Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sziasztok!

A Mindannyiunk által igen nagyra becsült Member mester visszatért és egy ujjabb lehengerlő kritikával örvendeztetett meg minket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr822932071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2011.05.25. 21:59:57

Mint mindig, állat egy videó :D.
Külön örültem a Castlevania remixnek.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.05.28. 12:55:17

@:{) MIKI (}:: Külön örülök, hogy felismerted. :)

2011.05.28. 15:57:26

Elöljáróban is leszögezném, hogy nagy tisztelője vagyok a videóidnak és nagyon tetszik ez is.
Azzal azonban nem értek egyet, hogy a címen kívül ennek a másik, elfajzott dimenzióból szalajtott förmedvényenk a címen kívül bármi köze is lenne a Sex Pistols-hoz: semmi polgárpukkasztó vagy fordul szembe az uralkodó társadalmi normákkal, legalábbis ami Japánt illeti.
"A homoszexuális élvezetek szintén a hagyományos "emberi érzések" [kiemelés az eredetiben] közé tartoznak [Japánban]. A régi Japánban ez a szamurájokhoz és a papokhoz hasonló magas rangú férfiak szórakozása volt. A Meidzsi-korban, amikor Japán a nyugatiak elismerését elnyerendő sok régi szokását törvénytelennek nyilvánította, ezt a szokást is büntetendővé tették. Azonban még mindig nem tartozik azok közé az emberi érzések közé, melyekkel szemben szemben elítélő az erkölcsi hozzáállás. Megfelelő módon kell kezelni és nem szabad, hogy zavarja a család fenntartását. Így a veszély, hogy nyugati kifejezéssel élve egy férfi vagy nő homoszexuálissá "válik", nehezen érthető, habár egy férfi azt is választhatja, hogy hivatásos férfigésa lesz. A japánokat különösen megdöbbentik a felnőtt passzív homoszexuálisok az Egyesült Államokban. A felnőtt férfiak Japánban fiatal fiúkat keresnek partnernek, mert a felnőttek a passzív szerepet méltóságon alulinak tartják. A japánok meghúzzák azokat a vonalakat, ameddig egy férfi elmehet, és a módokat, hogy megőrizhesse az önbecsülését, de ezek a vonalak nem azonosak azokkal, mint amelyeket mi húzunk."
Ruth Benedict-Mori Szadahiko: Krizantém és kard. A japán kultúra újrafelfedezése, 1946 (2006)

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.05.29. 14:22:41

@Piere de La Croix: Nem a homoszexualitást ítéltem el benne, mint társadalmi normákkal való szembefordulást (alapvetően nem is ítélték el az ókori modern demokráciákban, de Spártában sem 18 éves korig). A hedonizmusra és szexizmusra gondoltam, ami egyre jobban megfertőzi mind a gondolkodást, mind a médiumokat, és az egyneműek kapcsolatát tárgyaló műveket különösen.

2011.05.30. 19:55:54

@Member: Nem a homoszexualitásra céloztam, hanem arra, hogy hogyan lehet polgárpukkasztó egy mű (már ha ez a kifejezés illik rá), amely olyan társadalomban keletkezett, amely az ábrázolt témát (nagyjából) úgy és addig a mértékig, ahogy azt ábrázolja (pl.: családfenntartást nem befolyásolja), teljesen elfogadott. Ez tehát NEM az az anime, amely egy társadalmi kérdést tárgyal rosszul megválasztott művészeti koncepció felhasználásával. Ez egy felesleges anime, nemcsak egy borzadály. Amúgy csak én vettem észre, hogy sikerült egyszerre lopnia az Alien-ből és Arnold Swarzenegger 1994-es komédiájából?

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.05.30. 20:36:21

@Piere de La Croix: Igaz, arról az országról beszélünk, ahol kislánynunit kapni a szexboltban. :)
Alien-ből...? Konkrétan mire gondolsz?

2011.05.30. 21:19:08

Az a férges dolog.
süti beállítások módosítása