Szegasztok!

Bár tény, hogy nem ők készítették a paródiákat, hanem "Smosh", de ők tették elérhetővé, hogy a magyarok saját anyanyelvükön is megérthessék ezt a nagyon vicces kis pokemon paródia sorozatot.

Mint paródia teljesen megállja a helyét. Pont azokat a néha már idegesítő részeket parodizálják ki, amiket a játékban is utálhattak a játékosok (unalmas harcok, enemy respawn, buta ellenfelek akik csak akkor reagálnak, ha elmész mellettük, fölösleges ide-oda menegetés, sikertelen pokemon elfogás stb...).

Szóval jó szórakozást hozzá, s legközelebb már vagy az augusztusi hónap témájával jövök, vagy pedig egy manga kritikával (de persze eme sorozat hatására az is lehet, hogy egy pokemon anime filmmel vagy játékkal jövök ;) )!

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr834689820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása