Segítsünk!

2013.09.06. 17:11

Sziasztok!

Egy posztot szeretnék megosztani veletek most ami egy nagyon fontos célt szolgál!

Mint azt hallhattátok, Kvakond művésznéven tevékenykedő kollégánkat súlyos szerencsétlenség érte közel egy hónapja, melyben komplett lakása és minden ingósága odaveszett. (Aki lemaradt, az klikkeljen ide!Bár csodával határos módon ő maga nem szenvedett maradandó sérülést, sajna a valóság nem követi az amerikai filmek álomvilágát, ahol a törmelék alól kimászó hőst vadiúj kertes ház várja, melyet rögtön be is rendezhet soha ki nem apadó varázshitelkártyájával. Patriknak szüksége van anyagi támogatásra, hogy visszaterelje életét a megszokott mederbe. Ezért döntöttünk úgy, lehetőséget biztosítunk arra, hogy aki szeretne és van rá módja, az segíthessen. Az alábbi számlaszámra küldött minden pénz közvetlenül Patrikhoz érkezik meg, hogy arra fordítsa, amire épp a legnagyobb szüksége van.

L.Mole

Mint tudjátok, mindannyiunk életében történik egy-két nagyobb törés, ahol az embernek nagyon össze kell szednie magát, hogy talpra állhasson. Most éppen Kvakond barátunkra pikkelt a sors, mint azt korábban olvashattátok. Most lehetőségünk van megmutatni a Teazsúr emberibb oldalát. Persze tudjuk, hogy a géppel elfüstölt munka már nem hozható vissza, de ha valaki úgy érzi, áldozna egy szeletkét a pónik varázserejének feltámasztására, annak itt van ez a számlaszám.

Member

Köszönjük!

Masson Patrik
MKB Bank
1030 0002-1029 1869-4901 0028

 


Szívből remélem hogy Kvakond barátunk hamar talpra fog állni bár ez egy ilyen tragédia után sajnos nem könnyű. Remélem ezzel a poszttal ha nem is sokat de legalább egy kicsit segítettünk neki!

Sok sikert és minél hamarabbi talpraállást kíván az animemangapalota blog szerkesztősége Kvakondnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr315498336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása