Szegasztok!

Emlékszem, hogy miután bemutattam a Devil May Cry animét, sokan kérdezték, hol található feliratosan az anime. Egy nagyon jó hírrel szolgálhatok: most már itthon, Magyarországon is kapható a Devil may Cry anime, ráadásul DVD-én, magyar felirattal és szinkronnal!

 

 

 

Ami nem tetszik, hogy valamiért odabiggyesztettek egy igen ritka hülye alcímet is (mintha nem tudnánk, hogy miről szólna a DMC), illetve hogy "jó magyar szokáshoz" illően a DVD-én az epizódokon kívül relatívan semmilyen tartalom nincs.

Aki nem emlékszik, annak itt van a bemutató videóm, melyet így visszatekintve valóban egy picikét túlértékeltem, de védelmemre legyen szólva ne felejtsük el, hogy videojátékból jó film és anime adaptáció eddig NAGYON ritkán született, és a DMC ezen kevés animék közé tartozik.

 

Kb 990 Ft egy dvd, 3 dvd van összesen, az egész sorozat kijött. Szóval, aki végig szeretné nézni a tévéjén a kényelmes kanapéban (és nem a gép előtt görnyedni), az akkor sipirc a legközelebbi Tesco-ba vagy DVD üzletbe!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr183419852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása