Sziasztok!

Egy újabb animefilmet szeretnék bemutatni nektek.

Mai alanyom a Naruto Shippuuden-A Tűz Akaratának Örökösei!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elöljáróban annyit hogy ez a 6.-ik Naruto film amit készítettek és meg kell mondjam hogy én kellemeset csalódtam benne!

 

A Történet igazából nem nagy eresztés! Arról szól hogy a különböző falukból sorra tűnnek el a Vérörökséggel rendelkező ninják és ez alól Kakashi se aki miután megkap egy Yugioh szerű szemjelet a homlokára, hipnotikus transzba esik és elindul hogy csatlakozzon a többi ninjához.Mikor Naruto tudomást szerez erről Tsunade tiltása ellenére Sakurával és Sai-al elindulnak megmenteni Kakashit csakhogy azonban Shikamaru és a többiek parancsba kapják hogy hozzák vissza őket ,viszont később csatlakoznak hozzájuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen összetalálkoznak a Főgonosz bérenceivel akik megpróbálják megakadályozni őket de Narutóék meglógnak előlük és így eljutnak a főgonoszhoz akit Hirukónak hívnak kinek az a terve hogy ezekkel a ninjákkal saját magát összeolvasztja és így Kimérává változva ő lesz a tökéletes Shinobi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nos ennyi lenne a történet ami mint már mondtam nem nagy durranás ráadásul találtam benne néhány elég furcsa hibát! Az első az hogy csak a Vérörökséggel rendelkező ninják tűnnek holott Kakashinak a Sharingan nem véröröksége csak így kapta Obitótól,szóval a történet már itt elvérzett. A Másik pedig ez a Kimérás dolog:ENNÉL JOBBAT NEM TUDTAK VOLNA KITALÁLNI??? ha még a Fullmetal Alchemist előtt csinálják meg ezt a filmet azt mondom hogy ez jó ötlet de így elég nagy csalódás.

Látvány és Rajzolás terén semmi újdonságot nem kapunk, ugyanúgy van megrajzolva mint a sorozat vagy a többi film! amit kiemelnék az a kimérának a megrajzolása.Ez itt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát ez inkább hasonlít egy nagy rakás tintapacára mint Kimérára! Ráadásul még behoztak néhány másik szereplőt is Köztük Gaarát de igazából nem sok mindent csinálnak a pofázáson kívül szóval teljesen feleslegesek!

Akit még kiemelnék az a főgonosz Hiruko aki egy teljesen sablonos főgonosz semmi eredetiség nincs benne,azért ő is egy a sok kiábrándító főgonosz között.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerencsére azért pozitívumok is vannak benne.Az egyik azaz Ending zene ami szerintem kifejezetten jól sikerült nekem tetszett.A Másik ami még nagyon tetszett hogy most kivételesen mindegyik társuk segít Narutóéknak főképp Choji technikái tetszettek nekem. Meg tudom nem nagy pozitívum de a film elején van egy éttermi jelenet ami nekem nagyon tetszett (Naruto Shikamaruval fizetteti ki mindenki számláját). Szóval azért vannak benne jó részek.Ráadásul olyan szintű csapatmunkát láthatunk amilyen az animében eddig nem igen volt!

[Mangekyo022 véleménye:

  "Ahogyan az összes filler jelenet és filler epizód az shippuden animében, ez is vérgyenge

    lett! AZért most szólok, hogy a technikákat már a mangában eltúlozta Kishimoto,

    szóval ez azért annyira nem nagy hiba...."]

Naruto Shippuuden Movie 3-A Tűz Akaratának örökösei

-Idő:2009

-Rendező:Masahiko Murata

-Studió:Studio Pierott

-Műfaj:Akció,Kaland,Dráma

-Hossz: 95 perc

Tetszett:

-Ending

-Valódi Csapatmunka van a filmben

-Choji technikái

-Vannak benne vicces jelenetek

-Naruto se olyan idegölő viselkedésű már

-Sai beszólása a végén

Nem Tetszett:

-A Történet nem valami nagy durranás

-Sablonos Főgonosz illetve ellenségek

-Az alkotók már túlzásba viszik a technikákat

-Hirukó

-Látvány És Rajzolás maradt a régi

-A Kiméra

Értékelés:

Táblázat szerint: 23/40=Közepes

Százalék Szerint: 55%

5.5/10

Ennyi lettem volna mára, SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr892343588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása