Ez most komoly??????!!!!!!

2010.06.02. 15:45

Az AnimeAddicts-on érdekes dolgokat találtam! Ez hihetetlen....

Egy legenda körül forog a történet, ugyanis a hiedelem szerint aki a Platonic Heart (gyémántszív) darabjait összegyűjti, annak egy kívánsága teljesül, akármi is legyen. Persze nem ilyen egyszerű a dolog, ugyanis ez egy harci viadal, ahol csak az utolsó fennmaradó győztesnek teljesül a kívánsága. Addig pedig mindenkit le kell győznie. Csak lányok-nők vehetnek részt a viadalon, és csak egy szabály van: nyerni kell! A vesztest pedig állítólag a sötétség nyeli el örökre!


Itt futunk össze főhősnőnkkel, Aya Iseshima-val, aki egy középiskolás lány, és emellett elég jó harcos is. Véletlenül lesz résztvevője a viadalsorozatnak, miután egy másik lány - Miko Kazuki visszalép a versenyből. Aya összebarátkozik Miko-val és megígérik, hogy barátok lesznek örökre. És itt adja meg a történet vonalát az anime, ugyanis Miko eltűnik, és Aya egyetlen kívánsága, hogy viszontláthassa barátját. Persze ehhez sok-sok harcot kell vívnia. És hogy ez sikerül-e neki, illetve kik állnak a harc hátterében és miért, az 5 rész után válaszokat kapunk rájuk.

Most jöjjön az anime gyenge pontja. Ugyanis a történet még elmenne, de a grafika egy ilyen új animéhez képest is azt kell mondjam, hogy pocsék. Mintha legalább 10 éves grafikával lenne dolgunk. A hátterek, személyek, testek, harcok rajzolása elég gyengére sikeredett. Valamint a nem túl eredetiség - mintha Ikkitousen-kópia lenne és a gyenge jellemek, viselkedések miatt is elég gyenge közepesre értékelném. Leszögezném, hogy ez egyéni vélemény, mert van akinek nem lesz zavaró és pont ez lesz az egyik kedvence.

Szóval harcos lányok ecchivel fűszerezve, akinek az első 1-2 rész tetszeni fog, az nyugodtan nézze végig.
 
Na, ja....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr742051038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamfarkasthegreatelord 2011.01.31. 18:06:54

BLŐEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Tessék! Már tele is okádtam a szemetesemet, mert vödör nem volt a közelben.
süti beállítások módosítása