, most már megint jófiú vagyok és én akarok lenni a Hokage" fordulat, akkor visszafogom vonni. Amúgy még így is a manga egy 7.5/10-re tornázta fel magát nálam. Az animét még nem nézem meg, megvárom, amíg minden rész lemegy belőle. Hallottam, hogy a látvány nem olyan jó, mint a Wit Stúdióé volt, de a Mappa ugye annyi mindent bevállalt most egyszerre, hogy sejthető volt, hogy valami nem lesz 100%.
süti beállítások módosítása