2013-as Nyári Animeszezon

2013.06.01. 12:31

Sziasztok!

Nos ugyan az időjáráson egyenlőre nem látszik de itt a nyár. Napsütés,Strand meg ilyenek.és persze itt a lista a nyári animeszezonról is.

Nézzük is át hogy mik lesznek a nyáron.

summer-2013-anume-list-old.jpg

Rozen Maiden 3.évad


-Stúdió: Studio Deen

-Rendező: Omata Shinichi

Hosszú évek várakozása után végre megérkezett a Rozen Maiden újabb évada. Bár a trailer-ből az szűrhető le hogy ez inkább egy reboot lesz mint anno a FMA Brotherhood mégis folytatásként van elkönyvelve. A Stúdió ezúttal nem a Nomad hanem a Deen lesz  ( ajjaj a Deen gótloli animét csinál mindenki meneküljön XD   )  az Openingről természetesen az Ali Project gondoskodik az endinget pedig Annabel fogja előadni. Bár az első 2 évad se volt hibátlan az biztos valamilyen szinten mégis várom hiszen elvégre végre behozzák az uccsó babát is és végre kiderül hogy ki lesz Alice. Bár az a sanda gyanúm hogy az a bizonyos baba lesz az. Egy esélyt adok neki aztán meglátjuk.

Free!


-Stúdió: KyoAni

-Rendező: Utsumi Hiroko

A KyoAni legújabb slice of life sorozata ami egy úszóklub tagjainak az életét és hétköznapjait mutatja be. Nem vetem meg a KyoAni munkáit de azért a rajongója sem vagyok a "cuki lányok cuki dolgokat csinálnak " sorozatoknak a Free mégis annyiban különbözik a többi KyoAni sorozattól hogy ebben nem cuki kislányok szerepelnek. A Sorozatot nagy várakozás előzi meg már a bejelentés óta remélem nem okoz csalódást. Mindesetre várom.

Blood Lad


-Stúdió: Brain Base

-Rendező: Miya Shigeyuki

Már akkor vártam ezt a sorozatot amikor először bejelentették ,aztán eltolták a bemutatót és sokáig hallani sem lehetett róla. Most azonban vége a várakozásnak. Főhősünk Staz a vámpírvezér a démonvilágban de érdeklődik az emberek világa iránt és főképp a japán kultúra érdekli. Ebben egy japán lány Fuyumi van a segítségére ám a lányt megöli egy démon aki erre vándorló szellemé válik. Staz pedig vissza akarja hozni őt az életbe.  A Történet elég érdekesen hangzik ahhoz hogy ti is adjatok neki egy esélyt, Az 1,Openinget May'n fogja előadni. Még mindig várom.

Fantasista Doll


-Stúdió: Hoods Entertaiment

-Rendező: Saitou Hisashi

A Történetben egy csapat kawaii baba harcol egymás ellen egymás varázskártyákkal. WTF IS THIS??? MI EZ? A Yu-Gi-Oh és a Rozen Maiden párosításából készült fantasy sorozat. De nincs az a pénz amiért ebbe belekezdjek. Felejtős.

Monogatarai Series 2.évad


-Stúdió: Shaft

-Rendező: Shinbou Akiyuki & Itamura Tomoyuki

Nem mondanék véleményt a Gatari sorozatokról mivel eddig csak a Katanagatari-t láttam ennek ellenére aki rajongója ezeknek az bátran belevághat ebbe is.

Futari Wa Milky Holmes


-Stúdió: J.C Staff

-Rendező: Nishikiori Hiroshi

Hát aki végigszenvedte a 4 cuki lány első 2 évadát az szerintem az ezt se fogja kihagyni aki pedig eddig se nézte a szériát az ezt is kihagyhatja.

Senki Zesshou Symphogear G


-Stúdió: Satelight

-Rendező: ?

Az 1.évad-ból 1 részt bírtam megnézni azt is csak Nana Mizuki miatt de aztán hanyagoltam az életemből. Úgy érzem ez se lesz több egy tökfölösleges 20-ad rangú folytatásnál. Felejtős

Kamisama No Inai Nichiyoubi


-Stúdió: Madhouse

-Rendező: Kumazawa Yuuji

A Madhouse új fantasy sorozata ami egy sírásó lány és egy különös fiú barátságát meséli el . Enyhe Jigoku Shoujo utánérzete van az egésznek főképp azért is mert a lányt Ai-nak hívják. Igen a történet már így önmagában is egy nagy WTF de már csak azért is belenézek mert a Madhouse csinálja. Remélem nem okoz csalódást,a novel elég sokra van értékelve.

Genei Wo Kakeru Taiyou


-Stúdió: AIC

-Rendező: Kusakawa Keizou

A Sorozat nagy valószínüséggel a Madoka nyomdokain akar haladni,legalábbis a trailer alapján ez derül ki. Sok információ még nincs róla mindössze annyi még hogy az Openinget LiSa fogja előadni. Még meggondolom hogy elkezdjem-e ?

Silver Spoon

- Stúdió: A-1 Pictures

-Rendező: Itou Tomohiko

Az FMA készítőjének újabb adaptált műje amiben egy falusi srác akar elszakadni a családjától és saját életet akar élni a városban, tudatlansága azonban sokszor keveri bajba. Megpróbál beilleszkedni illetve barátokat szerezni. Kissé meglepő az ikonikus Fullmetal sorozat alkotójától hogy ez egy egyszerű slice of life sorozat mindenesetre érdekesnek hangzik. Ugyanakkor a stúdió az az A-1 akik tavaly elkövették a SAO-t illetve annak rendezője rendezi ezt is. Remélem ezt nem fogják elbarmolni.

Hakkenden: Touhou Hakken Ibun 2.évad


-Stúdió: Studio Deen

-Rendező: ?

A Studio Deen újabb sorozatfolytatása. Az első évad se egy kiemelkedő alkotás,amolyan "egyszer megnéztem elég volt " sorozat. Úgylátszik a 2.évad se lesz több ennél,legalább az Openinget ismét Faylan fogja előadni. Megnézem de tuti nem dobok tőle hátast.

Fate/Kalied Iiner Prisma Illya


-Stúdió: Silver Link

-Rendező: Sakamoto Takashi & Oonuma Shin

A Fate/ Stay Night Spin-Off sorozata. Még mindig nem tudtam megnézni pedig már hányszor neki akartam állni de mindig jött valami más. Bár nem tudom hogy hány bőrt akarnak még erről lehúzni ámbár állítólag a Fate Zero rohadt jól sikerült,ugyanakkor Oounama Shin neve kissé bizalomromboló elvégre ő rendezte a C3-at is ugyanakkor az ő nevéhez fűződik a Kokoro Connect is.

Danganronpa: Kibou Gakuen To Zetsubou No Koukousei


-Stúdió: Lerche

-Műfaj: Horror

Szeretem a horror és misztikus sorozatokat ezért örömmel látom hogy ilyen is akad a szezonban: Egy csapat jól tanuló fiatalt áthelyeznek egy elit iskolába ahhoz viszont hogy le tudjanak vizsgázni egyetlen dolgot kell tenniük: Le kell gyilkolniuk egymást és aki utoljára marad az levizsgázott. Igen a történet egy brutál nagy sablonhalmaz,a Battle Royal óta az ilyen sztorik már eléggé elcsépeltek. És ezt még csak fokozza hogy egy játék adaptációról van szó amik szinte soha nem sikerülnek jól. Ennek ellenére adok egy esélyt neki aztán meglátjuk.

Gifuu DouDou! Kanetsugu To Keiji


-Stúdió: Studio Deen

-Rendező. Shirohata Bob

Úristen még egy Deen anime a szezonban,mondjuk nem néz ki rosszul ugyanis egy szamurájos sorozatról van szó ugyanakkor eléggé Basara koppintásnak néz ki az egész. Mindenesetre belenézek.

Inu To Hasami Wa Tsukaiyou


-Stúdió: Gonzo

-Rendező: Takahashi Yukio

A Gonzo feltámad hamvaiból és bedobja magát egy sablonhalmaz animéval. Főhősünk szerelmes az osztály könyvkukac csajába akit meg akarnak ölni egy rablás során ám a srác megvédi őt de ő maga meghal. Erre kiderül hogy a lánynak szuperképessége van és feltámasztja a srácot egy kutya képében. Eléggé nonszensznek hangzik az egész,az érdeklődésemet mégis felkeltette. Biztos belenézek.

Nos egyenlőre ennyi ha még több nyári sorozatra vagytok kíváncsiak akkor az Animeaddicts-on kint van a teljes lista.

SZIASZTOK!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://animemangapalota.blog.hu/api/trackback/id/tr445338709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2013.06.22. 21:26:01

Esküszöm az egész Rozen Maiden-ben azt utáltam, ahogy ott harcolnak a roza mistica izé miatt. Tisztára mint a hegylakóban. Mind1 azért nagyon várom, Shinku és Suiseiseki megér még egy évadot :) desu time!
süti beállítások módosítása