Szegasztok!

Ne haragudjatok, hogy mostanában nem vagyok aktív, de sajnos most vizsgaidőszak van és ilyenkor visszaszorulok egy kicsit. Megpróbálok néha írni ha tudok és van rá időm, de előreláthatólag június végéig nem nagyon leszek aktív.

Illetve egy kis figyelem felhívás! Anime Videó Kritika versenyünkre még mindig nem reagált  RoboCop, aki egy bontatlan Nauszika DVD-t nyert. Kérjük, jelentkezzen legkésőbb kedd estig, mert ha nem, akkor úgy tekintjük, hogy lemondott nyereményéről, s a nyereményt automatikusan a harmadik helyezett (Kyubi) fogja kapni.

Ennyi lett volna, most pedig jöjjön Blacksheep a Baaad Movies-ból, aki beszámol nekünk a lehetőleg nagyon negatív visszajelzéseket produkáló Godzilla 2014-es filmről - ami az elhangzottak alapján rosszabb, mint a 2000-es környékbeli.

Jó szórakozást!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr876210584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása