Szegasztok!

Készül az új videóm, de gondoltam, előtte elmondom véleményemet a most következő téli anime szezonról!

inI3JHYqwrJg4.jpg

Hát, mit mondjak.... ezúttal is maradok a kihagyott animék pótlásánál, ugyanis az egész szezonból egyedül kettő az, ami érdekel. De persze elmondom véleményemet a többiről is!

1.Nisekoi (Sorozat)

Ezt egyedül csak azért fogom nézni, mert a Shaft készítette, s bennük még nem csalódtam.

2.Lupin Sansei VS Meitantei Conan THE MOVIE (Film)

Na ez már sokkal jobban érdekel engem! Egy jó kis izgalmas crossover animének tűnik Lupin Sansei és Conan között. Remélem jól fog elsülni, nagyon sokat remélek eme animétől, mint a mostani téli szezon egyetlen szóra érdemes animéje!

3.Sailor Moon: 20th Anniversary New Anime (Sorozat)

Avagy az évek óta tolódott "Sailor Moon Kai", elvégre ha a Toei készített a legsikeresebb shonen animéjának "felújított (köhöm), fillermentes" újra kiadást, akkor nehogy kifelejtsék már a legsikeresebb shojou animéjüket!

Néha belefogok nézni, hogy összehasonlítsam az eredeti sorozattal, de kíváncsi vagyok, hogy elfogja-e érni célját, illetve, hogy a mai generáció mennyire fogja értékelni.

4.Sword Art Online Extra Edition (OVA)

Avagy "addig üsd a gőzölgő teve trágyát, amíg folyékony nem lesz"! Viccet félretéve nem értem, miért nem tudták eltemetni. Tényleg van még valaki, akit érdekel? Ráadásul 2 óra hosszú lesz.

5.Space Dandy (Sorozat)

Viccesnek néz ki első ránézésre, valamint a Bones készíti, szóval néha-néha belefogok nézni, s ha nagyon jó lesz, akkor talán még rá is szokok.

Szóval ennyi a véleményem, egy újabb dögunalmas szezon 1-2 említésre való címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr55608295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.11.01. 10:46:13

engem a silver spoon 2. évada,és a hunter x hunter last mission c movie érdekel csak, ebből a téli szezonból.

Mangekyo22 2013.11.01. 15:17:22

@Palacsintaxx: HunterXHunter filmet azért hagyom ki, mert úgy érzem, hogy nem jutottam el addig, hogy úgy érezzem, hogy mindent tudok, hogy megértsem az új filmet, szóval ezért passzolom.

@:{) MIKI (}:: Sajnos képtelen vagyok betartani a "600x"-es képarányt, különben kilóg a fele a semmibe. De persze oda illesztek egy linket! ;)

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.11.01. 22:12:01

@Mangekyo22: @:{) MIKI (}:: Miki ha beírod Googlibe hogy 2013/14 winter anime chart, és rámész a képek menüpontra kidobja az első sorban :P

Ricz · http://librarianwarrior.wordpress.com 2013.11.02. 09:03:07

Ebből nézem (és fordítom) majd a Mahou Senshou-t, a Seitokai Yakuindomo 2. évadját, az Illya OVA-t és a Moretsu Pirates mozit. Mást nem merek az államvizsga végett bevállalni.
süti beállítások módosítása