Szegasztok!

Tegnap az egyik haverom felhívott és mondta, hogy nézzem meg a Naruto 515-ik fejezetét, mert ki**szott szar lett. Először mondtam, hogy le se sz*rom a Naruto-t, de amikor 10-ik "légyszi"-re már belenéztem, olyat láttam, amitől vért köhögtem....

Kishimoto vissza hozta az EGÉSZ Naruto stábot....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Erre csupán egy szó is elég, hogy kifejezem gondolatomat mind a manga minőségére, mind pedig Kishimoto fantáziájának korlátjaira:

SZÁ-NAL-MAS!

Nem igaz, hogy Kishimoto-nak nem volt ötlete ennél! Ez a "támasszuk fel a halottakat" egyedül az "Orochimaru Vs Sarutobi Hiruzen (Harmadik Hokage)" harcban működött, mert mindenki kíváncsi volt az első 2 Hokage-ra, és új szereplők is voltak.

Ráadásul csak 2-őt, ami még mondhatni elég tűrhető volt.

DE ITT?! Itt kérem mindenkit feltámasztot Kishimoto A-tól Z-ig! Visszahozta Nagato-t, Itachi-t, Sasori-t, Chiyo-t, Kimimaro-t, Asuma-t, Haku-t, Zabuza-t, Neji apját, Tsunade volt szeretőjét, MI A F*SZNAK?! Ezért sírtunk amikor tragikusan (a legtöbbjük) meghalt?! Hogy aztán újra feltámadjanak mint a Dragon Ball-ban?! Kérem, lehet, hogy "Neverending Shonen", de akkor is, ezzel lerombolta az utolsó jó dolgot is Kishimoto ami még volt benne!

Értem én, hogy Kishimoto azért hozhatta vissza őket, hogy lássuk az erejüket, DE KIT ÉRDEKEL! Ezek szereplők többsége nem azért volt benne a mangában, hogy lássuk milyen erősek, hanem hogy érzelmi szálakat teremtsenek (mint például Tsunade-nál egy halott szerető iránti fájdalom).

Most komolyan, fájt volna Kishimoto-nak, hogy ha kitalál 3 új karaktert a gonoszok oldalára - amit ugye meg is igért? Még így is zéró lehetőséget használt ki a "Neverending Shonen"-ek ötleteiből, erre meg inkább visszahozza a régi karaktereket csak hogy ne kelljen gondolkodnia? Ennyi erőből akkor meg ne haljanak meg a szereplők! Kubo e téren abból jobb Kishimoto-nál, hogy ő legalább ha megölet valakit, akkor az halott is marad (az meg hogy a jók oldalán alig hullanak az emberek az meg kit érdekel), lásd Oscar, Soken Ishida, Inoue Sora, Coyote Stark, Ulquiorra, Tosen, Gin stb... Többségük nem volt harcos, de még is fontos szerepet játszottak a főbb szereplők jellem fejlődésében, és ezért voltak benne a mangában, nem azért, hogy minden áron harcoljanak. Tény hogy a Bleach ennek ellenére is béna, de legalább van gerince Kubo-nak halottnak hagynia az elhunytakat.

Most milyen lett volna, ha mondjuk a One Piece-ből vissza hozták volna Nami anyját az aktuális gonoszok, csak hogy lássuk az erejét? Kit érdekelne? Hisz nem azért volt, hogy harcoljon, hanem hogy érzelmi szál legyen Nami számára, amiért később a faluja olyan fontos lesz, mint a saját élete.

Újabb mélypont.... és látszik, hogy ez a Naruto már nem az a Naruto... csak egy sivár utánzata régi önmagának...

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr82422827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2010.11.04. 14:16:23

Figyelj! Erre már az is kis szó hogy SZÁNALMAS! Nyilt titok hogy Kishimoto márcsak azért csinálja a mangát hogy kapja a fizetést érte! Ráadásul én ugy veszem észre hogy aki feltámasztotta őket erősen hasonlít Medúzára a Soul Eater-ből!
süti beállítások módosítása