Sziasztok!

Íme tehát a Pretty Cure széria általam legjobbnak tartott évada A Fresh Precure!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fresh Precure a Pretty Cure sorozat 6.évada amely 2009-2010-ig futott Japánban és ezt is a Toei Animation készítette.

A Történet legelején megkapjuk a 3 főhősnőt.

Love egy kedves vidám lány aki imád fánkot enni illetve táncolni és nagy rajongója a helyi tánccsapatnak a Trinity-nek főképp a vezetőjüknek Miyukinak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miki a szép divatmániás csak aki híres szupermodell szeretne lenni és ehhez minden adottsága és képessége megvan de nincs elszállva magától ezek miatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inori "Buki" a csapat csendes tagja,szerény ugyanakkor nagyon segítőkész lány. Minden vágya hogy állatorvos legyen akárcsak a szülei.minden állatot szeret bár fél a menyétektől.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ők lennének a főhősök akikből Pretty Cure-ök lesznek az első 3 rész erről szól. Továbbá itt is van segítő állatka Tart aki egy menyét ezért Inori a 10.ik részig fél tőle illetve magával hozott egy bébit is Chiffont. Ők ketten a Sweet Kingdomból jöttek és az a küldetésük hogy megtalálják a Pretty Cure-öket hogy megállíthassák a Labirynth nevű gonosz szervezetet.

 

 

 

 

 

 

 

A Labirínth fő célja hogy megtaláljon egy Infinity nevű egyént aki nem más mint a végtelen memória és a segítségével elpusztíthatatlan a világot. Ehhez Azonban cseppenként kell megtölteniük egy hatalmas lombikot és ha az megtelik (ami persze meg is történik) Infinity felébred.

Erre van a Labirynthnak 3 szolgálja Setsuna,Shun és Nishi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Vezetőjük pedig Lord Mobius.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De viszont miuán Setsuna a 33.ik részben Precure Lesz és átáll a jók oldalára helyettesíteni kellet őt.És ekkora lép be a képbe Notha aki hatalmas csillagos 5-öst ér az animében.

 

 

 

 

 

 

 

Méghozzá azért mert a többiekkel ellentétben Northa egy velejéig romlott nőszemély és azért is ő legjobb gonosz az egész Pretty Cure sorozatban. Plusz az ő szörnyei a Soravatasék a legjobbak a sorozatban.

Nos mint láthatjátok a történet maga lerágott csont mégis sikerült újításokat belevinni amitől jobb lesz az egész.

A Karakterek nagyon jók ,a lányok nem idegesítőek hanem szerethetőek. Tart és Chiffon pedig a poénokat szolgáltatja az animében mivel  állandóan belekeverednek valamibe. Tart-nak már a hangja is nevetésre ösztönzi az embert,kicsit Osakai akcentussal beszél. Chiffonról pedig nagyon fura dolgok derülnek ki de azokat nem árulom el.

A negatív karakterek már egy kicsit lejebbe vannak. Setsuna egyaránt jó gonosznak is és jónak is, Shun és Nishi sablon fő gonosz akik nagyon irritálóak tudnak lenni. Mobius szintén sablon fő gonosz szóval nem érdemes időt szánni rá. És mint mondtam Northa a legjobb gonosz karakter nemcsak itt hanem az egész Pretty Cure sorozatban. A Szörnyei pedig tényleg ijesztőek.

A Látvány az szokás szerint nagyon szép sőt szerintem ez lett a legszebben megrajzolva, Az átváltozások és a támadások is jók lettek főképp Setsuna átváltozása tetszett a legjobban.

A Zenék szokásos Pretty Cure zenék szóval van akinek tetszeni fognak van akinek nem ízlés dolga. A 2.Opening az első hybris változata ami szerintem sokkal jobb lett mint az első az ending pedig nagyon ötletes ugyanis bábukként táncolnak a szereplők.

Szóval mint láthatjátok nem véletlenül irtam hogy ez a sorozat legjobb évada. Csavaros a történet, szerethetőek a karakterek az állatok viccesek,szép a látvány és a zenék is jók. Szóval ennyi lettem volna a Pretty Cure kritikákkal még a Pretty Cure All Stars filmmel fogok jelentkezni aztán a Pretty Cure-el egy időre leállok.

Fresh Precure

Idő: 2009-2010

-Stúdió: Toei Aniamtion

-Rendezte:Daisuke Nishino

-Műfaj:Magical Girl

-Hossz: 50 rész

Tetszett:

-Sablonos ugyanakkor Csavaros Történet

-Látvány

-Szerethető karakterek

-Vicces Állatok

-Látvány

-Zenék

-Northa

Nem Tetszett:

-Sablonos Gonoszok

-Mobius

-Sweet Kingdom részek

Értékelés:

Táblázat Szerint: 29/40-Jó

Százalék Szerint: 89%

8.5/10

Ennyi voltam SZIASZTOK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr893193831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása