Sziasztok!

Még csak most köszöntött be a tavasz de már kiszivárgott néhány az idei nyári sorozatok közül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgylátszik a nyári szezon is bővelkedni fog sorozatokban bár nem sok van köztük ami nagyon érdekelne. Azért néhányról érdemes szót ejteni.

Fate/Zero 2.Évad 

Stúdió: Aniplex-ufotable ( 2x2 Shinobi Nonsense,)

Véleményem: Már régóta tervezem megnézni a Fate/ Stay Night-ot de valahogy soha nem jön össze. Azt viszont nem értem hogy miért nem lehetett egyben megcsinálni ezt a Fate/Zero-val? Ez is olyan mint a Slayers Revolution/Evolution-R esetében egy szériát két külön részben adnak le.Lehet hogy belenézek.

Mennyire várom: Meglátjuk (3/5)

Sword Art Online

Stúdió: A-1 Pictures (Black Butler,Aono Exorciste, Working)

Véleményem: "Egy kisrác bentragad egy online fantasy játékban és nincs kiút csak ha meghal de akkor a való életben is meghal"

Nos gyerekek megvan a 2012-es év legnagyobb marhasága díj nyertese ahogy Wangood mondaná. Ilyen idióta sztorija hogy lehet valaminek? Azért a stúdió neve bizakodást adhat hiszen a fent említett sorozatai mind nagyon jók.

Mennyire várom: Szintén a lehet hogy belenézek kategória (3/5)

Kingdom

Stúdió: Pierott (Naruto Shittuuden,Bleach,Midori Days,Beelzebub)

Véleményem: A "Szarjuk le a mangakákat" stúdió újra bedobja magát, ezúttal egy történelmi mangát fognak "elcseszni" akarom mondani adoptálni. Bár az hót ziher hogy tele lesz fillerekkel ez is hiszen a manga még csak nemrég óta fut. Ennek ellenére én valamiért rohadtul várom ezt a sorozatot.

Mennyire Várom: Tuti hogy a Pierott ezt is elk@ja de azért adok neki egy esélyt (4/5)

Binbougami Ga!

Stúdió: Sunrise (Inuyasha,City Hunter,Cowboy Bebop, Mobile Suit Gundam)

Véleményem: Kb azóta várok rá hogy belekezdtem a mangába. Annyira várom mint Mangekyo a Kuroko's Basketball-t. És mivel egy olyan stúdió kapta meg ami már nem egyszer bizonyított ezért még jobban várom. Bár titokban reménykedtem hogy a Madhouse kapja meg de hát tévedtem.

Mennyire Várom: Nagyon (5/5)

Kyoukai Senjou no Horizon 2

Stúdió: Sunrise

Véleményem: Mivel tudom hogy az első évad rajta van Member mester listáján ezért nem vagyok valami bizakodó ezzel a sorozattal sem. A Történet egy irracionális hülyeség amit csak tetéz hogy néhol teljesen összegubancolódik az egész.

Mennyire Várom: Semennyire (0/5)

Hakuouki Reimeiroku

Stúdió: Studió Deen (Princess Princess,Ranma 1/2,Junjo Romantica)

Vélemény:A Deen ismételten nem hazudtolja meg magát és egy újabb búza kinézetű animét próbál a pofánkba tömni ezúttal nindzsa stílusban.Állítólag ez már a 3. sorozatuk lesz ezzel a címmel. Bár bizakodó hogy Maon Kurosaki fogja asszem az endinget énekelni.

Mennyire Várom: Nem bízok túlságosan benne de hátha kisül valami belőle (2/5)

Oda Nobuna no Yabou

Stúdió: Madhouse (Death Note,Nana,Devil May Cry,Highschool of the Dead,Kaiba, stb)

Véleményem: A Madhouse Jön Lát és Bedobja magát ezúttal egy Történelmi-Komédiával. Bár maga a sztori nagyon hajaz az Inuyasháéra hiszen itt is egy lány utazik a középkori Japánba de azért reméljük hogy a Mad nem hagy minket cserben.

Mennyire Várom: Adok neki egy esélyt (4/5)

Arcana Famiglia

Stúdió: J.C Staff (Shakugan No Shana,Ghost Hunt,Hidan No Aria,Ikkitousen,Bakuman,Karin)

Vélemény: Maga a sztori nem különösebb eresztés olyan mintha fogták volna Katekyo Hitman Rebornt és kissé átvariálták volna. Egy kis szigetet egy különös csapat az Arcana Famiglia védelmez akiknek pszichés képességeik vannak. Ide csöppen be Felicita akinek nem csak a helyet kell megszoknia hanem a tagokat is.

Mennyire Várom: Érdekesnek néz ki (4/5)

MUV LUV Alternative: Total Eclipse

Stúdió: Satelight (Fairy Tail,Macross Frontier,Sousei No Aquarion)

Véleményem: Túlságosan én sem vagyon oda a Mecha animékért de azért vannak jó darabjai mint pl a NGE Illetve az Aquarion. Nem tudom ez mennyire lesz élvezhető hisezn a történet elsőre egy hatalmas katyvasznak hangzik de ki tudja még jó is lehet.

Mennyire várom: Nem különösebben (2/5)

Blood Lad

Stúdió: Ismeretlen

Véleményem: Már maga a poszter is mellbe vágott hát még a trailer. Gyerekek ezt tuti megnézem kerül amibe kerül. Műfajilag egy Horror-Komédia melyben egy Staz nevű vámpír nagyon érdeklődik a Japán kultúra iránt és szeretne oda jutni. Ebben a segítségére van Fuyumi csak hát őt megölik és Vándor szellem lesz belőle. Staz-ra vár a feladat hogy visszahozza őt az életbe.

Mennyire Várom :Egy groteszk marhaság de marhajónak tűnik (5/5)

Na jó tudom kicsit hosszú lett a lista de szerettem volna legtöbb animéról szót ejteni. Remélem néhányról tudok is majd írni és ti is beletekintetek néhányba.

SZIASZTOK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr974352888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktor900 · http://hunh.exp.hu/ 2012.03.31. 23:06:46

nem tudod vhonnan belinkelni ezt a kisképet nagy képben? pls nem találom sehol :)
süti beállítások módosítása