Sziasztok!

Mangekyo kihagyott néhány sorozatot a felsorolásából amikről azért érdemes kicsit beszélni. Elvégre van még pár meglepő cím a következő szezonban.

Másolat - ibrCvH1LbjcXNY.jpg

 

Break Blade

-Stúdió: Production I.G

Akik aktívan animéznek azon nyilván ismerik a Break Blade filmeket és nyilván tudják hogy mennyire jók voltak. Nem vagyok nagy mecha rajongó de bevallom hogy tetszettek a filmek. A rajongók örömére pedig érkezik a 12 részes sorozat is. Remélem vissza tudja majd adni a filmek hangulatát ,én mindenesetre nagyon várom.

Blade & Soul

-Stúdió: GONZO

Koreai-i MMMORPG játék adaptáció a gonzo stúdió-tól. Remélem nem basszák el a mint a BlazBlue adaptációt.

Black Bullet

-Stúdió: Kinema Citrus

Újabb " a távoli jövőben" játszódó sorozat amelyben az emberiséget csaknem teljesen kiirtották a Gastrea nevű paraziták. Főszereplőnk csatlakozik egy szervezethez amely elhatározza hogy felveszi harcot ezekkel a lényekkel. Nem tűnik valami hű de nagy sorozatnak de azért adok neki egy esélyt. Ja és a fripside énekli az Op dalt :)

Baby Steps

-Stúdió: Studio Pierott

Prince Of Tennis Pierott stílusban. Kösz inkább kihagyom.

Captain Earth

-Stúdió: Bones

Avagy újabb óriás robotos,halott apa emlékével küzdő fiú sztorival operáló sorozat. Csak én vagyok  az akit az ilyen sztorik már a legkevésbé sem tudnak érdekelni?

Cardfight Vanguard-Legion Mate-Hen

-Stúdió: TMS Entertaiment

Vasárnap érkezik egy nagyon átfogó kritika a 3. évadról. A 4. évad kapcsán feltenném a nagy kérdést: HOVA TUDJÁK EZT MÉG FOLYTATNI? A Link Joker-ben ellőték a kártyázós animék egyik legnagyobb klisésztoriját,fogalmam sincs hogy mit fognak erre az évadra kitalálni. Márcsak azért is nézni fogom mert aktívan játszom a játékot de nem várok el tőle semmit.

Date A Live 2. Évad

- Stúdió: AIC Plus

 Nem néztem már az első évadot sem de tudom hogy mennyire rossz az egész szal valószínüleg ez is kimarad az életemből.

Gochuumon Wa Usagi Desu Ka

-Stúdió: White Fox

Megint egy " cuki moe csajok el vannak egymás közt" sorozat egy mondvacsinált keretsztorival a White Fox előadásában. Én meg vagyok döbbenve hogy a White Fox mennyire le adta a színvonalat sorozatok terén,az utolsó nézhető sorozatuk a  Hataraku-Mao Sama volt. Úgylátszik igazam lesz mikor azt mondtam hogy a Xebec sorsára jut? Remélem még észbe kapnak.

Haikyuu

-Stúdió: Production I.G

A Kuroko No Basuke hatalmas sikere után a stúdió mintha nagyon rákapott volna a sport animék gyártására. Most egy röplabdás animével állnak elő. Nem nem a Mila Superstar remakekkel ,A Haikyuu igazából ugyanolyannak néz ki mint a Kuroko csak más sporttal. Azért adok neki egy esélyt.

Jojo"s Bizarr Adventure-Stardust Crusaders

-Stúdió:  David Production

A nagy sikerű Jojo széria újabb darabja amelyben azonban Jojo most nem úriember hanem egy kőkemény punk 17 éves srác . Mondjuk a keretsztori egy akkora baromságnak mint egy ház. Démoni Megszállás,Egyiptomi Vámpírok stb... WTF? Azért mégis belenézek elvégre lehet hogy jó lesz.

Kenzen Robo Daimander

-Stúdió: TNK

Megint egy robotos sorozat. Azért tegyük hozzá valamivel érdekesebbnek néz ki mint a Captain Earth de azért .....

Seikoku No Dragonar

-Stúdió: TBA

Avagy  Így Neveld a Sárkányod! anime edition. Főhősünk beiratkozik az Ansarivan Dragon Akadémiára ahol a tanulók a sárkánylovaglást és képzést tanulják ki. Azonban rögtön elkönyvelik az első számú problémás diáknak mivel nem nagyon akarnak össze jönni neki a dolgok. Hót átlag animének néz ki az egész nagycsöcsü csajokkal és egy "hű de gonosz vagyok" negatív karakterrel. Nem sok mindent vár el az ilyenektől az ember,még gondolkodom rajta.

The Avengers

-Stúdió: Toei Animation

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Igen érkezik a Bosszúállók anime. Ezen okán csak egyet mondok a drága animekészítőknek: BASSZÁTOK MEG!

Miért? Miért? Miért? Sikeresen elkúrták a Vasembert, A Farkast is, A Blade-n nem is csodálkozom, az X-Men se lett épp fényes. A Keretsztori meg? Apám borogass: A BOSSZÚÁLLÓK CSAPATA KIEGÉSZÜLVE PÓKEMBERREL ÉS EGY CSAPAT TINÉDZSERREL AKARJÁK MEGAKADÁLYOZNI LOKI VILÁGELFOGLALÁSI TERVEIT!

Igen Thor egyedül nem képes rá,kell hozzá az összes létező szuperhős és egy csapat tinédzser. De azért oda kellet írni mentségképp hogy a 6-12 éves korosztálynak szánják a sorozatot. Hehe fasza akkor pónikat is pakoljanak bele és tökéletes az összkép. De tudjátok mit ,meg fogom nézni. Márcsak azért is hogy lássam mennyire fogják elkúrni az egészet.

Na ennyi lettem volna mára SZIASZTOK!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr465834886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serious 2014.03.05. 15:15:54

nézd meg a date a live 2. évadját mert rohadt jó:D
süti beállítások módosítása