Sziasztok!

"ELKÉSZÜLT A NAGY MŰ! IGEN! "

 

Member mester mindig tud valami meglepetést okozni,ezúttal a Sword Art Online-ról csinált alkotást! Megjegyzem a videó lényegében tükrözi az én véleményemet is a sorozatról.

Na de extázisra felkészülni,sisakokat felvenni mert indul a menet.....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr905485975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.08.31. 18:13:16

na végre már nagyon vártam. Az eddigi legjobb kritika. Kár egyébként ,hogy a sword art online ra már csak mi emlékszünk.(csak azért mert irdatlanul nagy kaka volt) Anno akik kikiáltották a világ legjobb animéjének (természetesen nekik már kitörlődött az agyukból "az évezred animéje" ) most az Attack On Titanért vannak oda :D meg a sunday without godért :) mert most "ez a világ legjobb animéje amit láttam" "érzelmekkel teli, a legjobb anime amit láttam" "ennél jobb nincs a világon" "ez az év ,nem is az évezred legjobb animéje " :D

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.08.31. 19:55:45

@Palacsintaxx: És engem már nem tiltott le a youtube-be, pedig az Aniplex mindenkit vadul támadott, aki kritikát mert közölni róla, Kvakond is kapott egy strike-ot.

Ez az az állatfajta, amelyik mindig az aktuális nu metál bandát tartja a világon a legkeményebbnek. Gyökér birkák, akik mindig azt eszik, amit elébük raknak.

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.08.31. 22:39:01

@Member: Member, azért a letiltás még kérdőjeles dolog, várjuk ki a végét. Lassan terjed majd a híre a kritikádnak, és ha még él olyan személy aki fanja ennek a csodás és mesterien fantörpikus animének, aminek szereplői egyediek változatosak, és története olyan szeniális hogy még hasonlóűt nem látott a világ D háháháháhá akarom mondani öhm hát igen, tehát eme mester műnek, az tuti bepanaszol. Azért egy biztonsági másolatot tegyél fel az indára ha van rá lehetőség persze,hogy később is nézhető maradjon.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.08.31. 22:43:30

@Palacsintaxx: Indára ebből a célból továbbra is feltöltök mindent, de most konkrétan tényleg nem aggódom a felnyomás miatt. Azt inkább a hazaiak nyomják, Dancsó is elszenvedte már Sas Tamás hisztijét. Az Aniplex, mint általában a japán cégek, kizárólag anyagi megfontolásból támad.

zoliboy94 2013.09.03. 19:06:49

Őrült egy videó lett. Nekem a kedvencem mikor a végén ledöfi őket Kayaba és állnak a semmiben és már szinte Kiritoék sajnálják a faszit a monológja hallatán. Konkrétan a csávó végzett több ezer (főként kiskorúak) emberrel és a végén még elkezdik sajnálni. A 2. felének a végén meg konkrétan haverok Kiritoval. Palacsintaxx az Attack on Titan egész jó. Nyilván nem a világ legjobbja, de még így is köröket ver a SAO-ra. :D
süti beállítások módosítása