Sziasztok!

Egy ujabb 10-es listával jövök nektek,ezuttal az általam legrosszabbnak vélt folytatásokat veszem sorrendbe.

Kezdjünk is neki!

10.Helyezett: Bakugan-New Vestroia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első évad szerintem elég érdekes volt hiszen ha sablonos is volt azért látszott rajta hogy próbálkozik valami ujdonsággal. Na ez a 2.évadról nem mondható el. Tele van idegesítő és egoista mellékszereplőkkel,a szörnyek kinézetét más sorozatokból lopkodták össze,A Gonoszok valami hihetetlenül szánalmasak de ettől függetlenül egy szódával elmegy.

9.Helyezett: Slayers Evolution-R

A Sorozat talán eddigi legrosszabb évada hiszen tele van logikai befigyelésekkel és hülye mellékszereplőkkel. A Zenék jók a látvány viszont kevésbé. Namával meg jól elcseszik az egész sorozatot.

 

Nem tudom hogy lesz-e ujabb évad de ha lesz is akkor remélem nem ilyenlesz mint ez!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.Helyezett: Maria Holic Alive

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aki esetleg nem ismerné az első évadot akkor annak elmondanám hogy a Maria Holic egy Ecchi Yuri anime akar lenni amely azonban inkább nevetséges mintsem hatásos. A Szereplők 90%-a hülye Tsundere vagy éppen Maid kosztümös csaj.A Főszereplő eleinte férjfogás céljából megy a bentlakásos suliba azonban átáll a másik oldalra és egy lánnyal akarja leélni az életét. ÖCSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉMMMM. Amint észrevettem a 2.évad is követi ugyanezt a vonalat bár még nem adták le teljesen de amiket eddig láttam már azokkal is beértem.

7.Helyezett: Naruto Shippuuden

 

 

 

 

 

 

 

NO COMMENT!

 

 

 

 

 

6.Helyezett: Utazás a Föld Középpontjába Willy Fog-gal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az irigység szülte ezt a sorozatot amely alapjaiban gyalázza meg a király 1.évadot. A Spanyolok meg elmehetnek a fenébe.

5.Helyezett: Yugioh Capsule Monsters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyszerüen nem tudom megérteni hogy miért kellet ezt megcsinálni!? Az alapsztori egy batár baromság,a cselekmény egy nagy nulla és látszik rajta a "húzzunk le egy ujabb bört a sikerről" séma.

4.Helyezett: Bokusatsu Tenshi Dokuro Chan 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wangood énszerintem mindett elmondott róla amit csak kell. Tipikus példája az értelmetlen folytatásoknak.

3.Helyezett:Higurashi No Naku Koro Ni Rei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Értelmetlenebb mint az eredeti vagy a Kai évad. 5 részes de az első rész az mindenkinél kiveri a biztosítékot énszerintem.

2.Helyezett: Bakugan-Gundalian Invanders

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha a 2.évadtól frászt kaptatok akkor ettől egyszerűen leszakad a pofátok. Az anime inkább már a Világok harca animésitett változatának néz ki ahol is a szörnyeknek irdatlanul hülye nevük van,a főgonoszok mindegyike  egy rakat szerencsétlenség és a főhősöknek akkora az egojuk mint Yagami Lightnak  és Uchiha Sasukénak együttvéve. Ehez párosul még az irdatlanul hülye történet amit inkább most nem részletezek.

És akkor elérkeztünk az első helyezetthez amit már egyszer kielemeztem nektek írásban és a mai napig azt vallom hogy ez a valaha készitett egyik legrosszabb folytatás.

1.Helyezett: 20.000 Mérföld a tenger alatt Willy Fog-gal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tényleg nem értem hogy a spanyolok mért nem tudtak megülni a hátsójukon a borzalmas 2.széria után de amióta leszarom tabletátt szedek nem is érdekel. Verne forog a sirjában ez miatt és remélem a készitőket eltiltották az ujabb ehez hasonló förmedvények gyártásától.

Nos ez lett volna a számomra 10 legrosszabb folytatás listája. SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr72934875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Commissar Morak · http://wolfgangsharfke.wordpress.com 2011.05.29. 00:41:55

Öcsém, Te nem érted a Maria Holicot!

1.: A csaj azért akar yuri lenni, mert szó szerint kiütése van a pasiktól. Szóval neki ez igazából kényszer, és megideologizálja magának ezt az egész yuri dolgot.

2.: Az a lány akibe igazán szerelmes az valójában fiú! Erre nehezen jön rá, de amikor lányként szerelmes belé akkor kiütése lesz tőle, de mégsem ebből jön rá.

3.: A Maria Holic nem azért "rossz" mert nem vicces. Ellenkezőleg, hozza a színvonalat [egy szinten van humorban a School Rumble és az Azumanga Daioh klasszikusokkal].

Nem azt kérem, hogy szeresd ezt a sorozatot, csupán annyit, hogy értsd meg. :)

Commissar Morak · http://wolfgangsharfke.wordpress.com 2011.05.30. 14:19:58

Igazad van. :) De nem az ízlésről írtam, az mindenkinek a sajátja. Arról írtam, hogy egyszerűen tévedtél a történettel kapcsolatban. :)

Peter1989 · http://peter1989.wordpress.com/ 2011.05.30. 22:49:51

@Commissar Morak: Olyan túl sok mindent azért nem kell rajta érteni. Az addig rendben van, hogy javítod a pontatlanságot, de az animu humora ettől még nem lesz színvonalas.
süti beállítások módosítása