Szegasztok!

Van egy pár hírem a Naruto rajongóknak.

Először kezdem a rosszal, hogy a jó hír kigyógyítson titeket:

Április 5-től egészen április 26-ig újra fillerek lesznek!

Az ok: megakarja ünnepelni a Pierrot Stúidó, hogy már 10 éve fut a Naruto anime, mely egy lósz*rt sem érő, sz*rrá fillerezett, mindenhol átírt, igénytelen moslék hányadék, melyet úgy sz*rtak ki magukból, olyan randa vizualitással, hogy még egy 1980-1990-es anime is szebb nála, és azt találták ki drága "mindenkit hülyének nézünk" animátoraink, hogy valami értelmes "Special Episode" helyett készítenek 4 résznyi fillert, mely azért különleges, mert a "Konoha Vissza(nem)emlékezős" fillerekhez hasonlóan itt is átszeretné írni a Pierrot az eredeti manga (és sima Naruto) történetét. Más szavakkal négy epizódnyi filler-flashback tengert kapnak azok, akik nézik. Ilyenkor jegyzem meg, hogy szerencsém van, hogy csak a wikipedia episode list-et nézem, hogy tudjam, mikor akarnak újabb fillert bele erőszakolni a már így is haldokló franchise-ba.

És akkor jöjjenek a jó hírek, mert kettő is van:

Az első, hogy új opening és ending lesz április 5-től.

Opening: The cro-magnons - Totsugeki Rock
Ending: Unlimits - Cascade

Másik jó hír (bár nem lehet teljesen annak mondani), hogy ezen a nyáron sem marad el a már kötelező Naruto movie, ami a Road To Ninja alcímmel lett ellátva. Az időpont 2012 július 28.

 

 

Első megjegyzés: én már most habozás nélkül kitépném az alcímből a "Ninja" szót, mert egy ilyen "franchise", ami már-már undorító módon Dragon Ball szerű retardált Saiyan harcosoknak állítja be a ninjákat, nem érdemli meg, hogy akár csak alcímben is szerepeljen ez a szó.

Második megjegyzés:  mivel ez a film szintén a tizedik évforduló "megünneplésére" jön létre, ezért a Naruto anime, Naruto Shittuuden anime és előző Naruto filmekkel szakítva most kivételesen megengedték, hogy Kihsimoto-nak legyen beleszólása, sőt, még azt is megengedték neki, hogy a karakterek dizájnját ő készítse (lásd Ino, Kiba és Hinata fent a plakáton)!

Ez már jónak hangzik! Persze itt van egy hatalmas kockázat Kishi-re nézve: mint tudjuk (elég bármelyik fórumot nézni), már nem csak az anime, hanem a manga is kezd a béka segge alá zuhanni, szóval ez a film lehet Kishimoto egyetlen esélye, hogy végre valami minőségit alkothasson, mert ha ezt is elrontja, legyen akár fanservice (sudden nonsense level up, shipping, nudizás ect...) vagy agyatlan trollkodás illetve sablonosság, akkor bizony magának is keresztbe tesz. Remélem, hogy az animátorok szintjére nem süllyed le, és végre lesz egy minőségi naruto anime adaptációs filmünk, ha már csak egy "Shittuuden" alcímű igénytelen sorozatunk van.

Mangekyo022.

Szerző: Mangekyo22

2 komment

Címkék: hírek naruto

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr384348262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mariko (törölt) 2012.03.29. 18:08:33

Épp most olvastam el a manga legújabb fejezetét... Szerettem a Narutot, volt olyan, hogy vártam a következő rész vagy fejezetet, de most már úgy vagyok vele, hogy nem annyira érdekel. Igazad/igazotok van, hogy egyre rosszabb lesz, mert ezt én is észreveszem. A mai fejezet is meglepett (bizonyos okokból).

Zimtheirken 2012.04.07. 00:23:31

legyen má vége! elegem van ebből az erőltetett sz*rból!
süti beállítások módosítása