Szegasztok!

Mint írtam, 2015 legjobb opening-jei után jöjjenek a legjobb ending-ek!

1338475641_masolata.jpg

V.Helyezett = Ushio To Tora ( Hero - Sonar Pocket)

 Habár az Ushio To Tora nem több egy átlagos shonen harc animénél (megjegyzem, a mangája sokkal régebbi + még így is jobb a története és a karakterek, mint a maiak többsége), az első ending-je nagyon jóra sikerült! Nem csak vizuálisan, de maga a zene is egész jó lett! Pont olyan, ami egy shonen animénél elvárna az ember.

IV.Helyezett = Naruto Shippuden (Niji No Sora - FLOW)

 Nem, az animét kb a nindzsa háború előtt dobtam végleg, viszont ha megtudom, hogy új opening vagy ending jön, azokat mindig megnézem, mert azok jóra szoktak sikerülni, pont, mint ez!

Maga az ötlet, hogy a rámen árus szemszögéből lássuk nem csupán a karaktereket, de azok történetét mind a múltból, mind pedig a jelenben, nagyon ötletes lett, s az alatta futó zene, melyet a híres FLOW készített is nagyon ütős lett! Plusz hozzá a koreográfia, egyszerűen bravúros! Ennek ellenére magához az animéhez egy bottal nem nyúlnék újra!

III.Helyezett = Arslan Senki (Lapis Lazuli - Eir Aoi)

 Az első 20 másodperc nem annyira lenyűgöző - bár a zene már ott toppon van -, de utána az a kegyetlenül szép látvány, főleg a sivatagos rész.... egyszerűen gyönyörű!

II.Helyezett = Young Black Jack (All Categorize - Takuto)

 Szintén nagyon jó ötlettel rendelkezik ez az ending is, illetve a zene + a látvány egyszerűen bravúros lett! Ráadásként így akik az anime után kezdik el olvasni a mangát, azok tudni fogják, ki kicsoda.

I.Helyezett = Kekkai Sensen (Sugar Song & Bitter Step - UNISON SQUARE GARDEN)

 Egyszerűen: zseniális! Bitang jó zene, szép látvány, remek koreográfia, egyszerű de jól megvalósított ötlet, s mindezt úgy, hogy remekül illeszkedjen az anime elborult hangulatához.... egyszerűen megunhatatlan! Nálam ez volt az év legjobb ending-je!

Ezek lettek hát nálam a dobogós anime ending-ek! S nálatok?

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr908364954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása