Sziasztok!

Hűűűűűha de régen volt már anizód bejegyzés,asszem a Fairy Tail első részénél volt ez.

Na most eljött az idő hogy újra bejegyzést készítsünk ide,alanyom pedig nem más mint a Vanguard 3. évadának első része.

Figyelem: Nyereményjátékunkra még lehet jelentkezni 2013 február 20-ig! Részletek itt!

A Történetről csak annyit hogy sablonosabban már nem is indulhatna. Mindenki elkezd iskolába járni (na már itt villogott nálam a kínos jelző),Aichi középiskolás lesz és véletlenül pont azt a sulit fogja ki ahova csak dögunalmas sznob kölykök járnak akikből politikusokat vagy efféléket akarnak nevelni és a Vanguard-ról még hírből sem hallottak ami kb annyira nevezhető egyedi ötletnek hogy semennyire.

Tehát Aichi kényelmetlenül érzi magát, csak a Cardshop-ban érzi jól magát ahova betoppan egy srác akit már most a sorozat legnagyobb negatívumának lehet elkönyvelni.

A Neve Ishida és ő lenne Aichi egyik osztálytársa és nem mellesleg KIB@SZOTT IDEGESÍTŐ ÉS IRRÍTÁLÓ nem mellesleg annyira unalmasnak tart mindent mint mi őt és persze neki is üvöltöznie kell telitorokból és vicsorognia mint egy kutyának. Plusz már itt megbizonyosodhatunk róla hogy egy kretén.

A Cliffhenger is megvan az epizód végén,attól se lettünk megkímélve.

Kezdeném a pozitívumokkal,úgyis kevés van benne. Az első az a látvány ami most is jónak néz ki de persze "várjuk ki a végét" alapon nem mondanám szemkápráztatónak.A Másik amivel megvoltam elégedve az az opening dal volt.A Dalt most nem a JAM Project hanem a Psychic Lover adja elő és egész jó munkát végeztek de a klipp az iskolapélda lehetne az olcsó opening kifejezésre.

Akkor most jöjjenek a negatívumok. Szerintem sok mindent nem kell leírnom mert ha megnézitek a részt akkor ti is láthatjátok őket.Annyira elcsépelt és előre kiszámítható hogy az mindent kiöl belőle.

Nem voltak magas elvárásaim a résszel kapcsolatban de sajnos azt kell mondjam hogy ez még a várakozásaimat is alulmúlta. Ha csak ezen rész alapján kéne megítélni az évadot akkor már most húzhatnák le az egészet a klotyón. De azért még reménykedem.

Értékelés: Cardfight! Vanguard-Link Joker Hen


-Látványvilág: 7/10-Szépnek szép de ugye az előzőeknél is mi volt

-Hangulat: 3/10-Szinte semennyire sem az.

-Elvárások: 2/10-De még reménykedem

-Zenebona: 7/10-Az ending hatalmasat buktat rajta,az opening viszont jó lett.

-Végső Értékelés: 30%-Rossz


Nos ez lettem volna mára SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr385015223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása