Sziasztok!

Akik emlékeznek még Mangekyo vagy Wangood Top 10 Rossz listájára azok emlékezhetnek az Eiken Club című animére. Az enyémben azért nem szerepelt mert még nem volt hozzá szerencsém egészen mostanáig. És bár ne is lett volna. Most már értem hogy a kollégák miért akadtak ki rajta ennyire!

Na de akkor következzék az Eiken Club című rémálom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt a 2 részes sorozatot a J.C Staff stúdió készítette 2003-ban. Alapjában ecchi anime lenne ha nem k@ták volna el!

Az anime története lényegében annyi hogy egy Densuke nevű fiú megunja a jelenlegi iskoláját ezért úgy dönt hogy átiratkozik a Zachono nevű furcsa iskolába amely egyrészt arról híres hogy 54000 diákja van,a másik pedig az hogy ezeknek a diákoknak a 90%-a hülye!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Épp az iskolába tart mikor is nekiütközik az iskola legnépszerűbb lányának Chiharunak,ezáltal a fiú a lányra esik de csak később esik le neki hogy teljes 3 percig a lány dinnyeméretű csöcseit fogdosta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Densuke ezzel persze kivívta a többi fiú ellenszenvét már az első nap és már épp készülnek megverni őt mikor is egy repülőn egy újabb lány kerül a képbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ő neve Kirika és azért jött hogy közölje a fiúval hogy mivel ő ilyet tett ezért be kell lépnie az Eiken Club-ba amiről azonban semmit sem lehet tudni,még azt sem hogy a tagjai mivel foglalkoznak. Mint kiderül a clubnak Kirika a vezetője ezért a fiu nem tehet mást mintsem hogy belép bár állandóan azon jár az esze hogy mivel engesztelhetné ki Chiharut. Mellesleg neki még Chiharuénál is nagyobb csöcsei vannak.

Kirika időközben közli Densukéval hogy azért kellet a klubba lépnie mert segítenie kell megnyernie az iskolának a rendes évi sportversenyt amelynek igen sok pénz a fődíja. Bár nem fűlik a foga hozzá kénytelen részt venni a versenyen. Közben meg kénytelen elviselni a klub többi lánytagjának a perverz közeledéseit amik lassan az őrületbe kergetik.

Lényegében ennyi az Eiken Club története ami szerintem egy rakás lócitromot sem ér mégpedig azért mert egyrészt semmi érdekes nincs benne másrészt értelme sincs a sztorinak.

Na de akkor most lássuk a pozitívumokat és negatívumokat.

Kezdem a negatívumokkal. Az első amit felemlítenék az azok a karakterek. Ugyanis a szereplők 99%-a Rohadt Módon felhúzzák az ember agyát.Talán Densuka az egyetlen aki nem annyira irritáló de a többi szereplő akik mind lányok nagyon idegesítőek főleg a visításukkal húzzák fel az embert.

És most elárulom hogy mi a legnagyobb negatívum az animében:

Az anime ugy akar kitörtni az ecchi skatulyából hogy minden csajnak akkora a csöcse mint másfél görögdinnye de azok nem hogy nem szépek hanem már inkább undorítóak és gusztustalanok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ráadásul még azt is poénosnak akarták beállítani hogy egyes szereplőknek még a fejüknél is nagyobb csöcseik vannak. Fejüknél? Könyörgöm ennek a csajnak a csöcsei az egész csajnál nagyobbak! Hát nem akarok akadékoskodni de ez annyira erotikus mint Kiszel Tünde fogsora.A Tetejében még csak nem is poénos.

Itt egy újabb példa erre:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aki ezt poénosnak és izlésesnek tartja annak gratulálok.

Sajnos a zenék se javítanak rajta,ugyanolyan hallgathatatlanok mint az MM zenéi.

Viszont a látvány az mindenképp dob az animén egy kicsit az a látvány ugyanis én szerint szépen megrajzolva.Nem gyönyörű de azért az elmegy kategóriába tartozik. A Másik pozitívum az hogy az anime csak 2 részes bár ennél még az is sok!

De ezzel én befejeztem a kritikát,többet nem igazán akarok elárulni róla mert akkor már tényleg semmi értelme nem lenne megnézni az animét! De remélem hogy az írás ellenére Mangekyo, Wangood vagy Leó bemutatják majd videóban mert ezt látni kell mert különben nem hiszitek el hogy mennyire rossz!

Eiken Club

-Idő:2003

-Stúdió: J.C Staff (remélem kaptak a pofájukba ezért)

-Rendezte:Kiyotaka Ohata

-Műfaj:Ecchi

-Hossz: 2 rész.

Tetszett:

-Csak 2 részes

-Látvány

-Densuke az egyetlen normálisnak mondható karakter

Nem tetszett:

-Unalmas történet

-Hülye lányszereplők

-Másfél Görögdinnye méretű csöcsök

-Undorító, poénosnak szánt jelenetek

-Még ecchi-nek is szánalmas.

-Még ez a 2 rész is soknak tűnik

Értékelés:

Táblázat Szerint: 4/40-Szar

Százalék Szerint: 3%

1.5/10

Ennyi Voltam Sziasztok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr942912491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peter1989 · http://peter1989.wordpress.com/ 2011.05.17. 23:56:38

Hihetetlenül gyökér ova, az ecchi csúcsa negatív értelemben véve. Betegebb és undorítóbb volt mint a Queens Blade, és ez nagy szó.

Ennél már csak az igazán hardcore hentaik a gyomorforgatóbbak.

Habbobitas 2011.05.19. 16:25:50

Mangekyo: Küldtem neked e-mail-t.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.05.19. 17:24:47

Mint DFC-st, engem ezzel akartak kikergetni a világból. Napokig nem nagyon neteztem utána. :D
süti beállítások módosítása