2012 Tavaszi Anime Szezon

2012.01.10. 09:46

Szegasztok!

Igen, még nincs vége a télnek, de már most tudni lehet, milyen animék lesznek a 2012-es "tavaszi szezon" ideje alatt. Íme hát a lista:

  

És most kiemelnék ebből néhányat, illetve, hogy melyik milyen hatással van rám:

1.Kore Wa Zombie Desu Ka? Jigoku Hen

Stúdió: Studio Deen (Princess Princess, Higurashi No Naku Koro Ni, Junjo Romantica)

Véleményem: Nem értem, mi a jó ebben a moe izében, de az már biztos, hogy a Higurashi, Princess Princess, Dragon Crisis és a többi moe búza animéjük után már nem is tud nagyon érdekelni engem a stúdió termékei.

Mennyire Várom: Nagyon nem tud érdekelni (1/5).

2.Eureka Seven Ao:

Stúdió: Bones (Full Metal Alchemist, Full Metal Alchemist Brotherhood, Soul Eater)

Véleményem: Hallottam már az Eureka Seven sorozatról, és habár tény, hogy engem soha nem vonzottak a mecha animék, attól még lehet egy NGE minőségű cucc a mecha rajongók körében.

Mennyire Várom: Mecha anime lévén ez sem nagyon csigáz fel, de lehet, hogy egy-két részbe belekukkantok (2/5).

3.Sengoku Collection:

Stúdió: Brains Base (Akikan!, Baccano!, Innocent Venus, Kure-nai)

Véleményem: Soha nem hallottam erről az anime stúdióról, és információm szerint más anime stúdiókkal szemben nagyon (de tényleg nagyon) kevés animét készítettek, bár állítólag azok mind jók. Ez az anime viszont nem több a szememben egy újabb yugioh klónnál, csak most a történelmet alázzuk meg.

Mennyire Várom: Hidegen hagy, bár lehet, hogy nem kéne szkeptikusan állnom hozzá, hiszen attól még lehet jó (lásd Yugioh 5D és Bakugan első széria)... (2/5).

4.Medaka Box:

Stúdió: Gainax (NGE, FLCL, Gurren Lagann, Panty & Stocking with Garterbelt)

Véleményem: A sztori a leírás szerint eléggé elcsépelt, de mivel ezt a Gainax stúdió készíti, akik nem egy klasszikus és jó animét tettek le az asztalra (lásd a felsorolt animéket tőlük), valószínű, hogy teszek egy próbát vele, hiszen lehet, hogy egy újabb Panty & Stocking vagy FLCL minőséggel lep meg minket a Gainax.

Mennyire Várom: Mint írtam, ha nem a Gainax készítette volna, hagytam volna a fenébe, de így (főleg a P&S után) már kíváncsi vagyok, mivel rukkolnak elő (4/5).

5.Kuroko No Basuke:

Stúdió: Production I.G. (Blade Of Immortal, Sengoku Basara, Ghost In The Shell)

Véleményem: Írtam a mangáról egy kritkát, és a mangát egyszerűen imádom, és szerintem a Shonen Jump magazin jelenlegi mangái közül ez a legjobb (a One Piece után, persze), és végre itt volt az ideje, hogy egy minőségi manga kapjon anime adaptációt (ha már az Ai Kora-nak és a Shin Angyo Onshi-nak nem adtak), amit szerencsére nem a Pierrot kapott meg (még csak az hiányzott volna, tele lett volna Bleach meg Naruto Shittuuden reklámokkal...). Sőt, mivel egy olyan stúdió kapta meg, amik olyan animéket készítettek, mint a fent felsoroltak, ezért nem is kérdés, mennyire várom...

Mennyire Várom: Azóta várok a Kuroko No Basuke anime változatára, amióta megismertem, és mivel más Shonen Jump termékkel ellentétben ezt nem a Pierrot csinálja... (5/5).

Szóval idén tavaszkor sem lesz hiány animében, bár tény, számomra ez sem lesz nagy, hacsak nem csinálják meg végre az Ai Kora és a Shin Angyo Onshi adaptációját...

Mangekyo022.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr733533420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thermo-nukleáris csatacickany 2012.01.11. 00:23:48

Igazából nem ide kéne de most mégis megteszem. Ismeritek esetleg a Touhou-t?

Mangekyo22 2012.01.11. 07:00:35

@thermo-nukleáris csatacickany: Annyit tudok róla, hogy egy japán videojáték, amit PC-re csináltak és már a 13-ik részt élte meg 2011-ben. De az animéről (ha van) nem tudok semmit...

thermo-nukleáris csatacickany 2012.01.11. 14:32:30

@Mangekyo22: Kíváncsi lennék rá van-e ilyen. Flandre Scarlet poénosnak látszik :D

Kvakond · http://animereview.freeblog.hu 2012.02.02. 00:00:32

Medaka Box-ról még tudni kell, hogy ugyanaz írta mint a Bakemonogatari sorozatot, illetve a Katanagatarit
süti beállítások módosítása