Sziasztok!

Ma egy olyan animét fogok bemutatni amiben én személy szerint nagyot csalódtam pedig nagyon kiváncsi voltam rá!

Mai alanyom a Galaxy Angel c. anime!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bevallom mikor először hallottam róla ,ugygondoltam hogy a Kiddy Gradet összevegyitették a Neon Genesis Evangelionnal és igy egy sablonos de viszonylag jó animét hoztak össze.Aztán mikor már túlvoltam rajta ráébredtem hogy az anime csak pár fokkal türhetöbb mint a Dokuro-chan és a hasonló társainál.

Na akkor vágjunk is bele de most szólok hogy aki ugy dönt hogy megnézi és röhögni kezd rajta,ahogy én is tettem, akkor az csak kínröhögés lesz. Arról van szó hogy létezik egy titkos csapat az Angel Brigád és ennek a tagjainak a küldetése az hogy megkeressék az ugynevezett Lost Technilogy-t amelyek különböző formájú tárgyakból állnak. Ez Lenne a történet.

Hogy mi ezzel a gond azon kivül hogy rohadt sablonos? Az hogy a készitők NAGYÍVBŐL SZARTAK A TÖRTÉNETRE és ez nem vicc a történettel foglalkoznak kb 2 rész erejéig és ennyi.A Többi fennmaradó részek meg arról szól hogy az 5 lányból álló csapat micsoda "baromságnak" nevezett küldetéseken vesz részt! Szóval a történetvezetés még a Wangood kollégám által bemutatótt Tenjou Tengéit is alulmulja.

Na de akkor most beszélek a karakterekről! Itt olyan karaktereket kapunk hogy az hihetetlen.

Kapunk egy teljesen idegesítő rózsaszin hajú,sablonos lányt akit Milfeunek hivnak és az IQ-ja kb 40 lehet és állandóan hülyeségeket beszél viszont mindig szerencséje van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán kapunk még Fegyvermániás,Fanservice csajt aki nagyon hajaz Integra Hellsingre,ő Forte:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azt megemlítem hogy Forte nem olyan idegesítő viszont neki is vannak olyan pillanatai.

Aztán megkapjuk az animetörténelem egyik legidegölőbb szereplőjét Ranpha-t aki állandóan pofázik és csak hülyeségeket ráadásul pasimániás de olyan szinten hogy Forte-t rábirja hogy játszon halottat mert akkor találkozhat egy pasival.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán megkapjuk az egyetlen szerethető és normális karaktert az animében, ő Minto egy aranyos de néha idegesítően okoskodó ráadásul Cosplay mániás kiscsaj de legalább hozzá köthetőek a JÓ vicces pillanatok többsége!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És akkor 5.lány aki a tökfölösleges karakterek mintapáldánya, Ő Vanilla és igazából,beszéljen a betük helyett a kép:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen állandóan ilyen és összeszámoltam, összesen 20-szor szólal meg az animében és akkoris csak 1 mondatot mond: "CSAK ISTEN TUDJA"(pl hogy mért készült el ez animének nevezett marhaság).

A Történetről már kifejtettem a véleményem szóval most áttérek a Látványra és a rajzolásra.A Rajzolás az ami véleményem szerint szép lett azonban az ürhajók CGI-vel készültek de azok valami förtelmesek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És mondjátok rá hogy nem szar. Kb a Skeltzer Heaven szintjén van. Szóval a látvány se dob sokat az animén de legalább a rajzolása még emészthető.

Zenék terén se teljesít túl ,itt megemlíteném a Bödületesen Szar Openinget ,viszont az Ending az igazából jólett,illik az animéhez.

Ami viszont nagyon sziven ütött az az hogy az animét a Madhouse készitette akik ugye a Monstert és A Death Note-ot is készitették akkor nem értem hogy ezt hogy cseszhették el. Ráadásul az animének még van 3 folytatása szóval az agyzsibbasztás folytatódik de azokkal inkább nem próbálkozom mert nekem már ez is elég volt.

Galaxy Angel

-Idő:2001

-Studio:Madhouse

-Rendezte: Morio Asaka,Yoshimitsu Ohashi

-Műfaj:Mecha,Sci-Fi,Vigjáték

-Hossz: 26 rész

Tetszett:

-Ending

-Minto az egyetlen szerethető karakter

-A Rajzolás viszonylag szép

Nem Tetszett:

-Rohadt sablonos és teljes mértékben leszart történet

-A Lányok mindegyike karaktermentes

-Ranpha minden idegesítő szereplőn tultesz

-Undirító CGI

-A Madhouse hogy vállalhatta el ennek a megcsinálását?

Értékelés:

Táblázat Szerint: 16/40=Rossz

Százalék Szerint:33%

3/10

Szóval ezt az animét nagy ívbe kerüljétek el hacsak tehetitek.Ha mégis megnézitek akkor ha röhögtök az csak kinröhögés lesz. Ennyi lettem volna SZIASZTOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr702370224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2010.10.15. 11:54:14

Nézd meg a 3. és 4. évadot, azok b@szottjók. :)
Valamiért az első harmatgyenge, a második elmegy (sok) szódával, utána valahogy bátrabbak. Utána jön az 5. új szereplőkkel, ami valóban kerülendő.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2010.10.15. 11:56:17

Kommentvisszahívó komment. Ezt a hibát javítsa már ki az inda, a rohadt életbe.

xx18Rolandxx 2010.10.15. 12:38:14

@Member: Nincs neki 5.-ik évada. Ezt végigszenvedtem de inkább nem próbálkozom a többivel!

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2010.10.15. 14:10:55

Galaxy Angel
Galaxy Angel Z
Galaxy Angel A + AA
Galaxy Angel X

Galaxy Angel Rune

Nem tudod mit hagysz ki, később Vanilla lesz a legkeményebb arc. :P

tourunka 2011.02.14. 03:49:23

Üdv felhasználó, szeretnélek tájékoztatni, hogy igen szegényes a fantáziád. Kérdezd meg a szüleid miért neveltek ilyenné. további kellemes rothadást

xx18Rolandxx 2011.02.17. 18:33:56

@tourunka: Ja persze csakmert nekem tetszik ez az anime már ilyeneket kell vágni a fejemhez igaz? Gondokodj el inkább a te hozzáállásodon!
süti beállítások módosítása