Szegasztok!

Először is a fontosabb hírekről:

I.2011 Őszi Mondocon:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen, idén ősszel is lesz Mondocon, és megint a Hungexpo-ban lesz megtartva október 8-án és október 9-én.

A jegyek 2500 forintba fognak fájni, melyeket cserébe 1000 forint értékben vásárlásra lehet használni.

6 éves kor alatt ingyenes a belépés, de szerintem egy animecon-ra nem éppen a 14 év alattiaknak kéne ott lennie

Megint rengeteg AMV verseny és Cosplay verseny lesz.

Én biztos nem fogok kimenni, de talán Wangood lehet, hogy kimegy (bár még ez sem biztos), mivel én (és ő is) inkább a 2011-es Budapest Gameshow-t várjuk.

II.Neverending Anime Front:

Jó hírrel szolgálhatok a Bleach rajongóknak: vége a fillereknek! Jövő héten (2011.október 11) már újra a manga története alapján megy az anime, amire már én őszintén szólva már nagyon vártam, mert ez a "Fullbring Saga" talán a legjobb műve Tite Kubo-nak.

És természetesen lesz új opening és ending is:

Opening: Harukaze by Scandal (egy lány banda)

Ending: Re:pray by Aimer

 

 

 

 

 

 

 

 

Viszont rossz hírrel szolgálok azoknak, akik még nézik a Naruto Shippuuden-t abban a hitben, hogy végre lesz benne bármiféle javulás. Egészen decemberig (más források szerint pedig 2012 februárjáig) tartani fognak a fillerek.

Természetesen mivel még mindig hülyének nézik a Pierrot stúdió emberei a Naruto nézőket, naná hogy úgy fogják készíteni a fillereket, mintha az az eredeti történetben benne lett volna (nem törődve azzal, hogy egyáltalán nem volt benne még csak hasonló sem a mangában), akár csak a "Yukimaru-s fillerekek" vagy a "Konohai Visszaemlékezés fillerek", illetve a "Rokubi fillerek" (ahol ugye szándékosan átírták az eredeti történetet).

De sebaj, mert mivel abban a hitben élnek, hogy a Naruto rajongók hülyék, ezért úgy próbálják "csillapítani" a kedélyeket, hogy új opening-et és ending-et adnak a fillereknek:

Opening: Newsong by tacica (egy elég tré banda, de lehet, hogy ez most jó lesz)

Ending: Place To Try by TOTALFAT (a neve alapján egy pufi banda lehet)

Hát igen... na ilyenkor kívánom Istentől, hogy Kratos és a Titánjai bár csak valóban léteznének, és az Olympos helyett inkább ezt a Pierrot stúdiót támadnák be és rendeznének ott vérfürdőt, mert ez már tényleg nevetséges! 2010 augusztus elejétől egészen 2011 februárjáig volt filler, aztán kb 22 epizód után újra egy "30 részes filler évad"??? Ráadásul úgy beállítani, mintha ez megtörtént volna a mangában? Nézzék a saját édesanyjukat gyökérnek, ne az értelmes Naruto nézőket és rajongókat (a Naruretardok nem ide tartoznak)!

A forrásért köszönet a wikipédiának és a Naruto-kun hu-nak (valamint másoknak is, akik felhívták rá a figyelmemet).

 

 

 

 

 

 

Szegasztok!

(xx18Rolandxx véleménye:

Ismét a Scandal  fog énekelni egy Bleach op-ot?! De jó,imádom azt az eggyüttest már a Shoujo S is nagyon tetszett Bleach Op-ként bár némiképp a Rosario To Vampire Capu2 op-ra hajaz kicsit.

Con-ra szivesen elmennék ha volna oénzem az utazásra meg ilyenekre de hát sajnos nincs annyim,fizut meg hétfőn kapok csak :'( )

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr93279380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.10.05. 21:16:54

Lehet, hogy fullbright filler is lesz? Mert a mangában éppen csak a vége közeleg ennek a rövid arc-nak.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2011.10.06. 14:15:53

One Piece: a múlthéten mondhatni elkezdődött az újvilági kaland.

zoliboy94 2011.10.06. 17:34:41

Végre folytatódik a Fehérítő. A Narutot nem szoktam követni, de kajak, hogy ennyi filler van benne? :D Remélem tényleg nagyon jó lesz az új saga a Bleach-ben. :)
süti beállítások módosítása