Gamemasters kritika.

2017.06.22. 16:26

„2009-ben jött ki a SAO, az egy totális kudarc volt a számomra. Aztán 2015-ben megkaptuk a Pixels című filmet, ami hagyján, hogy játékok szempontjából pontatlan volt, de Adam Sandler hülyeségei és videójátékokkal szembeni rideg magatartás 100%-ban tettek arról, hogy végleg lemondjak arról, hogy a videójátékokról szóló filmek valaha is jól sikerüljenek. DE! Az Impossible Stúdió bebizonyította, hogy nemcsak értenek a videójátékokhoz és nemcsak szeretik azokat, hanem ha filmet is kell csinálniuk róla, azt még kevés pénzből is megoldják és szórakoztató legyen.”

Sziasztok. A mai bemutatóm egy igazi csemegét mutatok be nektek. Az Impossible stúdió eddig is nagyon jó filmeket hozott nekünk a Youtube-ra. Legyen szó az Időugrók szériáról, a Yugioh Real Life szériáról, vagy a rablótámadásról. De a pár napja megjelenő Gamemasters film hatalmas sikert aratott a rajongóknál.

 mv5bmgrmowziztgtmzc1yi00ntq5lthmndmtytzkmwi5y2nkowrmxkeyxkfqcgdeqxvymjuzmji0nzu_v1_sy1000_cr0_0_764_1000_al.jpg

A sztori öt kocka srácról szól, akik meghívást kapnak a Gamemasters nevű játékba. Név szerint: Attila, Bence, Bézé, Tóni és Óbis. Ám elég hamar gebaszba kerülnek. Kiderül a játékról, hogy a játékosokat magába szippantja, és semmiféleképpen nem engedi ki őket. Ha ott meghalnak, a valóságban is meghalnak. Maga a játék három kisebb játékból áll, amit meg kell nyerniük a szabaduláshoz. A legnagyobb fűszerezés, hogy az egyik játék mestere, Troggon és még páran is áldozatai a játéknak és annak mesterének, Masternek.

 18768505_1374916379262502_8549949408936406841_o.jpg

A sztori kicsit hasonlít a Sword Art Online animéhez, de hatalmas különbségek vannak. Ott kezdve, hogy a film akció-vígjátékként van feltüntetve és annak nagyon jó. A humor a film 90%-ban jelen van. És poénok ütnek? Igen. Mangekyoval megnézve folyamatosan röhögtünk a beszólásokon. Maguk a karakterek is inkább a videójátékosokról kialakított sztereotípiák. Bézé például folyton Dance Centralozik, mert hiszi, hogy ettől lefogy. Tóni, aki ügyes játékos, de hatalmas idióta. Viszont Attila vitte a prímet. Eddig csak komolyabb szerepekben láttam, de itt nagyon poénosra lett megírva. Színészi játék kitűnő. A látványvilág ahhoz képest kis költségvetésű film, nagyon szép, de egyszer-kétszer kilógott a lóláb (például a sárkánynál és a legyőzését követő robbanáseffektet). A zenék nagyon tetszettek, főleg, hogy játékokból szedték össze őket. A hangeffektek is játékokból lettek kivéve.

Értékelés:

Látvány: 9/10

Zene: 10/10

Színészi alakítás: 10/10

Hangulat: 10/10

Összesen: 39/40

Hát igen. Adam Sandler elbújhat az Impossible Stúdió mögött. Ajánlom minden kedves játékrajongónak, vagy aki csak jól szeretne szórakozni. Sziasztok. A filmet megtekinthetitek itt (ha nem szeretnétek keresni, ami kb. öt másodperc.): https://youtu.be/jSAwKCL50H8

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr7012613929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása