2012-es Őszi Animekínálat

2012.10.05. 00:05

Sziasztok!

Hirtelen eszembe jutott hogy hamarosan indulnak az őszi sorozatok úgyhogy tekintsük is át hogy mikkel fognak minket bombázni!

iWb5JkNSpPlxp.jpg

Azért az előző évadhoz képest itt már jóval több olyan sorozat van ami nagyin felcsigázta az érdeklődésemet viszont azért itt is vannak olyanok amiket messze elkerülök majd.

BTOOOM!


Stúdió: Madhouse( szerintem nem kell itt emlegetni egy címet sem)

Műfaj: Akció-Sci-Fi

Hogy miért is ezzel kezdem? Egyszerű! Ezt várom a legjobban. A Trailer és a poszterek alapjén ha a stúdió jól megcsinálja akkor lehet az őszi szezin legjobb sorozata. Kicsit olyan mintha a Sword Art Online és a Battle Royale-t összekevernénk és hozzáadnánk még több akciót. Mondjuk a Sword Art Online-nál már érdekesebbnek néz ki. Egyedül az hangolt le eddig vele kapcsolatban hogy az openinget megint egy Vocaloidos hanggal fogják elénekeltetni de az endinget szerencsére May'n fogja előadni akit azért eléggé kedvelek. Másszóval remélem tényleg olyan jó lesz mint amilyennek látszik.

Értékelés: Nagyon Várós (5/5)

Hiiro No Kakera Dai Ni Shou


Stúdió: Studio Deen 8erről se kell mondani semmit)

Műfaj: Romantikus-Fantasy-Shoujo

Na igen a Deen se maradhatott ki idén úgyhogy bedobja egy olyan animénak a folytatását ami már az első évaddal sem nyügőzte le a közönséget. Csak olvastam dolgokat az első évadról de sokan írták hogy nagyon nyitott maradt az egész,hátha ezzel megmagyaráznak mindent.

Értékelés: Nem igazán érdekel (2/5)


Kintama


Stúdió: Sunrise

Műfaj: Történelmi Akció-Shounen

A Gintama 3. évadja. A Gintama szintén egy Neverending shounen akárcsak a Bleach vagy a One Piece azzal  a különbséggel hogy ez nem annyira ismert. Bevallom én se láttam belőle egy részt sem de annyit mindenhol a javára írnak hogy az első évadban egy deka filler nincs és mikor közelítettek a mangához befejezték és késöbb folytatták a 2. évaddal. Szerintem itt is ez a helyzet.Bár megnézni nem fogom ezt mível ha valaki nem ismeri az első és második évadot akkor felesleges ezt elkezdenie.

Értékelés: Meglátjuk (3/5)

Hayate No Gotoku 2. évad.


Stúdió: Geneon Universal Entertaiment

Műfaj: Paródia-Shounen-Hárem

Na ez aztán az érdekes párosítás bár az első évadot is dobtam a kukába mert 10 rész után egyszerűen nem bírtam. Jó lehet nem is a magamfajtáknak találták ki de akkor is 52 részesre húzni egy marhauncsi sztorit azért művészet. Nem tudom ez mennyi lesz de megnézni biztos nem fogom ezt se.

Értékelés: Soha az életben (0/5)

Zetsuen No Tempest


Stúdió: Bones

Műfaj: Misztikus-Shounen-Fantasy

Na ez az az amine aminek az első részét már láttam is és nem rossz de azért remélem hogy nem fogják elcseszni mert nagyon ígéretes. Bár mondjuk pont az ilyenek szoktak nagyon elhasalni. A Sztori nagyon hajaz a Guilty Crown-éra de úgy fest jobb lesz nála.

Értékelés: Nézős (4/5)

Medaxa Box Abnormal


Stúdió: Gainax (Neon Genesis Evangelion)

Műfaj: Shounen-Ecchi

Már az első évad is teljesen hidegen hagyott szóval ezzel sem lesz ez másképp. Erről ennyit.

Értékelés: Nem igazán érdekel (2/5)

Magi


Stúdió: A-1 Pictures (Black Butler,Sword Art Online,Working)

Műfaj: Fantasy-Shounen

"Főszereplőnk Aladdin a sivatagban jár-kel barátaival. A Világról nem sokat tud ezért folyton bajba keveredik de a barátja aki vele utazik mindig megmenti őt, a fiú furulyájában ugyanis egy dzsinn lakik"

MI A FUCK? Ez egyszerre hangzik számomra hihetetlenül röhejesnek  de ugyanakkor azt is sugallja hogy nézz meg,tetszeni fogok neked. Ha nem a szokásos Aladinn sztori vonalát fogja követni akkor szerintem egész jó lesz.

Értékelés:  Várós (4/5)

Tonari No Kaibutsu


Stúdió: Brain Base

Műfaj: Romantikus Komédia

Nos ennél két lehetőség áll fennt: Vagy olyan lesz mint a School Rumble vagy a Midori Days vagy pedig egy újabb csöpögős drámatenger lesz mint  a többi. Ugyanis itt az iskola rosszfiúja szerelembe esik a könyvmoly jégkirálynő főhősnőbe és mindent bevet hogy elcsábítsa. Még vacilálok hogy megnézzem-e.

Értékelés: Meglátjuk: (3/5)

Jormungand: Perfect Order


Stúdió:  White Fox (Katanagatari)

Műfaj: Seinen

Ugyanaz mint a Medaka Box-nál. Az első évad sem érdekelt szóval ez is mehet a susnyásba.

Értékelés: Egyáltalán Nem érdekel ( 0/5)

Bakuman 3.évad


Stúdió: J.C Staff

Műfaj: Komédia

Hamár a folytatásoknál tartunk akkor erről is szót kell ejteni. A Bakuman szintén elérkezett a 3. évadjához ahogyan a Shakugan No Shana esetében is megtörtént ez. Mondjuk a Bakuman jóval népszerűbb hiszen vicces ugyanakkor komoly is tud lenni. A Két mangaka sztoriját elmesélő sorozat tehát hamarosan folytatódik.

Szóval igen akadnak ebben az évadban izgalmas darabok,persze nem mindet írtam le csak párat amiket érdemesnek tartottam rá.

Ja és a végére pár fontosabb hír.

Bejelentették hogy lesz:

-Juunjo Romantica 3. évad

-Cardfight! Vanguard 3. évad

-Hyakka Rouran Samurai Girls 2 . évad


De csak jövőre,illetve a Vanguard idén decemberre van beütemezve.  Mondjuk nem értem minek neki még egy évad mikor a most futó 2. is erősen hanyatlik úgy hogy a főgonosz még szinte semmit sem csinált. A Juunjo Romanticáról és a Samurai Girls.ről már nem is beszélve. Ezeknek minek még egy évad?


Na mindegy remélem belenéztek pár sorozatba ezek közül, hétvégén jövök addig is SZIASZTOK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr114820836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kvakond · http://animereview.freeblog.hu 2012.10.05. 03:15:27

A Hayate no Gotokunak 3. évada fut (alcíme Can't take my eyes off you), a stúdió pedig a Manglobe. A forgalmazó a Geneon.

Amit pedig az első évadról írtál: i47.tinypic.com/24f0b2s.jpg
Ez egy vígjáték/paródia sorozat. Mégis milyen storynak kéne lennie? A School Rumble-t nem húzták 52 részre?

Zetsuen No Tempest ugyanúgy el fog bukni, mint a Guilty Crown csak talán még gyorsabban.

Tonari No Kaibutsu az első rész alapján vicces és pörgős, nem vontatott, szóval tudom ajánlani.

Jormungandot szintén tudom ajánlani. A White Fox jelenleg a legjobb stúdió. Igen, rád nézek Madhouse.

Shinsekai Yori, Robotics;Notes, Psycho-Pass hova lett a listáról?
süti beállítások módosítása