Sziasztok!

Nos mint ahogy ígértem most itt a Slayers Revolution folytatása amit még mindig nem értek hogy mért kellet szétszedni és úgy látszik soha nem fogom megtudni.

Tehát mostani alanyom a Slayers Evolution-R című anime!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elöljáróban nem sok mindet kell elmondani róla hiszen ugyanakkor készült mint a Revolution és ez is 13 részből áll amiből kb 5-6 filler rész és igazából azok is nagyon gyengék lettek.

A Történet ott folytatódik ahol az előző évad abbamaradt,Lináék elindulnak megkeresni a Rezo lelkét tartalmazó urnát mit sem sejtve hogy Zuma végig követi őket. Keresés közben összetalálkoznak Alfonz Enric női kiadásával Namával aki szintén egy beszélő páncél és állandóan pofázik és idegesíti az embert hál istennek a 6. résztől nem szerepel.

 

 

 

 

 

Közben Lináéknak Zuma utasítására meg kell védeniük egy dúsgazdag embert Radok Ranzaardot illetve fiát Ábelt aki az elejétől fogva ki nem állhatja Lináékat! Teljesítik is a küldetésüket egészen addig míg ki nem derül hogy Randok volt Zuuma! Csak úgy megjegyzem hogy mikor megláttam már tudtam hogy ő Zuma! Lináék megkaparintják az urnát és kiszabadítják Rezot aki beköltözött Pokota emberi testébe és mi az első dolga: úgy van, kinyitja a szemét és lerombolja Taforashiát és Linának újra le kell győznie!

Na ennyi lenne maga a történet.Igazából annyi a baj a történettel hogy ROHADT MÓD KISZÁMÍTHATÓ HOGY MI FOG TÖRTÉNNI. Semmi eredetiség nincs benne. Ráadásul tele van olyan fillerrészekkel amiknek rohadtul semmi értelme sincs csak azért vannak hogy benne legyenek semmi egyéb! A Másik nagy arcon csapás hogy a itt is a mellékszereplők túlnyomó része rohadt módon idegesítő főképp Ábel aki minden kisebb hibáért Linát okolja. Ozel természetesen itt se csinál sok mindent a mosolygáson kivűl,Pokota viszont már egy szerethető karakter lett itt! De ami nagyon kicsapta nálam a biztosítékot az REZO HÜLYE VISELKEDÉSE AZ URNÁBAN:KI AKAROK JÖNNI-NEM AKAROK KIJÖNNI KI AKAROK JÖNNI INKÁBB MÉGSEM DE ASSZEM MÉGIS KIJÖVÖK DÖNTSD MÁR EL BASZOD! ráadásul ez 3-4 részen keresztül így megy! A Látvány és a rajzolás ugyanaz mint a revolutionben szóval semmi fejlődése nincs viszont mos kitértek az Openingre! Az egy jó ötlet volt hogy visszahozzák benne a régi ellenségeiket Gaavot, Phibrizzot és Valgavot de igazából bemutatták őket és ennyi szóval picit lapos lett az opening a Zenék viszont jók lettek benne(Front Breaking,Sundokei) de az szöveg ami az opening előtt megy az még a Revolution-énél is röhejesebben hangzik:

"HA RÁNK ALKONYUL ÉS MINDENT FELEMÉSZT A SÖTÉTSÉG,AKKOR HA KELL A SZÍVEMBEN REJTŐZŐ FÉNYSUGÁR ÚGY RAGYOG FEL AKÁR A HAJNALHASADÁS" de most őszintén nem röhejes?

Slayers EVOLUTION-R

-Idő: 2008

-Studió: J.C.Staff

-Rendező:Takashi Watanabe

-Műfaj:Kaland.Mágia,Fantasy

-Hossz: 13 rész

Tetszett:

-Látvány és Rajzolás

-Az Opening zenéje és az Ending

-Pokota kevésbé idegesítő

-A Végére Betették a Next Openingjét(Give A Reason)

-Minden jó a ha a vége jó(itt főképp)

Nem Tetszett

-Ez Is Tele van hülye és Idegesítő Mellékszereplőkkel

-Nama És Ábel teljesen fölöslegesek

-Nama szinkronja(Peller Mariann)

-A Történet rohadt ötletszegény és sablonos

-Rezo viselkedése

-Az Opening elött elhangzó Röhejes mondat

-Rezo idióta viselkedése

Értékelés:

Táblázat szerint: 20/40= Épphogy csak egy gyenge közepes az is csak Megumi Hayashibara miatt.

Százalék: 50%

5/10

Szóval ez lett volna a folytatás amely nagyon gyengére sikeredett én mégis megkegyelmeztem neki de csak azért mert Megumi Hayashibarát nagyon szeretem. A Következő írásig is Sziasztok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr862310934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása