Szegasztok!

"Viszont ennyi lenne a manga, és az eredeti mangánál igaziból alig jobb... csak arra jó, hogy Kenji pénzt zsebelhessen ki "ura" mangájának "sikerein", illetve, hogy egy anime stúdió animét csináljon ebből az alig 8 fejezet hosszú valamiből..."

Hangzott el ez anno a Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden manga kritikámnál, persze akkor még csak poénból szántam, hiszen, elvégre valóban ki lenne olyan hülye, hogy egy 8-10 fejezet hosszú spin-off filler mangából animét csináljon, csak mert egy hype anime "mellékterméke", amikor annyi anime adaptációra váró kiváló manga van még, mint az Ai Kora, a Shin Angyo Onshi vagy a Billy Bat?

Nos, ha április 3-a japánban nem a bolondok napja, akkor sajnos megint a hype győzött a minőség felett.

A Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden ugyan nem rossz, mint írtam, 1000-szer jobb az "eredeti" Naruto mangához képest, de közel sem egy olyan manga, amelynek érdemes lenne anime adaptációt adni. De szemmel láthatóan a minőség már rég nem döntő az animációs stúdiók körében, ha valami kapcsolódik egy hype cucchoz valahogyan (lehet ma már akár fanwork is), akkor sajnos abból lesz anime.

 

 

Összegezve én szomorúan tapasztalom, hogy amíg tényleg olyan mangák várnak már több éve, mint az fentebb említett 3 vagy más nagyobb címek, addig már az ilyen hype-okból készített fanart doujinshi-k is kapnak anime adaptációt szinte pillanatok alatt. "Éljen a hype a minőség felett!" Közben én meg még mindig reménykedve várom a csodát, hogy majd a Shin Angyo Onshi-nak, Ai Kora-nak, Billy Bat-nek és más kiváló mangák is talán kapnak majd anime adaptációt...

Mangekyo022 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr914097633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása