Sziasztok!

Ezuttal egy jó kis love animéval jövök,és már most szólok hogy felejtsetek el mindent amit tudtok a love animékről mert ez merőben kiforgatja őket!

Mai alanyom a Lovely Complex c. Anime!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Igen mint ahogy a cime is mutatja nem egy szokványos szerelmi anime hanem inkább ugy néz ki mint a Nana kissé kiforgatott sztorija. Az animét a TBS studió készítette(Chobits,Black Cat) Aya Nakahara mangája alapján ami 2001 ben jelent meg az anime pedig 2004-ben készült.

A Történet két középiskolás diákról Risáról és Otani-ról szól akik kissé Furcsa Párost alkotnak együtt!

Risa ugyanis minden lánynál egy fejjel magasabb(170cm),utál iskolába járni viszont imád hajnalig videó-játékozni! Kissé úgy néz ki mint Komatsu Nana és ez a karakterében is megnyilvánul ugyanis mindenáron pasit akar szerezni magának.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otani viszont minden fiúnál alacsonyabb(alig 156 cm) ezért állandóan szekálják őt,ennek ellenére mégis ő a kosárlabda csapat kapitánya mivel remekül kosarazik! Vannak fura szokása,ráadásul állandóan csesztetik egymást Risával viszont látszik rajzuk hogy barátok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ők lennének a főszereplők és igen az anime legfőbb poénforrása az ő kapcsolatukon alapszik amik néha elég sablonosak viszont jó poénok is vannak benne! A Főbb történeti szál az hogy Risa mindenképp pasit akar fogni magának a nyári szünetben de mivel eléggé gyenge jegyei vannak ezért neki nincs vakáció hanem az ofője nyári iskolára kötelezi amitől persze Risa teljesen kiborul és persze még jobban kiborul mikor megtudja hogy Otani is abba az osztályba fog járni mint ő!

Ris itt megismerkedik Suzuki Ryoji-val aki szintén olyan magas mint ő és megpróbálja behálózni viszont terve kudarcot vall már az 1.rész végén! És hát erről szól az anime hogy Risa pasit akar fogni magának viszont fokozatosan beleszeret Otani-ba és viszont! Hogy mi lesz ebből? Nézzétek meg és megtudjátok!

A Történet ennyi lenne és hát amint látjátok tényleg eléggé elüt a többi szerelmi animétől mégis elég ötletesen van megoldva a történet néhol viszont nagyon sablonos!

A Karakterekről inkább csak annyit mondok hogy a mellékszereplőknek szinte nincs is karakterük viszont Risa és Otani is nagyon jól ki vannak találva és már mondtam Risánál  kissé Nana beütés érzékelhető!

A Rajzolás viszont sztem lehetett volna jobb is de azért szépen megcsinálták.

Viszont Risának időnként(részenként kb 10-szer) olyan fejeket rajzoltak hogy leesik a pofátok!

 

 

 

 

 

 

 

SZERELMES RISA

 

 

 

 

 

 

 

 

IJESZTŐ RISA

 

 

 

Ráadásul igy kezdődik a 2.rész és nézzétek:Mintha Shongoku harcolna egy kissé elcseszetten rajzolt Dermesztővel!

A Zenék is viszonylag jók lettek főképp az 1.opening tetszik az animéből de a többi zene is jó lett! Még a mellékszereplőkről mondanék pár szót, azok igazából a szokásos sablon karakterek szóval a jó barátok a régi szerelmek is felbukkannak illetve vetélytársak, itt kiemelném Risa régi szerelmét Harukát akire Otani eszméletlenül féltékeny lesz és nem alaptalanul de többet nem árulok el!

Lovely Complex

-Idő:2004

-Rendezte:Kônosuke Uda(One Piece)

-Studio:TBS

-Műfaj:Romantikus

-Hossz: 24 rész

Tetszett:

-Sablonos ugyanakkor eredeti történet

-Risa és Otani karaktere marhajól van megcsinálva

-Zenék

-Eléggé vicces ahoz hogy végigtudjuk nézni

-Risa pofáinak 50%-a

Nem tetszett:

-A Történet néhol sablonos

-A Rajzolás szebb is lehetett volna

-A Látványa se a legjobb

-Sablonos mellékszereplők

-Risa pofáinak másik 50%-a

Értékelés:

Táblázat szerint:26/40=Jó

Százalék szerint: 75%

7.5/10

Szóval nem egy világmegváltó anime a Lovely Complex viszont agykikapcsolásnak egész jó választás főképp ha közben nevetni is akarunk! Ennyi lettem volna SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr682409606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante.s 2010.10.30. 14:06:40

kb. olyan mint a Nodame Cantabile(csak silányabbul)?
lehet megnézem

xx18Rolandxx 2010.10.30. 18:17:36

@Dante.s: hát fogjuk rá csak nem silány

Dante.s 2010.11.01. 07:51:35

@xx18Rolandxx: ha már "fogjuk rá" akkor már kezdemis nézni

xx18Rolandxx 2010.11.01. 17:12:34

@Dante.s: nem fogod megbánni mert jókis anime ez csakhát Risa fejein be fogsz halni!

Dante.s 2010.11.02. 09:21:42

eddig megnéztem az 1. rész 1.harmadát(már 6-szor beheltam)

Cinnamon88 2011.09.17. 17:37:22

Azért a mangában nincs annyi hülye fej, de az anime ezekkel szinte kibírhatatlan.
Azért Nobunak, és Nakaonak van karaktere (még ha nem is nagy), de a többiek teljesen feleslegesek; viszont azt azért megjegyezném, hogy Haruka legalább vicces lett, nem úgy, mint Otani exe, olyan kis semmilyen...
süti beállítások módosítása