Kb egy másfél hónap, utána megint ősz! De előtte ugye nem maradhat el a nyári anime con sem, melyet sajnos most nem Budapesten tartanak, hanem jó messze, Pécsen.

 


Az idei nyári animecon augusztus 7-én, reggel 9 óra 30-tól egészen 21 óráig lesz a rendezvény. A helyszín Pécsen a az EXPO Center-ben lesz.

A jegyek 2000 forintba kerülnek, de ha elővételben veszed vagy pedig az Animeland-től rendelsz jegyeket, akkor csak 1700 forint.

A várható programok:

- Aikido bemutató
- Nagy Gong táncbemutató
- AMV, karaoke, rajz-, DDR verseny
- Lolita bemutató
- Maybe Innocent divatbemutató
- Előadások / beszélgetések

Figyelem: Azok a "gazdag gyerekek", aki a szeptemberi anime con-ra is elmennek, azok itt megtudják venni az őszi anime con jegyeit is!

A jegyeket innen is megvehetitek:

-Budapest:

AnimeLand (1066, Jókai u. 8, a Moonlight Meidón belül)

Holdfény (1075, Wesselényi u. 12.)

Sakurazaka (1092, Erkel u. 6.)

Sárkánytűz (1092, Ferenc krt. 40.)

Trillian (1066, Teréz krt. 12., fsz. 2.)

 -Vidék:

Holdfény (hét második felétől, 8000, Székesfehérvár, Budai út 19.)

 

Egy valami viszont nagyon biztos: ÉN nem megyek el! Mert nem éri meg nekem leutaznom 1 napra Pécs-be, ráadásként mint írtam, mocsok drágák a con-ok. Egyedül az októberi mondo con-ra megyek a barátaimmal.

És megint felmerül egy kérdés: aki MOST el megy erre a nyári conra, azoknak honnan lesz pénzük majd  az őszi anime con-ra? Lásd itt.

 

Mangekyo022.

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr52186361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.08.02. 13:05:47

Pécs? hát az innen egy köpésre van :O mindegy, úgysincs rá pénzem nekem se...
süti beállítások módosítása