Top 10 Kedvenc Seiyuum......

2014.05.22. 12:24

Sziasztok!

Mivel jelenleg elég elfoglalt vagyok és nemsokára úgyis belekezdek a 2. Clannadba ezért ismételten egy 10-es listával jövök amit már régebben meg akartam írni  de csak most jutottam el erre a pontra. Ebben a listában azt a 10 seiyuu-t fogom bemutatni nektek akik miatt még akkor is elkezdek nézni egy animét ha tudom hogy a végére öngyilkosságot akarok elkövetni. Lássunk is neki.

10.Helyezett: Konishi Katsuyuki

Katsuyuki+Konishi+konishi.jpg

Ez az illető azért is kerülhetett be a listámba mert egyszerre tud nagyon komolyan és nagyon viccesen is szinkronizálni ez főképp a hanglejtéséből adódik. Ez a kettőség leginkább a D.Gray-Man-ben figyelhető meg ahol Komui-t játszotta de a vicces szerepei között van még America a Hetáliából is de olyan animékben is játszott mint a Gurren Lagan és a Bleach ahol Hisagi-nak adta a hangját.

9.Helyezett. Paku Romi

striped-shirt.jpg

Sokaknak ismerős lehet a neve hiszen ő az egyik leghíresebb női szinkronszínész aki főképp fiatal vagy tinédzserfiúknak adja a hangját ez hozta meg nála a sikert is hiszen ő volt Edward az FMA-ban illetve Hitsugaya a Bleach-ből de ugyanakkor ő volt Oosaki Nana is a NANA sorozatból amiért még díjat is nyert.

8.Helyezett: Namikawa Daisuke

Namikawa+Daisuke+2.png

Eleinte ugyan nem rajongtam érte túlzottan de Daisuke két szerepe miatt helyett kapott a kedvenceim között,azok pedig egyrészt Ulqiorra a Bleach-ből a másik pedig Rock a Black Lagoon-ból amiben talán élete legjobb alakítását nyújtja. Többször kéne drámaibb szerepeket kapnia.

7.Helyezett. Kamiya Akira

akirakamiya.png

Egy igazi seiyuulegenda aki olyan mára legendássá vált szerepeket tudhat a magáénak mint  Suguru a Kinnikuman-ból, A Hokuto No Ken főszerepét is ő játszotta , játszott az Urusei Yatsurában és a City Hunter-ben is illetve sok videójátékban is és filmben is szinkronizált például ő volt Timothy Hutton hangja az Átlagemberek című mestermunkában is.

6.Helyezett: Sawashiro Miyuki

Miyuki_Sawashiro.jpg

Miyuki hangja lágy,selymes de ugyanakkor nagyon jól tud ebből fakadóan rejtélyes lányokat szinkronizálni nem csoda hogy sok ilyen csajt felvonultató sorozatban kap szerepet mint például a Bakemonogatari ,a Rozen Maiden és a Canaan de ő is szokott fiúkat játszani és néha szociopata szereplőket is kikap magának. Ja emellett t ő Twilight japán hangja MLP-ban is és meg kell hagyni nagyon jól illik hozzá.

5.Helyezett: Miyano Mamoru

 

tumblr_m5ro1wyIPY1qcz3rpo1_400.jpg

 

Akár gonosz akár jó karakterről van szó Mamoru mindig hozza a formáját. Számtalan díjat nyert már és emellet komolyan zenél is illetve családapa is. Egyetlen szerepe volt eddig amiben nem volt valami jó az pedig a Dog Days főszereplője volt,az ő jelleme nem illik moe-lolis animékbe.

4.Helyezett: Mitsuishi Kotono

mitsuishi.jpg

Kotono voltaképp egyetlen szereppel tudhatja magáénak a 4.helyet a listámon az pedig természetesen nem más mint Usagi a Sailor Moon-ból. Nem csoda hiszen ez volt az első komolyabb szerepe de egyúttal ez hozta meg számára a sikert is. Persze voltak még híresebb szerepei  de ezzel a szereppel beírta magát az animetörténelembe és az idén újra belebújhat kedvenc holdharcosunk bőrébe.

3.Helyezett: Yamaguchi Kappei

Kappei_Yamaguchi-2.jpg

Saotome Ranma,Usopp,Inuyasha,Edogawa Conan, L stb...... Csak néhány azon mára legendássá vált karakterekből akiket ő szólaltatott meg illetve vicces de ő Kyle hangja is a japán South Park-ban  :)

2.Helyezett: Mizuki Nana

tumblr_m5jgafEgjG1rvoy7ro1_1280.jpg

Most páran csodálkoztok hogy miért is csak a 2. mikor sokszor hangoztattuk Mangekyo-val hogy szeretjük őt. Nos igen tény és való hogy Nana az egyik legszebb hangú szinkronszínésznő aki szinte bármit el tud játszani ha kell hiszen volt már vámpírlány, nindzsalány, beemózott mahou shoujo, sőt ő volt Wrath Hangja is az FMA-ban illetve a Black Butler 2.évadának szadista főszereplőjét is ő játszotta. Szóval igencsak színes repertoárral rendelkezik szerepek terén.

De viszont aki nálam a mai napig a kedvenc seiyuum az nem más mint ő.....

1.Helyezett: Hayashibara Megumi

hayashibara.jpg

Azért is lett ő az első helyezett mert már régebben nyomja az ipart mint Nana és sokunk gyerekkori első animés élményeiben is része volt hiszen Lina Inverse,Saotome Ranma női alakja ,Habara Ai, Jesse a Pokémonból illetve Hello Kitty is az ő hangján szólal meg. Emellett a filmes szinkronok sem elhanyagolhatóak legutóbb például a Pacific Rim főszereplőjét szinkronizálta. Egy ilyen listával asszem nem is kérdéses hogy övé nálam az 1.hely.

Nos tehát ők volnának a 10 kedvenc seiyuum. A Lista teljes mértékben személyes szóval ha valakinek más a véleménye nyugodtan elmondhatja. Mára ennyi voltam,remélhetőleg legközelebb már a Clannad 2 videójával fogok jelentkezni addig is SZIASZTOK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr676194800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása