Sziasztok!

Ime a Bishoujo Senshi Sailor Moon anime 3.évada amely a S azaz Super alcimet kapta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A S ott folytatódik ahol az R abbamaradt!

A Lányok legyőzték Wisemant illetve a Sötét Holdkirályságot,azonban nem sokáig maradnak ellenségek nélkül.

Ugyanis megjelenik egy uj szervezet,a Death Busters az élükön egy Tomoe professzornak nevezett,örült tudóssal aki cáljául tűzte ki hogy megkaparintja  Szent Grált amely azonabn csak akkor mutatkozik meg ha a 3 szívtalizmán egyhelyen van. A Talizmánok meg tiszta emberi szivekben rejtőznek,tehát a Professzor szörnyei ezeket a sziveket támadják meg és ha nem tartalmaznak talizmánt akkor azt a szivet megeszik. Ezeket a szörnyeket pedig a professzor által készitett démontojások tartalmazzák amelyek képesek egybeolvadni bizonyos tárgyakkal ilymodon bennük kikelve a tárgyak szörnyekké változnak.

A Lányok feladata pedig ezen szörnyek elpusztítása illetve a Death Busters megállítása amelyről azinban kiderül hogy egy Chaos nevű gonosz anyag irányitja őket és vezárük nem más mintegy titokzatos harcos,Sailor Saturn aki azonban az első felében nem szerepel.

Ebben az évadban is kapunk uj szereplőket.Itt van máris 3 új harcos Uranus,Neptun és Pluto akik viszont nem csatlakoznak Usagiékhoz hanem egy külön csapatot alkotnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uranus-ról azonaban elég nehéz elhinni hogy lány pedig az és szemmel láthatóan szerelmes Neptunban azaz Micshiruba. Uanus eredeti neve egyébként Haruka,Plutoé pedig Setsuna.

Visszakapjuk Chibiusát is,mivel aki látta a 2.évad végét az tudja hogy visszament az ő korába viszont itt visszatért mint Sailor Chibimon azonban kiderül hogy még annak se vmi jó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül pedig megkapjuk Sailor Saturnt is akinek eredeti neve Hotaru Tomoe viszont nem lehet róla eldönteni hogy tényleg rossz-e vagy jó.

A Gonoszok oldalán van még 4 lány.ezek a professzor segédei ők csak az anime 2.felében kapnak fontos szerepet.

Ugy nagyjából nagy spoilerezés nélkül ennyi a történet és szerintem jót tettek neki az uj dolgok. Szerintem ez a 2.legjobb évad az animéből a SuperS után.

A Rajzolás és a látvány az maradt a régi ahogyan a zenék is illetve a karakterek többsége is. Viszont akit nagyon kiemelnék az Hotaru ugyanis annak ellenér hogy gonoszként van feltüntetve egész jó karaktere van.Ráadásul ez egy jó ötlet volt hogy belőle lesz a Chaos papnője is,Mistress 9 is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viszonylag olyan nagy ujitások nincsenek az animében talán csak a karakterek és a történetmenet más viszont az anime 2.fele kimondottan izgalmas. Szóval ha bejött a 1.és a 2.évad akkor ebbe is bele lehet vágni.Higgyétek el megéri.

Bishoujo Senshi Sailor Moon Super

-Idő:1994-1995

-Rendezte:Urara Takano

-Studió:Toei Animation

-Műfaj:Bishoujo,Magical Girl,Shoujo,Fantasy

-Hossz:38 rész

Tetszett:

-A Gonoszok itt is jók

-Az uj harcosok is jól kivannak találva

-Értékelhetöbb történet

-Hotaru

-Ez az évad a 2.legjobb a sorozatban

-Látványvilág

-Zenék

Nem tetszett:

-Chibiusa itt is idegesítő

-az Első fele annyira nem izgalmas

-Rajzolás maradt a régi

-Uranus és Neptune félreérthető kaocsolata

Értékelés:

Táblázat szerint:34/40-Kiváló

Százalék Szerint: 93%

9/10

SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr812557971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katzeryn 2011.11.03. 14:20:03

Neptun & Uranus kapcsolata és rejtélyessége nekem bejött, hozott egy kis színt és titokzatosságot a sorozatba. Tény, hogy Chibiusa itt is idegesítő, valahogy nem tudtam sose megbarátkozni a karakterével.
süti beállítások módosítása