Szegasztok!

Mível úgy is nagyon benne vagyok a listáim újításában, ezért úgy döntöttem, hogy a legjobb animék lista után frissítem a legrosszabbakat is!

Jó szórakozást!

Figyelem: Ahogyan minden Top lista bárhol, eme lista is erősen szubjektív, mely ugyan tartalmaz objektív elemeket is, de természetesen mindenkinek más az ízlése. Vagyis ha valakinek tetszik valamelyik anime, akkor azt elfogadom, de kérem, kultúráltan írja meg véleményét.

prod_toilet-fantasy-football-trophy.jpg

XX.Helyezett = Slayers Premium

020.jpg

Tény, önmagában csak simán rossz, de ha belevesszük, hogy egy híres és grandiózusos franchise-nak a része, akkor már érthető, hogy miért utálom eme animét annyira. Ha nem Slayers lenne, megúszta volna.

Anime Bemutató Videó róla itt.

XIX.Helyezett = Mars Of Destruction

019.jpg

Igaziból az összes Idea Fanctory anime jöhetne ide, de a Mars Of Destruction az, ami eléggé megmaradt bennem. Dögunalmas és ronda anime, melyben még a cavarok sem működnek.

Anime Bemutató Videó róla itt.

XVIII.Helyezett = AIKA (az egész franchise)

018.jpg

Avagy az iskolapélda, amikor a készítők feláldozzák a történetet, a karaktereket, az akciót és a minőséget a pure fanservice-ért. Nagy valószínűleg eme anime által kezdődött meg az animék eldegenerálódása is, hiszen annyi pantyshot van csak egy részben, hogy adhatna kölcsön kb 100-at egy másik animének.

XVII.Helyezett = I Wanna Be The Strongest In The World

017.jpg

Egyem a kicsi szívét, aki eme zseniális címet kitalálta. ;P

Sokszor mondtam, hogy szeretem a pankrációt, mindegy, hogy az milyen (WWE, klasszikus, férfi, női, mixed stb), s mivel nagyon régóta nem jött ki semmi, gondoltam, legalább itt kapok egy kicsit.... de nem így lett.

Semmi bajom nem lett volna, hiszen első látásra ad egy kis Kaleido Star feeling-et, de:

1.A "főhősnő", akinek milyen véletlen, hogy Sakura a neve, azzal tölti ki az anime 2/3-át, hogy fülroncsolóan sikít, mint a fába szorult féreg (Jacqueline kikérte volna magának).

2.Mindig ugyanazt az 5-6 fogást használják.

3.Lenne értkélehető karakter.

4.A közönség úgy nézne ki, mint amit egy videojátékból másoltak volna ki.

5.Nem erőltették volna a fanservice-t, ami abból állt, hogy a melleikre és a fenekükre zoom-ol a kamera.

Nagy valószínleg be lesz mutatva még az idén az Anime Bemutatók Sorozatban. Egy biztos: inkább olvasom el 50-szer a szintén hülye nevű Ring X Mama-t, mint ezt megnézni még egyszer.

XVI.Helyezett = Gyo (avagy a pukipárnák támadása)

016.jpg

Bevallom, a mai napig nem akarom elhinni, hogy az eme anime OVA-nak alapjául szolgáló mangát ugyanaz írta, aki Roland kedvenc horror mangáját is, az Uzumaki-t írta. Ha már a mangát is utáltam, sejthetitek, hogy mennyire utáltam az animét.

A történet röhejes, a félelem faktor a tengerszint alatt, a látvány úgy borzalmas, ahogyan van, s a tény, hogy az ellenség nem más, mint a "bűz", ami lehet fing vagy bármilyen szag, no komment.

XV.Helyezett = Tenshi No Drop

015_1.jpg

5 perces mindössze, de a végére úgy érzi az ember, mitha 72 órát töltött volna az otaku-nerd pokolban. 5 perc alatt egyetlen jó poén, cserébe meg 5 percnyi szenvedés.

VIV.Helyezett = Urda The Third Reich

014_1.jpg

Avagy amikor az orosz hangzásű japán Asylum stúdió animét készít.

Gusztustalan ronda látvány, nonszensz történet, ötlettelen karakterek és követhetetlen akciók. Egyetlen jó pontja a zenék.

Anime Bemutató Videó róla itt.

XIII.Helyezett = BlazBlue Alter Memory

013_1.jpg

.......... Nem akarok beszélni/írni róla, mert ez az anime számomra nem létezik....

XII.Helyezett = Duel Masters

012.jpg

Egy nagyon rosszul elsütött paródia próbáékozás, mely nem titkoltan a Yugioh-t akarta parodizálni, más kérdés, hogy az eredmény egy élvezhetetlen szemét lett.

Csak azért került ide a listámon, mert látszik rajta, hogy még a készítők sem gondolták komolyan.

XI.Helyezett = A Japán Tini Nindzsa Teknőcök

011.jpg

Még az első évadban mutattam be, s azóta sem változott a véleményem, egy sikertelen, ötlettelen japánosított TNMT, ami csak azért jött létre, hogy néhány japán TNMT játékot reklámozzon. Készítettek volna helyette inkább teknős levest, mert azt legalább meglehetett volna enni, ezt meg még a nap sem tudja elpusztítani.

Anime Bemutató Videók róla itt és itt.

X.Helyezett = Naruto Shippuuden

010_1.jpg

Nem, nem azért került a 6-ik helyről ide, mert javult volna az anime minősége, hanem azért, mert találtam nála rosszabbat, ami nem ugyanaz.

Már maga az alapanyag is egy halom szemét lett, elég csak rámenni a Mangafox, Myanimelist, Naruto-kun hu, Narutobase vagy bármelyik másik fórumra, ami úgy a 449-ik fejezet után szépen elkezdett süllyedni a tenger fenekére, míg sokszori "utolsó esély" után végleg dobtam a 627-ik fejezetnél, miután már fizikailag rosszul lettem tőle.

Ha a Yu Yu Hakusho a legjobb neverending shonen adaptáció, akkor a Naruto Shippuuden a legrosszabb. Csak pár tény:

1.A rajzolás ritka rossz, s ha egy "pörgős" animációjú rész jön, akkor vége a dalnak, jön a gumiember invázió.

2.A sorozat 60-70%-a filler, s ha ez nem lenne elég, minősíthetetlenül igénytelenek, ötlettelenek és rosszak (lásd One Piece-es fillerek, a Két Kyuubi filler és a Yukimaru-s filler-ek).

3.Sokszor átírják az eredeti történetet, mégha az a logikát a kukába is vágja (lásd az animében a 7 farkút előbb lepecsételik, mint a 6 farkút, pedig ezerszer mondták, hogy sorrendben kell őket elfogni, illetve a "Konoha visszaemlékezés filler"-ben Naruto és Sasuke a budi helyett a parkban futnak össze, ahol Sakura-ért verekszenek, holott ilyen se a mangban, sem pedig az első anime szériában nem volt).

Sorolhatnám tovább, de egy igényes anime rajongót már eme tények után se akarnak már bele nézni, akik meg mégis bele szeretnének, azok nézzenek bele a legendás 167-ik részbe, s örökre elmegy a kedvük. Kár, hogy a sok filler szemét miatt már annyira lement a Naruto fanboy-ok igénye, hogy már a lócitromot is megveszik, ha az van ráírva, hogy Naruto.

IX.Heylezett = Dragon Crisis

009_1.jpg

Pedofil mese pedofiloktól pedofiloknak. Nagyon sokan "lehurrogtak", hogy hogy mertem én ezt "fikázni", miközben valódi ellenérvet felhozni egyikük sem tudott - sőt, volt, aki érvelés helyett inkább belinkelte Szirmai Gergőt, hogy "ilyen egy igazi kritikus". Ja, persze, ha majd Szirmai Gergő is készít eme borzalomból kritikát, szívesen megnézném, de nem hinném, hogy más véleménnyel lenne róla - illetve szerintme neki jóval több esze van, hogy ilyenhez hozzá nyúljon.

Még valami: nem az számít, hogy hány évesnek mondanak valakit, hanem az, hogy hogyan nézz ki az illető, felőlem lehet akár 1000 éves is, ha közben úgy nézz ki, mint egy 7 éves lolika.

Anime Bemutató Videó róla itt.

VIII.Helyezett = Rock Lee Shippuuden

008_1.jpg

Mi rosszabb egy elcseszett manga elcseszett anime adaptációjánál? Egy elcseszett manga még elcseszettebb spin-off-jának az elcseszett anime adaptációja.

Ha azt mondom, hogy az 51 részből - melyeknek 80%-a ugye két szegmens/epizódból áll - 75%-a filler és még a spin-off manga befejeződése előtt ért véget, no komment. Elvégre a névvel mindent ellehet adni, ugye?

VII.Helyezett = Kiss X Sis

007_2.jpg

Öncéllú, a moralitás ablakon kidobó pure fanservice szemét mangának a még szemetebb átdolgozása. Több szót nem érdemel.

Anime Bemutató Videó róla itt.

VI.Helyezett = Eiken Club

006_1.jpg

Minden hárem és ecchi anime legrosszabbika, amikor annyi már az ecchi és a fanservice, hogy az már az élvezhetetlenség ne továbbja. Messze elkerülni, mert ha csak az egyik tehenet meglátod ruha nélkül, örökre elmegy a kedved a nőktől.

Anime Bemutató Videó róla itt.

V.Helyezett = Hidan No Aria

005_3.jpg

Avagy 2011 legrosszabb animéje, s egyben Rie Kugimiya pályafutásának legrosszabb pontja. Csapnivaló történet, logikátlanságok tengere, a rajzolás szörnyű, az opening-en kívül mindegyik zene borzasztó a hangulat pedig egyenló a nullával.

Inkább nézzétek meg a Zero No Tsukaima-t, mint ezt!

Anime Bemutató Videó róla itt.

IV.Helyezett = Princess Princess

004_2.jpg

A shonen-ai történet, amitől kidobom a tacskót.

Egyszerűen nem tudom mit szívhatott az, aki ezt kitalálta. Remélem, hogy valaki eme moslák rendezőjét beöltöztetni nőnek, kiküldi Akihabara-ba és örömlányként kiadja, hogy aztán az otakuk rojtosra keféljék minden nyílásánál.

Anime Bemutató Videó róla itt.

III.Helyezett = Blood The Last Vampire + Kai Doh Maru

003_2.jpg

A Porduction I.G. két legrosszabb anime filmje, ami valaha készült! S ha az nem elég, hogy önmagukban is szemetek, volt még képük a két filmet egy díszdobozos kiadásban is kiadni!

A Blood The Last Vampire-ről már megírtam a véleményemet, a Kai Doh Maru-ról meg majd megírom.

II.Helyezett = School Days

002_2.jpg

"Egy gyökér ero-game még gyökerebb átdoglozása egy híg fos anmúba!" - member, animecritics

Ha már az  Kiss X Sis volt öncélú, moralitásában halott és pure fanservice alapú, akkor szorozzátok meg ezt 20-szal, és megkapjátok ezt!

A szereplők totál unszimpatikusok (köztük Makoto az élen), a rajzolás tré, a történet szörnyű és a létező legrosszabb hárem anime sablonokat sikerült összehozni. Az utolsó két epizód meg mindenidők legundorítóbb befejezése.

Anime Bemutató Videó róla itt.

I.Helyezett = Platonic Heart (Master Of Martial Hearts) és Coppelion

001_2.jpg

Avagy mindenidők két legrosszabb anime sorozata, amik valaha léteztek!

A Platonic Heart-ról már beszéltem eleget, abszolút mélypontja az anime világnak, a Coppelion pedig ha lehet, pont annyira rossz, mint a Platonic Heart, ha nem még rosszabb!

Platonic Heart Anime Bemutatók Videók: itt, itt, itt és itt.

Coppelion Anime Bemutató Videó még az idén!

Hát ezek lennének szerintem a valaha létezett legrosszabb animék. Van még egy pár, s idővel biztosan találok még rosszabbakat is, de most ez az aktuális.

Szerintetek mig a legrosszabb animék? ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr26665219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2014.09.04. 09:49:45

a School Days annyira lesokkolt hogy már azért a flash-ért megérte megnézni :) a végén kívül tök átlag lenne.

Naruto-t félbehagytam a ninja háború kezdeténél, majd folytatom valamikor, úgy hallottam hogy utána egyre rosszabb. Fillereket meg nem kell megnézni :D

Kiss X Sis abszolót az egyik legnagyobb vígjáték a számomra dehát ez van, ahogy írtad eltérő-ízlések.

Mangekyo22 2014.09.04. 12:02:45

@viktor900: Utoljára, amikor a Naruto-ról hallottam, álítólag már az Elfen Lied főhősnője/főgonosza is szerepelt benne kemény 10 fejezetig. ;P

veterán33 2014.09.04. 19:13:00

A Listából eddig 3 sorozatott néztem meg a Tenshi No Drop (Ez most tényleg brutális 5 perc voltn nekem mi járhatott a készítők fejében?) a Kiss x Sis (Nálam okés poénos bár erősen súrolja a hentaik határát.) és az Eiken Club-ot (Ha dolgoztak volna a megvalósításon és átdolgozták volna egyes karakter dizájnt akkor én is elfogadtam volna de a 2 részt károsodás nélkül megúsztam).
Az az anime ami most nálam kicsapta a biztosítékot az a Hagure Yuusha no Estetica. A 3.rész után feladtam (Borzalmasan elsütött poén a második rész iskola szertárában [Találós kérdés:Milyen poénnal lehet rontani egy anime megítélését ha adva van egy zárt szoba 3 lány és 1 srác? Segítségként megadom hogy köze van a folyadékokhoz.] a harcok klisések a komolynak szánt jeleneteit pedig megtaláljátok az értelmező szótár az Unalmas szó magyarázatánál).
Nem gondoltam volna hogy viszontlátom Hazamát a BlazBlue Alter Memory anime sorozatában. Először az Ace Attorney Online rajongói játékában találkoztam vele mint szuper troll ügyész erre most itt röhög a 8. legrosszabb anime borítóján (A játékban a karaktere nagyon szemét volt de az animében vajon milyen személyisége van?).
Ha esetleg vannak rajongói a Hagure Yuusha no Estetica animének azoktól elnézést kérkek.

silly3200[Spyrofan] 2014.09.05. 18:48:37

Egész jó lista! Én sejtettem hogy a Platonic Heart az első helyen lesz!

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2014.09.05. 19:23:42

A húsz felsorolt közzül mindössze csak egyet ismerek. Szerintem a Kiss x siss inkább pornó. Ha esetleg ismered akkor a Nozoki Ana hasonlíthat rá nem azért nézed mert története van hanem azért mert szexuális tartalom van benne.

Egyszer néztem meg egy olyan anime sorozatot ahol az ecchi és történet 3:2 earányban akart megmaradni. Nagyon rossz volt már a címére sem emlékszek, valami róka nők vagy mik voltak benne meg egy szerencsétlen kölyök akire mindeki rá akart mászni.

érthetetlen chris 2014.09.17. 13:22:41

Szerintem a Naruto már rég átment anyira szarba, hogy sírva röhögős kategória lett arra a két percre még elolvasod a mangát (az anime nem éri meg azt a 20 percet azért)

Egyszerűen azt hiszed, hogy innen tényleg nincs lejjebb aztán az újjab csavar még lentébb lök.

A naruto kun.hu-n azoknak az érvei akik még védik egy külön tanulmányt megérnének. :)

Ricz the Ronin 2014.10.19. 16:42:19

Bevallom, nekem a Coppelion amolyan "bűnös élvezet" volt, mint egy Michael Bay-film vagy egy jobb Asylum. És ezért, akármennyire is nem koherens, elkapkodott meg mi egyéb, nem tudom rendesen megekézni.

animefangörl 2016.07.02. 03:47:26

A Naruto Shippuuden a rendes Naruto-hoz képest tényleg rossz, de szerintem azért nézhető. Jó, jó még csak 35 részt láttam, de nem volt vészes. Engem csak az zavar, hogy feliratos, így egy kicsit nagyobb koncentrációt igényel, de az igazából nem is a sorozat hibája, szóval összességében nézve nekem tetszik. Az meg csak ez kis szőrsálhasogatás, hogy Hinata rémesn néz ki a shippuudenben.

xx18Rolandxx 2016.07.02. 06:50:35

@animefangörl:

Hidd el ha elérsz a tizenvalahányadik fillerszezonhoz akkor már a hajadat fogod tépni tőle. Csak egy kis előrelátás :D

animefangörl 2016.07.02. 06:55:08

@xx18Rolandxx: Ki tudja? Ízlések és pofonok. Nekem speciel pár Naruto mentes óra után elvonási tüneteim vannak, úgyhogy ezt nem nagyon tudod megjósolni :D

2016.08.31. 12:01:22

@Mangekyo22: Jó válogatás! :D

Azért megjegyzem, nem csupán a School Days és az Eiken Club volt az egyedüli, aminek sikerült alulmúlnia a hárem műfaját.

boszorkanyvadasz.blogspot.hu/2016/08/hughorda.html

Hunterbey 2018.07.28. 18:25:38

Naruto Shipuuden első harmada még jó, igaz Dragon Ball koppintás, de nem vészes.
Hogy melyik a legrosszabb? Umaru-chan egy igazi kártevő anime, ami azt suggalja nekünk, hogy "ha egy lusta, undok patkány vagy, akkor jól teszed és mindenki szeretni fog ". Baka to Test meg igazi romhalmaz. Hanokától kifolyt a szemgolyóm. Gakuentoshi Valnoir meg olyan, mintha egy rossz fanimét néznék, ráadásúl mindene pocsék. Lucky Sz(t)ar meg egy nagy nulla, unalmas, ötlettelen, ronda, pocsék. Hetalia ugyanolyan mint az előző, csak azzal a különbséggel, hogy van pár poén, egyébként ergya. Keijo meg "Hetalia - fanservice edisön".
süti beállítások módosítása