Sziasztok!

Ezerrel tart a őszi sorozatok eddig kijött részeinek a bepótlása nálam plusz az új videó is készül szintén ezerrel de, hogy addig se legyen a blog elhanyagolva most prezentálom nektek azt a listát amit már a TOP 15 kedvenc Opening-es listám óta terveztem. Ez pedig nem más mint a 10 kedvenc fan anime OP listám.

Tudjátok ezek azok a videók amikor fognak egy opening dalt és egy másik anime vagy sorozat vagy esetleg egy játékból vágnak meg hozzá egy klippet. Ezekből én most elhoztam nektek a 10 kedvencemet.

 

A lista mint minden esetben most is csak személyes véleményen alapszik! Kezdjünk is hozzá!

top-10.jpg

 

 

10.Helyezett: Sasuke Shippuuden OP- The Ultimate Crisis (Naruto Shippuuden x Fortissimo)

 

A Naruto féle shounen animékre lehet a legjobb fan Openingeket összehozni és köztük is vannak olyanok amik olyan jól sikerültek, hogy még a hivatalos Openingeket is verik magasról. Na ez a videó pont ilyen.Nem csak szépen van vágva hanem a fripSide egyik legjobb VN dala az aláfestő zene ami nagyon jól passzol hozzá.

9.Helyezett: Pony The Slayers ( My Little Pony x Slayers )

Na a másik jómadár sorozat amire egy csomó videót lehet szerkeszteni az a My Little Pony. Bevallom én a pónikkal amolyan 'megnézem ha nincs más" kapcsolatban vagyok (bár az 5.évad eddig nagyon ütős) de összerakni egy pónis Slayers  fan Openingek egy kiváló ötlet volt. Sikerült egész jól összevágni a hasonló jeleneteket és Hayashibara Megumi dala meglepően jól illik a sorozathoz.Köszönöm annak aki ezt kitalálta!

8.Helyezett: Fate attack on titan ( Fate/Zero x Shingeky no Kyojin)

Mikor kijött a SnK 1.OP dala igazi fan opening gyártás hullám indult meg a dalra és a Fate/Zero-s változat még jobbak közé tartozik.Stílusos,igazi epic jellege van és Kiritsugu szaltója a végén..... Ezt látni kell!

7. Helyezett: Attack on HALO ( HALO x Shingeky no Kyojin)

Igen még egy Shingeky-s videó ám ezúttal a HALO-ra rávágva és gyerekek: Ez a videó üt mint Koko a ringben. Az 1. OP-os változat is nagyon jó de ez nekem valahogy jobban tetszik.Aki szereti a HALO játékokat az garantáltan like-ni fogja ezt is!

6. Helyezett: Shingeky no Nichijou ( Niichijou x Shingeky no Kyojin)

 

Oké, tény, hogy nem ez a lista legszebb darabja és még csak azt se mondanám, hogy illik egymáshoz a dal és a sorozat de mégis annyira elborult  és szórakoztató az egész, hogy azt élvezet nézni!

5.Helyezett: Yu-Gi-Oh Maiden (Yu-Gi-Oh 5D x Rozen Maiden Traumend)

 

Alice Game on Motorcycle's. Nincs több mondanivalóm :D

4.Helyezett: Yugioh Evangelion ( Yu-Gi-Oh x Neon Genesis Evangelion)

 

 

 Még anno a Yu-Gi-Oh a Kurtított Sorozat nézése kapcsán találkoztam ezzel a videóval majd utána egészben is megnéztem. Nem egy nagy szám az egész de epikus magasságokba emeli az érdeklődést a Yu-Gi-Oh iránt. És ez nálam elég is.

3.Helyezett: Shingeky x Pony ( My Little Pony x Shingeky no Kyojin )

 

 

 

Ennél epikebb Pónis videó aligha létezik ( na jó talán csak a Pinkie ledönti a falat videó). Ez volt az egyik első fan opening amit a SNK-ra készítettek és ez engem már akkor is megfogott. Olyan szinten jól van összerakva az egész, hogy az már elképesztő.Meg most komolyan képzeljétek el ha tényleg lenne egy titános dupla rész a 6.évad elején vagy végén!

2. Helyezett: Shingeky x Madoka ( Madoka Magica x Shingeky no Kyojin)

 

 

Ez a videó egy szimpla tényleg köszönheti a 2.helyet: Mégpedig annak, hogy iszonyatosan látványos az egész. Olyan látványorgiát kapunk ami mellet a többi Madokás videó simán elbújhat.  Igen itt is kiütközik amit már a Sasukés videónál is írtam, hogy egyes fanklippek olyan jók, hogy simán elmehetnének egy hivatalos Openingnek is.Élmény nézni ezt a videót!

És akkor jöjjön az 1,Helyezett ami egy kicsit meglepő lehet az eddigi felhozatal alapján de mindjárt meglátjátok , hogy miért is ez kapta 1. helyet.

1.Helyezett: Powepuff Girls D Opening

Elég csak ránézni, hogy miért is ez az aranyérmes. Maga az alapja ennek a klippnek nem egy sorozat hanem egy neten terjedő úgymond Powerpuff Girls fan képregény amit nem olvasok szóval nem tudom, hogy az maga milyen de a hozzá készült fan Opening egyszerűen totálisan animés és valódinak látszó. Miközben nézi az ember és nem tudja, hogy mi az alapja akkor tényleg elhiszi, hogy ez egy létező sorozatnak a nyitóvideója és akkor még nem is említettem a dalt ami nem más mint  a Desire a Do as Infinity-től ami elsőre furcsa választás lehet de a végére nagyon is meggyőző hatást kelt. Kemény munka lehetett ezt megcsinálni és ez mindenképp dicséretet érdemel és végül is ha belegondolunk annyi fan képregény terjeng a neten ( Million Different Colors, The Dread Fall, Pónis képregények és még sorolhatnám) , hogy a kezdő animátorok simán kipróbálhatják magukat azzal, hogy fan Openingeket készítenek az ilyen képregényeknek.

Nos ennyi volt ez a kis lista remélem tetszett, ha szerintetek kihagytam valamit vagy elmondanátok, hogy szerintetek melyik a legjobb Fan Opening akkor nyugodtan írjátok le komment formájában. Hamarosan Videó addig is SZIASZTOK!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr658022362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása