Sziasztok!

Ma egy újabb anime stúdiót szeretnék bemutatni nektek. Egy olyan stúdiót mutatok be aminek érdekessége hogy egyaránt tud piszok jó de piszok rossz animéket is csinálni.

Igen ma a J.C Staff Stúdió-t fogom bemutatni nektek.

 

 

 

 

 

 

 

A J.C Staff 1986 óta létezik ám animéket csak 1989-től kezdtek készíteni. Ám ők is akárcsak az Arms ,nagyon gyenge és rövid OVA részekkel kezdtek.

Ám 1994-ben elérkezettnek látták az időt egy komolyabb sorozatra ezért el is készítették az első igazi sorozatukat,ez volt a Metal Fighter Miku.

A Metal Fighter Miku egy elég érdekes anime hiszen ötvözése az Idol és a Pankrátor animéknak.

A Főhősnő Miku egy Idol csapat tagja azonban egyszer ellóg egy pankrátor meccsre és annyira beleszeret a sportba hogy elhatározza hogy a csapatával beneveznek az egyik ilyen versenybe.

Eléggé ismeretlen anime viszont szerintem a története alapján megéri egyszer végignézni hiszen PANKRÁTOR IDOL? Már ezért érdemes belenézni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek után azonban a stúdió megint csak kevésbé sikeres animékat készítettek azonban még így is kisebb sikereket könyvelhettek el hiszen besegítettek a Slayers sorozatokba is. Azonban ezeket megunva egy nagyobb projektbe kezdett a stúdió majd 2003-ban el is készültek vele. Ez pedig az Ikkitousen anime volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Fogadtatás elég vegyes volt hiszen aki látta Member kritikáját vagy bármelyik évadot az tudja hogy erősen fansrvice központú animével állunk szemben. Viszont Member talált rá egy jó kifejezést! "Olyan buta hogy már nem is tűnik elvesztegetettnek a rá szánt idő" és a poén az egészbe hogy igaz is. Hisz habár fanservice a köbön de ennek ellenére nagyon szórakoztató anime.

Ám a stúdió nem állt meg és még ugyanebben az évben elkészítettéik azt a 2 részes OVA-t amely akkora világszintű lehúzást kapott hogy azt szerintem soha nem heverik ki.

Ez pedig nem más mint minden hárem anime legalja az Eiken Club.

És nem is csoda hogy az anime rajongók közel 90%-a utálja. Egy hihetetlenül ocsmány anime amely dinnyecsöcsökkel akar a skatulyából kitörni.

Hát nem akarok veszekedni a készítőkkel de ez rohadt szánalmas ráadásul annyira igénytelen az egész hogy csak na.

 

 

 

 

 

 

 

Viszont a stúdió ezek után megpróbálta kiküszöbölni a csorbát ezért 2005-ben elkészítették a Loveless sorozatot.

Ugyan egy fokkal nézhetőbb de ez se tartozik a stúdió legjobb sorozatai közé.

Pedig szerintem ki lehetett volna hozni egy normális sorozatot belőle ha mondjuk a sok baromságot elhagyják belőle mint pl: Macskafül ami a szüzesség elvesztése után eltűnik vagy épp a rejtett yaoi.

 

 

 

 

 

 

 

 

De a stúdió ezek után mindenképp akart egy normális sorozatot csinálni ezért nagyon belehúztak és 2007-ben végre sikerült is kijönniük hosszú idő után egy király animével. Ez volt a Ghost Hunt!

 Mellőzi a fanservice-t és a baromságokat viszont kapunk nagyon szép látványt,irtó jó zenéket és néhol olyan jeleneteket amitől szabályosan feláll az ember hátán a szőr jó értelemben.

Aki pedig még kajálja is a szellem illetve a kísértetes filmeket azok imádni fogják a Ghost Hunt-ot.

 

 

 

 

 

 

 

A J.C Staff az utóbbi években sem tétlenkedett. 2010-ben kijöttek a Bakuman animével amellyel szintén nagy sikert arattak ám utána nem sokkal kijöttek egy eléggé nehezen emészthető animével az Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru-val.

Eléggé Bleach illetve Vampire Knight hangulata van viszont eszméletlenül szép a látvány ,jók a zenék és a harcok is, és a hangulat valami hihetetlen.

Én még csak pár részt láttam belőle de váltig állíthatom hogy egy újabb remekműve készített a stúdió.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az idei terméséről azonban ez nem igazán mondható el.A Hidan No Aria  olyan anime amit főképp az ecchi kedvelők fognak nagyon szeretni de aki fogékony az alpári humorra azoknak is tetszeni fog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem akarok sok mindet elmondani róla hiszen hamarosan úgy is bemutatom remélhetőleg videó formájában.

Nos összességében elmondható a J.C Staff-ról hogy egyszerre tud nagyon jó de ugyanakkor iszonyat rossz animéket is készíteni.

Ajánlott animék tőlük:

-Metal Fighter Miku

-Ikkitousen

-Ghost Hunt

-Bakuman

-Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru

-Hidan No Aria

Ennyi voltam mára SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr543086026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spkwiktor 2011.07.25. 17:44:59

Uragiri wa boku no namae o shitteiru szerintem egy elég jó anime :D
süti beállítások módosítása