Szegasztok!

Rendkívüli hír érkezett: 2016-ban új anime sorozatot fog kapni a D.Gray-man! A hírek szerint új szinkronszínészek is lesznek, mint például Allen Walker-nél, akit mostantól Ayumu Murase (Haikyu!! - Shono Hinata) fog feleveníteni nekünk. Az anime elkészítéséért a TMS Entertainment stúdió lesz a felelős.

Ti már várjátok?

d-gray-man-kv.jpg

 

(xx18Rolandxx válasza: ÉN IGEEEEEEEEEEEEN!!! :D Bár azt még nem tudni,hogy ez most folytatás, remake vagy mangafeldolgozás lesz-e de ha a 3. verzió lesz akkor remélem nem cseszik el mint a Sailor Moon Crystal-t. Mondjuk az előző széria pont ott ért véget amikor kezdtek volna jönni az érdekesebb dolgok szal a folytatásnak is lenne értelme bár a mangakaasszony az utóbbi időben minden melót elvállal csak azért, hogy ne kelljen ezzel a mangával foglalkoznia. Ami azért kár! De etől függetlenül nálam már most várós cucc! )

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr298185764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása