Sziasztok!

Ismételten egy Pretty Cure széria kerül terítékre nálam méghozzá a Heartcach Precure széria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Heartcach Precure a Pretty cure széria 7.évada amely 2010-2011-ig futott és ezt is a Toei Animation Készítette.

A történet maga nem túl bonyolult.adott egy lány Tsubomi aki éppen abba a városba költözik a szüleivel ahol a nagymamája is él.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez persze azt is jelenti hogy új iskolába fog járni és habár mindenki megkedveli már az első nap ő még is úgy érzi hogy kilóg a sorból és szeretne ezen változtatni. Ebben a segítségére van egyik osztálytársa is Erika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erika egy nagyszájú ugyanakkor nagyon kedves lány aki rajong a divatért mivel a nővére Momone híres modell.

Csak hát Erika még aznap bajba kerül, mivel összetalálkozik az anime egyik negatív karakterével Sasorinával (vajon mennyit agyalhattak a nevén?) aki azonnal szörnyet csinál belőle úgy hogy kiveszi belőle a szív virágát és azt az erejének köszönhetően egy babával összeolvasztva Desertariant teremt.

Csakhogy Tsubomi se unatkozik közben ugyanis összetalálkozik két fura nyúlmutáns szerű Desu (igen minden mondatuk végére beteszik)lénnyel,Shyprettel És Coffretel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Majd miután a szörny megtámadta őket kiderül hogy Tsubomi egy harcos majd miután megkapta a parfümöt amivel átváltozhat megpróbálja megmenteni a lányt de sajnos kiderül hogy béna az egészhez persze ez később változni fog.

Majd kiderül hogy Erika is harcos illetve a 23,ik és a 33.ik epizódban másik két harcost is kapunk.

Az egyikük egy beazonosíthatatlan egyén  Itsuki aki nem mellesleg az iskola diákelnöke is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De persze kiderül hogy lány csak fiúként kell élnie (anyám segíts).

A Másik azért persze egyszerűbb eset,Őt Yuri-nak hívják de  kiderül hogy ő már ellőttük is harcos volt csak feladta az egészet.

 

 

 

 

 

 

 

Ők lennének a harcosok akiknek feladat hogy védelmezzék a Szív Fát a Dessert Messengerek-től Sasorinától,Cobrajatól és Kumojackitól.

 

 

 

 

 

 

 

De persze ott van még Dark is illetve a sorozat fő gonosza is Dune de róla később.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennyi az anime egy centtel sem több,lássuk a medvét.

Először is kezdjük a látvánnyal. Nos mint láthatjátok nem hiába mondtam hogy undorító és egy nagy nulla a látvány mert tényleg az. Habár ezt is a Toei készítette akkor hogy lehet hogy a többi szériának ezerszer jobb a látványa mint ennek? Na mindegy nem is érdemes rá időt szánni.

Viszont a karakterek terén azért kapunk itt újdonságot. Tsubomi(akinek mellesleg Nana Mizuki adja a hangját) egy aranyos lány aki idővel elég erős harcos lesz,Erika már mondtam,Isuki is nagy változáson megy keresztül hiszen felvállalja lány énjét,Yuri pedig az okostojás tanulásmániás lány az animében.

A Negatív karakterek elmennek még de itt említeném meg a szörnyeket....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most őszintén EZT UGYE NEM GONDOLTÁK KOMOLYAN? És az összes szörny igy néz ki szinte még csak nem is ijesztőek inkább röhögni lehet rajtuk mintsem félni tőlük.

És akkor most jöjjön a fő gonosz,Dune..

Most komolyan EZ A FŐ GENYA! EGY 15 ÉVES KÖLYÖK AKI MÉG A SZEREPLŐKNÉL IS RONDÁBBAN VAN MEGRAJZOLVA ,OLYAN GONOSZ HOGY SEMMILYEN HOZZÁ KÉPEST MÉG OROCHIMARU IS HALÁLOSAN GONOSZ,ÉS ESZMÉLETLENÜL IDEGESÍTŐ.

NA MENNEK A TOEI-ESEK A JÓ BÜDÖS FRANCBA.

 

A Zenékkel úgy viszonylag nincs probléma a 2.ending kifejezetten jó lett.

Én ezzel be is fejezném,legközelebb már a sorozat legjobb szériájával a Fresh-el fogok jelentkezni. Ami pedig ezt illeti ,nem tartozik a nézhetetlen kategóriába de nem ajánlom nagyon bár aki ezek után kedvet kapott hozzá annak jó étvágyat.

Heartcach Precure

-Idő:2010-2011

-Stúdió: Toei Animation

-Rendezte:?

-Műfaj:Magical Grl

-Hossz: 49 rész

Tetszett:

-Cselekmény

-Történet

-Zenék

-A Lányok karakterei

-Közös Támadás

-Yuri

Nem Tetszett:

-Desu állatkák

-undorító és nagy nulla látvány

-Szörnyek

-Dune úgy szar ahogy van 

Értékelés:

Táblázat Szerint: 20/40-Közepes

Százalék Szerint: 50%

5/10

Na ilyen se volt még! A Legközelebbiig SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr33182059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása