Vége A Fairy Tail Mangának

2017.07.21. 18:13

Szegasztok!

Megtörtént, aminek meg kellett történnie: VÉGE A FAIRY TAIL MANGÁNAK!

Ma, jelent meg a Fairy Tail utolsó fejezete, mely a 545-ös számot viseli és 46 oldal hosszú.

Véleményem.... katasztrófálisan sz*r!

Nem elég, hogy Zeref-t 3 fejezet alatt, a hatalmas Acnologiát pedig szintén 2-3 fejezet alatt verték le (ami még a Naruto és Bleach nevű mangák végső harcaihoz képest is rekord gyorsaságú volt és természetesen még összecsapottabbak is lettek mint az említett példák), de itt is eljátszották, hogy a harcok után egyetlen egy fejezetben akarnak mindent lezárni.... és hogy legalább Natsu és Lucy összeházasodtak-e? NEM. Zanyád, Hiro, ha már ennyire erőltetted a fanservice-t, akkor már vidd is végbe! Ha már fanservice, ha nem volt Zeref számára a 3 fejezetes béna csata megalázó, akkor van egy még nagyobb hírem: Zeref és Mavis feltámadtak.... ZANYÁD, HIRO!

Szóval véleményem szerint a Fairy Tail mangának van a legrosszabb befejezése a legrosszabb végső boss harcokkal együtt. Inkább olvassátok el Rave Master-t, mint ezt!

Hosszabb írásos kritika jövő héten lesz a Fairy Tail mangából.

Még egy hír: hivatalosan is bejelentették, hogy 2018-ban jön a Fairy Tail anime utolsó évada! Talán az animátorok jobbat tudnak csinálni.

Nektek mi a véleményetek a Fairy Tail végéről?

03-ft545r_1.jpg

02-ft545r_3.jpg

41-ft545r_41.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr3612679205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GriffithFault 2017.07.22. 10:56:12

Nekem sosem jött be a fairy tail.
Annyira fanservice az egész, amit szerintem még egy hasonló shounen animében/mangában nem játszottak el. A nakama powerup-okat meg sem említem.
2-3 kivétellel a karakterek is borzasztóan idegesítettek.
Lehet vége a mangának, de kinézem a mangakából hogy majd bedob plusz fejezeteket, hogy ki kivel jött össze.

Qtya von Disznósajt 2017.07.30. 11:44:14

Tudod mi volt a legcikibb? A tündérnek a végén nincs farka... Az egész céh története erről szól. Tehát ennek eleve a kezdetektől fogva nincs értelme.
süti beállítások módosítása