Vége A Nisekoi Mangának!

2016.08.06. 18:00

Szegasztok!

Habár már online elolvasható, de hivatalosan csak jövő héten vége a Nisekoi mangának! Az utolsó fejezet eredetileg csak jövő héten jött volna ki, de hála az internetnek már eme héten elolvashattuk a 2011-ben indult szerelmi hárem mangát, melyet Naoshi Komi írt és rajzolt.

nend.jpg

 

Mivel már régóta megfogadtuk, hogy kritikát anime és manga sorozatokból csak és kizárólag akkor írunk, ha befejeződött, így hamarosan jönni fog egy Nisekoi manga kritika vagy tőlem, vagy xx18Rolandxx-től.

Én mindenesetre gyorsan vázolom rövid véleményemet: egy isszonyatosan gusztustalan Love Hina koppintás az egész manga, melyet előre kilehetett számolni már a leges legelejétől, DE a humor meg a rajzolás nagyon jó volt. S habár már az elejétől lehetett tudni, hogy kivel fog összejönni a főhős - mivel a Love Hina által meghatározott "szabály" szerint csak és kizárólag egy "bizonyos" karaktertípusnak szabad csak összejönnie a férfi főhőssel -, maga a manga nem is volt rossz.

Hogy a Shaft fog-e készíteni még több Nisekoi animét, azt nem tudom, mindenesetre reméljük a legjobbakat!

S nektek hogy tetszett a Nisekoi befejezése?

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr769166660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lavirintos 2016.08.08. 00:35:47

Pff... annyira olyan lett mint a Naruto a vége felé hogy haverommal már szinte azt gondoltuk egy NTR hentai is logikusabb vég lenne (de lagalább ruri és shuu összejött ^^)

zriff 2016.08.08. 19:41:48

Manga befejezéssel kapcsolatban, a hírek szerint a bleach is be fog fejeződni jövőhéten, arról fogtok írni valamit?

xx18Rolandxx 2016.08.10. 17:42:07

@zriff:

Mangekyo és Member fog egy közös ilyen podcast szerű videót csinálni amiben kivesézik az egészet!

Mangekyo22 2016.08.11. 17:29:58

@Lavirintos: Valamiért a WSJ mangáinak a befejezése 90%-ban soha nem nyerik el a tetszésemet, s ahogyan elnézem, nem vagyok ezzel egyedül. Nem mintha a Kodansha mangáinak jobb befejezésük lenne, lásd Cage Of Eden (Eden No Ori).

@zriff: Igaz, jövő héten jön ki az utolsó fejezet. Member-el fogok készíteni egy közös podcast-et róla.
süti beállítások módosítása