Szegasztok!

Gondolom már sokan tudják, hogy bizony hamarosan jön egy újabb Dragon Ball Z film, méghozzá "Dragon Ball Z Battle Of Gods" névvel.

BattleofGodsscan1.jpg

Igen, kb 17 év után újra kapunk egy egész estés Dragon Ball Z filmet. A történet szerint Bills, a pusztítás istene meglátogatja és kihívja Goku-t, hogy letesztelje Dermesztő legyőzőjének erejét, hogy valóban igaz-e a sztori vagy csak kamu. Az eredeti történetben való elhelyezkedése valahol Buu legyőzése és az epilógus között van belőve (ahol ugye volt egy "10 évvel később" plot kihagyás, hogy megmutassa mi lett a szereplőkkel).

Eddig mi a véleményem? Nem sok, leszámítva egy valamit... Egyedül nekem tűnik az új fő gonosz k*rva gagyinak? Nem azért, de szerintem ilyen kinézettel nem, hogy a Dragon Ball, de még a One Piece, Kinnikuman, Naruto és Toriko szereplőgárdájába sem vennék fel...

Sokan várják már. Ha minden igaz, március 30-án fogják adni a japán mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr1005028556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2013.01.28. 09:25:10

Eddig Goku sok minden ellen harcolt, de nyuszit még nem győzött le. :D

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2013.02.19. 02:29:33

Hát inkább nézem meg még százszor a Team Four Star abridged dragon ball z sorozatát mint egy új dragon ball filmet.
süti beállítások módosítása