Szegasztok!

Sajnos jó pár dolog miatt nem tudtam írni a blogra, s csak június vége felé lesz elegendő időm, de addig is gondoltam, hogy ha már xxRoland18xx megírta véleménynét a 2013-as nyári anime szezonról, gondoltam én is elmondom, hogy mely animéket találom megnézésre alkalmasnak. ;)

Másolat - Másolat - chart2013sum.jpg

Sorozatok:

1.Kimi No Iru Machi

Régóta nem láttam új animét a Gonzo stúdiótól, s erre idén nyáron bedob egy párat! Viszont ami ezekből érdekel, az a Kimi No Iru Machi. Első ránézésre és olvasásra egész aranoy szerelmi komédia lehet belőle. Persze előtte a mangát (ami alapján készülni fog) belefogok nézni, mert kíváncsi vagyok, mennyire fognak ragaszkodni az eredeti történethez.

2.Monogatari Series Second Season

Nem láttam az első szériát sem, de azt mondják igen jó, ráadásként a Shaft készíti, akik szerintem egész becsületes munkát végeznek - lásd REC. Talán végre elkezdek felé nyitni, de akkor már érdemes lenne az első szériát is majd bepótolnom.

3.Brothers Conflict

Brain Base készíti, érdekes történet... belefogok nézni, s ha nem megy át KissXSis-be, akkor kitudja! ;)

OVA-k:

1.Fairy Tail X Rave:

Na igen, nagyon kevesen tudják a Fairy Tail olvasói közül, hogy Hiro Mashima-nak bizony volt a Fairy Tail előtt egy másik neverending shonen mangája, hasonló környezettel és karakterekkel. S most végre készül belőle egy OVA, ahol Hiro Mashima két legnagyobb mangájának karaktereit egymásnak eresztik! ;)

Ami nagyon meglepett, hogy a Rave Master anime adaptációját, melyből végül csak egy 51-52 részes sorozat lett, a Deen Studio készítette, míg a Fairy Tail-t az A-1 Production és a Satelight. Azt még meg lehet érteni, hogy a Dragon Ball, Toriko és One Piece kapott crossover-t, hiszen mindhárom animét a Toei birtokolja. Na de hogy ezt itt hogy fogják megoldani... gondolom ezért sincs kiírva, hogy készíti majd el. Mindegy, azért Fairy Tail rajongóknak ajánlom! ;)

Filmek:

1.Kick-Heart:

Elég fun anime filmnek nézz ki, kicsit hajaz a Kinnikuman-re. Tutira megnézem ezt! ;)

2.Gekijouban Toriko Bishokushin No Special Menu:

Habár a Toriko nem különösebben vonzott, azárt teszek majd egy próbát vele.

A többi jelenleg nem érdekel, talán majd megnézem őket de egy biztos: egyetlen Deen Studio animét sem leszek hajlandó többé megnézni! Szóval ha a Fairy Tail X Rave a Deen Studio-hoz kerül, le is veszem a listáról!

Mindenkinek kellemes nyarat! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr595358972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kvakond · http://animereview.freeblog.hu 2013.06.14. 09:23:34

Szerintem előbb kezd el a Bakemonogatarit, mert lazán egymásra épülnek a történetek, és annyit se fogsz érteni az új évadból, mint amúgy

Ha két rész után nem tetszik, hagyhatod is az egészet

Palacsintaxx · http://raven01988.wordpress.com/ 2013.06.16. 23:34:15

Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru is elég hmm szórakoztató nem egy világmegváltó darab, de tényleg megmosolyogtatott az első pár rész. Tipikus depis srác akinek nincsennek barátai belép egy klubba és ott ökörködik a klubb társaival :D
süti beállítások módosítása