Oké, nos. Nyilván az a kevés 1-2 ember, aki nézi a bejegyzéseimet, megkérdezheti: "Ecsém, mé nincsen bejegyzés vagy videjau?" Válasz erre: internethiány...

Nos, ahogy azt a korábbi visszatérő bejegyzésben is említettem, a netem egy fos. Anno, még egy fél éve le kellett kapcsolni a korlátlan netemet, mert beköttette apám a UPC tévét, így a vezetéknek hely kellet, szóval elkülönítették a korlátlan net vezetékét, ezáltal kaptam egy fostosos 10 gigás netet, azt gazdálkodjak okosan. 10 giga egy hónapra olyan, mint ha egy héten ennél egyszer. KEVÉS. Miután pedig apám végre lemondta azt a fos UPC tévét, (múét héten), újra visszahozták nekem a korlátlan netemet. Ami még vigasztal, hogy a beköttető a sebességhez hozzádobott 30 megát, így í netsebességem 50 mega per másodperc. :D

A videóalanyok, ahogy azt a címből és kivehettétek, még koránt sem véglegesek, mert nem tudok dönteni, szerintem inkább döntsetek ti.

1. Batman: Gotham lovagja
2. Megaman: Upon a Star
3. Godzilla 

Nos, melyik legyen, várom véleményeteket :)

(Hentai bemutatásáról ne is álmodjatok, majd egyszer, ha már nem kapok herótot ettől a műfajtól, megpróbálkozok vele...)

Leó (utóirat: adna valaki egy csomag Smartis-t?)

Szerző: bbbarniii

2 komment

Címkék: im back

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr762528086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása